Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim kitap topigi uyelerinin cogu burdaymis ya bende katilim araniza. Hazir genel temizliğimi de yapmisim wc lerimi yikamaya gitcem simdi.banyo kapisini silmis olurum.aksamada utu yapcam. Giysi dolabinida o zaman halledeyim.

Bizim kitap topigi uyelerinin cogu burdaymis ya bende katilim araniza. Hazir genel temizliğimi de yapmisim wc lerimi yikamaya gitcem simdi.banyo kapisini silmis olurum.aksamada utu yapcam. Giysi dolabinida o zaman halledeyim.
Hoşgeldin eline sağlık

Neler yapıcam kabaca bi yazayım

Odalar dağınık toplanıcak
Ev süpürülcek
Banyo tuvalet
Kapılar
En son mutfak yemek
Gunluk boyle neler yapacagimizi yaziyoruz demek.ben de su saatten sonra neler yapcagmi yazim bari.
Mutfagimi temizlemiştim esyalari yerlestirip yemek yapcam
Yemekten sonra mutfagi toparliycam
Ve en son utu yaparak gunumu taclandircam

Selamlar kızlar bende iş yapamıyorum yarından sonra tek kalcam hafif süpürme ve yemek isi yapabilecem.sadece damla seklnde kanama günde bir defa da olsa devam ediyor bı de kasik ağrısı az da olsa oluyor
Yarın eşimin kuzeni haftalık temzlk şeklinde yapicam dedi rahat edersin ,4/5 gün dedi sicak tutuyorum kendimi günlük işlerime detay giremeden devam edicem yani 3 hafta sonra kontrolüm var bakalm neler olcak

Geçmiş olsun ameliyat oldun diye biliyorum.

Tüp bebek da hayırlısıyla tutsun inşallah

Selam arkadaşlar

Boğazım ağrıyor hafif inşallah tozdandir.Zira covid olması ihtimali beni ürkütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…