Kolay gelsin
Bizim kitap topigi uyelerinin cogu burdaymis ya14 aralık ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Bir kapı silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Kelebekmf
@Tubiskooo
Hoşgeldin eline sağlıkBizim kitap topigi uyelerinin cogu burdaymis yabende katilim araniza. Hazir genel temizliğimi de yapmisim wc lerimi yikamaya gitcem simdi.banyo kapisini silmis olurum.aksamada utu yapcam. Giysi dolabinida o zaman halledeyim.
HosbuldumHoşgeldin eline sağlık
Ne durumdasın
HoşgeldinHosbuldum
Eksik kalmiyim dedimHoşgeldin
Eksik kalmiyim dedimhosbuldum usengeclik yapip ev basini alip gidiyor bazen. Sonradan toparlamak zor oluyor
Mecbur yapmam lazim. Evi eşime supurtturdumHamile halinizlr yapıyosunuz maşallah hepinize
Al benden o kadar geç kalkınca daha kötü oluyorumAllah cezamı vermiş gibi efser
Gunluk boyle neler yapacagimizi yaziyoruz demek.ben de su saatten sonra neler yapcagmi yazim bari.Neler yapıcam kabaca bi yazayım
Odalar dağınık toplanıcak
Ev süpürülcek
Banyo tuvalet
Kapılar
En son mutfak yemek
Hoş geldin canım aynen kardeş topik gibiBizim kitap topigi uyelerinin cogu burdaymis yabende katilim araniza. Hazir genel temizliğimi de yapmisim wc lerimi yikamaya gitcem simdi.banyo kapisini silmis olurum.aksamada utu yapcam. Giysi dolabinida o zaman halledeyim.
Geçmiş olsunSelamlar kızlar bende iş yapamıyorum yarından sonra tek kalcam hafif süpürme ve yemek isi yapabilecem.sadece damla seklnde kanama günde bir defa da olsa devam ediyor bı de kasik ağrısı az da olsa oluyor
Yarın eşimin kuzeni haftalık temzlk şeklinde yapicam dedi rahat edersin ,4/5 gün dedi sicak tutuyorum kendimi günlük işlerime detay giremeden devam edicem yani 3 hafta sonra kontrolüm var bakalm neler olcak
Geçmiş olsun değilsindir inşAllah.Geçmiş olsunameliyat oldun diye biliyorum.
Tüp bebek da hayırlısıyla tutsun inşallah
Selam arkadaşlar
Boğazım ağrıyor hafif inşallah tozdandir.Zira covid olması ihtimali beni ürkütüyor
3.doz aşımı da oldum 2 hafta önce.Geçmiş olsun değilsindir inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?