- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
kusburnu marmelatini actim icirdim hosuna gitti bakalim acar insallah istahiniAyy kuzum potakal suyu filan sıksan içmezmi
İnşallah açılır şifa olsun inşallahkusburnu marmelatini actim icirdim hosuna gitti bakalim acar insallah istahini
Ama ben yoktum kiSabah söyledimpardon öğlen
AlıştımNasıl dayandın canım be:) Ben 1 haftadır 4-5 saat uyuyorum diye dünyanın en mutsuz insanıyım
Kıyamam ya çok korkmuşsundurİyi akşamlar kızlar bugün oğlumun idrarında kan gördüm apar topar hastaneye gittik. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş. Hiçbir şey yapamadım evde
Gecmis olsun canimİyi akşamlar kızlar bugün oğlumun idrarında kan gördüm apar topar hastaneye gittik. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş. Hiçbir şey yapamadım evde
Kıyamam ya çok korkmuşsundurgeçmiş olsun canım.
Sağolun kızlar. Evet çok korktum limonsuz ağladım hastaneye gidene kadarGecmis olsun canim
Canım çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar bugün oğlumun idrarında kan gördüm apar topar hastaneye gittik. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş. Hiçbir şey yapamadım evde
Sağol efser ablamCanım çok geçmiş olsun
Haklısın canım. Olabildikçe bekletmiyorum. Ama kolayıma geliyodu. Hemen çıkarıyor flan. Daha almıycam eve ya.En güzeli kirlenmeden bekletmeden silmek öyle oldumu normal arap sabunuyla temizleniyor güçlü kimsallara ihtiyaç olmuyor zaten
İnsanız bazen bekletiyoruz çıkmayan yerlerde ben direk sıkmıyorum sıkınca burnuna bogazına kaçıyor ben ben bir kapta sulandırıp kullanıyorum
Çok geçmiş olsun canım.İyi akşamlar kızlar bugün oğlumun idrarında kan gördüm apar topar hastaneye gittik. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş. Hiçbir şey yapamadım evde
Bende her aldığımda daha almıyacağım diyorum yine alıyorumHaklısın canım. Olabildikçe bekletmiyorum. Ama kolayıma geliyodu. Hemen çıkarıyor flan. Daha almıycam eve ya.
Bugün fırını sildim. Çat çat çıkardı herşeyi.Sonra şüpheye düştüm. Buharlaşıp yemeklere karışır mı pişirirken. İyice temizlendi mi. Kokuyor çünkü. Arındırayım derken sil Allah sil.
Daha da eve sokmam.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım.
Resim çekmiştim çıkmamış mıEfser Böyle benimki ortadan yaprak veriyor ama yavaş
Geçmiş olsun gölge ya nasıl şimdi?İyi akşamlar kızlar bugün oğlumun idrarında kan gördüm apar topar hastaneye gittik. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş. Hiçbir şey yapamadım evde
Yok kuzum görmedimResim çekmiştim çıkmamış mı
Yok kuzum görmedim
Of yaSağolun kızlar. Evet çok korktum limonsuz ağladım hastaneye gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?