- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.059
- 598
- 37
bir ben varım, ben de işteyim, yoksa bilirsin beniBana bi kalk diyen olsa
Hadi maratona çıkalım diyen olsa
Bilmez miyim hiç. Beni kolumdan tutup kaldırırdın gerekirsebir ben varım, ben de işteyim, yoksa bilirsin beni
tabi tabi, daha yemek yapacağım eve gidinceBilmez miyim hiç. Beni kolumdan tutup kaldırırdın gerekirse
Sana da kolay gelsin şimdiden tatlımtabi tabi, daha yemek yapacağım eve gidince
aslansın, kaplansın yaparsın sen@teolog8579 kimse yok. O zaman ben kendi kendimi maratona çıkarıyorum
Sabah söyledimBana bi kalk diyen olsa
Hadi maratona çıkalım diyen olsa
Gayfe içek miaslansın, kaplansın yaparsın sen
açımGayfe içek mi
Ay iştemisin
evet canım, daha gidip yemek yapacağımAy iştemisin
Yakın olsak gel derdim kahfenide içirip yolardımevet canım, daha gidip yemek yapacağım
Nasıl dayandın canım be:) Ben 1 haftadır 4-5 saat uyuyorum diye dünyanın en mutsuz insanıyımYaklaşık 4 sene uykusuz geldim.Uzaylı olmaya en yakın benim galiba
Oğlan nasıl ?Bugün; kahvalti sonrasi ev toplandi
Mutfak temizlendi
Nevresimler degistirildi
3 posta makine calistirildi asildi
Kuruyanlar katlandi
Giysi dolaplari dökülüp düzenlendi
Wc banyo ayrintili temizlendi
13 parca ütü yapildi
Evin tozu alindi
Süpürgem hala olmadigi icin mutfagi kendi imkanlarimla temizledim sildim
Oglanin ignesi vardi onu yaptirip geldim
Aksamda keyfim olursa mutfak dolaplari ve kombiyi silicem insallah
Atesi düstü hamdolsun cok halsiz bir iki yemek yese kendine gelicek aç karna ilac iciyorOğlan nasıl ?
En güzeli kirlenmeden bekletmeden silmek öyle oldumu normal arap sabunuyla temizleniyor güçlü kimsallara ihtiyaç olmuyor zatenKızlar asperox mavi su çıkarmış. Bugün ilk kez denedim. Kireçler gitti şok oldum aktı gitti.
Korkmaya başladım ne koyuyolar bu sarısı da mavisi de çok etkili. Mutfakta artık kullanmayacağım zehirliyor mudur nedir belli değil. Arınmıyor da kolay kolay
Ayy kuzum potakal suyu filan sıksan içmezmiAtesi düstü hamdolsun cok halsiz bir iki yemek yese kendine gelicek aç karna ilac iciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?