Eğer az birşeyse matik toz deterjan ovKizlar bana kirec cozucu onerebilir misiniz lavabo musluklarim icin
Mecbur kimyasal kullancam. Digerlerini denedim fayda etmedi malesef. Tesekkur ederimEğer az birşeyse matik toz deterjan ov
Yok kimyasal olmasın diyorsan karbonat diş macunu kullanarak ov
Eğer çok kreç varsa malesef kimyasal olur o
zaman nikelim derz diye bir fısı fısı var onu kullan ben armatürlerde demedim bir şey yapmadı
Denemeden önce görünmeyen biryere sıkıp önce dene sonra bütüne sık
Dikkatli ol hamilesin kullanırken maske tak çok soluma kokusu keskin sakın camaşır suyula birleştirmeMecbur kimyasal kullancam. Digerlerini denedim fayda etmedi malesef. Tesekkur ederim
dün cifin perfect power kireç olanını almıştım. bence güzel iş görüyor. deneyebilirsin.Mecbur kimyasal kullancam. Digerlerini denedim fayda etmedi malesef. Tesekkur ederim
Selam dünyalı biz dostuzSelam canım kızlar
Anneler canım anneler siz bütün gece uykusuz kalıp sabah nasıl kalkıyorsunuz uzaylı mısınız
Kizlar bana kirec cozucu onerebilir misiniz lavabo musluklarim icin
Ben de yeni asperox sari güc aldim kapistirak micilit bang döküp fırını ısıttım biraz. Yağlar çok güzel çözüldü
Ispanağa benziyor öteki onun adı ne beni bi bilgilendir sevabınaEki Görüntüle 2970337 Eki Görüntüle 2970338
Bonus bak hele bunlar nasıl
Masadan kendini atan yeni yapraklar verdi
Tesbihim iyi ama büyümüyor sanki
biz evi sıfır aldık hep çamaşır suyuyla silip kuruladım kireç tutmadı benim musluklarKizlar bana kirec cozucu onerebilir misiniz lavabo musluklarim icin
OlabülürSelam canım kızlar
Anneler canım anneler siz bütün gece uykusuz kalıp sabah nasıl kalkıyorsunuz uzaylı mısınız
Ispanak mıIspanağa benziyor öteki onun adı ne beni bi bilgilendir sevabına
Calcinin tespih çiçeğine nohut mu o demişliğim var kimse çiçek Bilgimi sorgulamasınIspanak mıulan süpürge
heeee olurrrBen de yeni asperox sari güc aldim kapistirak mi
Latince adı varda unutumIspanağa benziyor öteki onun adı ne beni bi bilgilendir sevabına
biz evi sıfır aldık hep çamaşır suyuyla silip kuruladım kireç tutmadı benim musluklar
Olabülür
Çok ısapanaklık çiçek değilCalcinin tespih çiçeğine nohut mu o demişliğim var kimse çiçek Bilgimi sorgulamasın
Latince adı varda unutumBonus bilir halk arasında para çiçeği deniliyor şans getirdiği söylenir
Ben bunları yan yana görünce sizleri ayırmayım dedimde aldım
Benimki kırıldı ya her herhalde kendini tamir ediyorEfser Böyle benimki ortadan yaprak veriyor ama yavaş
Yaklaşık 4 sene uykusuz geldim.Uzaylı olmaya en yakın benim galibaSelam canım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?