Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gunun raporu
Yemek yapıldı mutfak toplandi firin temizlendi mis gibi oldu
Camasir yıkandı asıldı.kuruyan carsaflar katlanip yerleştirildi
Bugunluk bu kadar. Smdi kitabima gomulup uykum gelene kadar okuycam

Canlar hasta olanlara Rabbimden şifa diliyorum
Çok şükür günlük işleri yapacak kıvama. Geldim ağrım yok gibi bişi kanama da bugün yoktu açık kahverengi su gibi bsii gelmiş bugün sadece .
Ama ağır işler hala yasak tabi
Mutfak dolapları çekmece içleri duzenledim bugün buzdolabı düzenlendi ama silemedim onu da markete gittiğim gün yaparım inşaallah
Bir 5 gün daha önemli sonrasında yavaş yavaş yapicam çamaşırlar 3 gündür kurumadi demin içeri aldım salona kapalı balkon ama yağmur bı turlu fırsat vermedi
Yarında 2 posta çıkar herhalde yikancak onaltı da balkonda camasirliga asarım gece içeri alırım sabaha kadar kurur
Bu hafta kar bekleniyor bakalm
Eşimin kuzeni vardı o süpürdü yerleri sildi klozet lavabo yerleri sildi (tüm odaları)

Merhaba. Bugün yatağı topladım. Dün yıkanan çamaşırları topladım ve bir makina çamaşır yıkandı. Kahvaltı ve akşam yemeği eşimdendi. Mutfağı da toplamış. Kızımı aylık kontrole götürdük ama grevdelermiş. Sağlık ocağı kapalıydı. Birkaç ihtiyacı alıp iki üç saat dolaşıp geldik eve. Kızı uyuyup yatacağım. İyi geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…