- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kıyamam yaağrın falan var mı? geçmiş olsun canım benim
İnşallah canım şifa olsunBu saat oldu sadece kahvaltı yapıp kaldırdım
Eşim gelince üçüncü doz aşımızı olmaya gidicez. İnşAllah ağrı ve yan etki yapmaz.
Yok artıkBenim altımtada kırsal kesimde gelen bir kalabalık bir aile var onun altında nasıl söylesem protokoldan bir komşu var diyeyim
Bizim aramızda yanı bir komşu bununla ilk tanışmam bizim temizlik şirketi aşağı dikkatsiz davranarak bir su atma meslesi olarak tanıştım adamla geldi direk bana sitede şu yasak bu yasak halı sirkelemek yasak diye başladı ben özür diledim şirketide bizaat gelerek ben uyardım
Bizde toplum yaşam kurallarını bilmiyoruz gibi yaklaşması beni biraz sinir etti yanı insan yeni tanışmış bende özür diliyorum bir merhba bir nezaketle yaklaşmasını bekledim sonuçta ben yapmadım şirket yapmış neyse velhasıl tanışmamız böyle oldu.
Sonra bir baktık bu site yönetimde görevide denetlemekten sorumluyanı temizlik işlerini takip edecek. Ama sanırım bu olayı çok yanlış anlamış her binadan çıt çıksa gruba yazıyor sandelye çektiniz yok temizlik yaptınız haliylede koca 70 dairelik bir bina illaki çıt çıkıyor bende duyuyorum ne kadar yalıtım olsada kaba gelecek sesleri duyuyorum benim için tartışma şitted olmadıktan sonra sorun yok bir gece bebek hastalanmış ağlamış yada huysuz bir bebek olsada o anneyi düşünerek bahsini bile açmam Sonuçta bende o yollardan geçtim anlarım o anneyi.
Kendi evimdede bahsedeyim Eşim aile abartmanında da burda da aynı hasasiyetle yaklaşıyor eski evimizde benim altım kiraya veiriliyordu çok kiracı gördüm ses edeni tartışanı mallesef şitted sesleri duydum polis sesiylede uyandık ama insanların mahcup olmasın diye kafamızı cevirdik mudahale edilecek yerde tüm nezaketimizle tavranarak biz ev sahibiyiz edasıyla değil uyardık anlatık çıkması gerekenlerede gereken acıklamayı yaparak yaptık .kiracı diyede ezmedik eşim çoçukları hep uyarırdı
Bazen çoçuklarda bazen cahilce konuşur "baba biz ev sahibiyiz onlar kiracı beğenmezse çıksınlar"
Dedikleri an eşim bir daha sakin duymayayım derdi böylede titiz bir adam anlayacağız bu evde uyarılar önlemler hat safada tüm sandelyeleri altı kolduklar hepsi kece altına yapıştırdı zaten eve gelince süpürge açılmaz bizde çoçuklar gelince
Kızım haftanın 2 günü tam gün okul sürüyor
Diğer günler 3 te 4 te evde çok koşan hoplayan bir çoçuk değil oğlum son sene okuldan sonra dersanede yada babasının yanına geçiyor orda
Akşam Saat 9:30 10:00 gibi eltimin oğlu büyük onunla geliyolar evde cıt yok olan ses olabilecek sesler anlıyacağız gecen bırda bahsetim bende dikkat ederim.
Sevgili komşumunaltı protokol dediğimde gecen kahveye cağırdı gittim oğlu tip 5 de 2 kızı evli kadın evde tek ve çıt hiç yok diyebilirim
Ben kendimden umadığım için herhalde alttan geliyor diye düşündüm ne yalan diyeyim baktım kadının tv si bile daha gelmemiş radyo açıyorum dedi biraz çıtlatım böyle böyle ses geldiğini söylüyor o öyle yazdıkca eşimde bize yükleniyor dedim kadında dönüp ben onların sesini duyuyorum hatta dahada hoşuma gidiyor yanlız değilim yaşam var komşum var diyorum dedi.
Gelelim olaya ben dün burayada yazdım duşa gireceğim yazdığım saate bakarsanız saat 10:20 yada 30 dur önce ses var diye gruba yazmış
Sonra eşime özel mesaj atarak densiz adam sizin gider sesiniz bizi uyutmuyor diye mesaj atmış eşim sinirli bir şekilde beni uyardı çabuk çık dedi ben önce inanmadımbeni korkutuyor dedim çıktımki eşim aramış komşuyla konuşuyor kullandığı tabir bak neymiş efedim bizim gider şelale gibiymiş eşimde beni söylememiş sonuçta bayanım oğlan duşta demiş bunun için ne yapılabilinirki demiş bizde üst katın gider sesini sizin banyo sesinizi duyorum sonuçta o da mutayite söyle yalıtımına baksın dedmiş gider yalıtım yapılır mı bilmiyorum ama bunu nasıl önlemi alınır ben anlamadım
Yani bir gider sesi bu kadar seni rahatsız ediyorsa sittede üstelik kalabalık bir sittede ne işin var.
Hepimiz insanız %90 müslüman ülkenin vatandaşıyız namazı var abtesi var özel durumu var üstelik genclerimiz var
Gece 3:00 girebiliriz 12:00 girebiliriz benimde üst katımda namaza kalkan amcamız var onun gider sesini niye takip edeyim yada nasıl şikayeçi olayım niye insanları utandırayım
Yan tarafım sağlıkcı şimdi onun giderini saat 3 te duyabilirim adam işten gelmiş pandemi sonucta kendini banyoya atar ben bunu nasıl gruba yazarım densiz adam şikayet edecek birşey bulamayınca evin sesini deneletmeye başlamış
Çok sinir oldum 20 dakikalık bir duşun 1 saatir su sesi geliyor diye yazılırmı gece yatmadım
Eşim Bugün ben bir hal yoluna bakayım dedi yoksa bir kahve bahanisiyle ben eşiyle konuşacağım hatta altınfaki komşuyuda cağırayımki denilenlere şahid olsunÇok sessiz kalıp idare edilecek bir tip değil. Aynı şekilde tavır gösterin, alttan aldıkça üste çıkmaya devam eder.
Eşim beni söylemediği halde inanın çok utandımAdam çok çirkince bişey demiş efser köy mü orası banyo için saat mi gün mü kaldı artık ve bekar değil evli adama bu denir mi terbiyesiz. Wc lerden ses gidiyor bunun çözümü yok herkes duymamazlıktan gelicek.
Bağırana sus denilir gürültü yapana dur denilir de banyoya bişey denilemez
Uyumadım ya birde buraya sirkeli suyla yıkanıp üzerimdeki negatif enejimi atayım dedim yaaabir yaşıma daha girdim. Ne kadar ayıp ya
Bulamasa bir şikayet artık beklenirya yakında tuvaletten de ses geliyor. Az yiyin demesin
Hiç küçümsemek için yazmıyorum ama kırsaldan mustakil bir evden gelmeler beklentisi dağbaşı sesizliğiİnşallah canım şifa olsun
Yok artıktövbe yarabbi hiç mi apartmanda oturmamış bu adam sen onu, o seni hoş görecek yeri geldiğinde yemin ederim bi komşum gece yarıları bağır çağır tartışırlardı içimizden Allah iyi etsinden başka bir şey demedik hele ki kaldı banyo valla bazen banyodan komşularımın sümkürme sesi bile geliyor ne kadar ayıp kalkıp ne diyelim
Her gün çocuk şarkısı açıp biri kucağımda diğerinin peşinden koşarak dans ediyoruz arkadaşım eşşek günlük rutinimiz zaten muhtemelen alt komşum bizden duydu baktım öğleden önce onlar da açmış aynı şarkıyı yani ses elbette gelir mühim olan birbirini hoş görmekEşim Bugün ben bir hal yoluna bakayım dedi yoksa bir kahve bahanisiyle ben eşiyle konuşacağım hatta altınfaki komşuyuda cağırayımki denilenlere şahid olsun
Eşim beni söylemediği halde inanın çok utandım
Hiç demiyor eşi banyodadır belki diye
Özel bir sebebi vardır herşeyi kenara bırak otede dahi böyle bir şikayet alamazsın kaldıkı burası ev
Uyumadım ya birde buraya sirkeli suyla yıkanıp üzerimdeki negatif enejimi atayım dedim yaaa
Oan kafama sirke şisesini geçirsem yine kar etmezdi
Bulamasa bir şikayet artık beklenir
Hiç küçümsemek için yazmıyorum ama kırsaldan mustakil bir evden gelmeler beklentisi dağbaşı sesizliği
Biz ilk başta bu ortamın yabancısı onlarda alışacak gözüyle baktık.
Yok Asansör sesi,yok biz üşüyoruz (sana şöyle diyeyim daha yazlıkları evin içi için kadırmadık yorgan çıkarmadık)
Sobalı ev durumu dahi olsa ev sobalı gibi çok sıcak
Sandelye sesi temizlik sesi çıt sesi bıt sesi sürekli yazdı dediğim gibi hiç üzerime alınmadım taki aşağıdaki komşuyla tanışana kadar baktım onlarda ses yok son zamanlarda artık üzerime alınmaya başladım bu son damla oldu,
Aynen öyle taşınırken herşeyi düşünerek taşındıkHer gün çocuk şarkısı açıp biri kucağımda diğerinin peşinden koşarak dans ediyoruz arkadaşım eşşek günlük rutinimiz zaten muhtemelen alt komşum bizden duydu baktım öğleden önce onlar da açmış aynı şarkıyı yani ses elbette gelir mühim olan birbirini hoş görmek
Tam üzülecektim bi gülme geldibir ucugum var görenin ucugu çıkar limonsuzum
ama iyiyim çok şükür:)
Ben öyle anlarda sitres basıyor sanki hiç bir şey istediğim gibi olmuyorMisafirlerim geleceklermiş kalmaya. En büyük motivasyon kaynağım misafir olduğu için hızlıca temizlik yaptım olduğu kadar artık
Aynen öyle ya. Bende çok strese giriyorum. Sanki hiçbirşey yetişmeyecek gibi.Ben öyle anlarda sitres basıyor sanki hiç bir şey istediğim gibi olmuyor
Aynen öyle ya. Bende çok strese giriyorum. Sanki hiçbirşey yetişmeyecek gibi.
Ama çok hızlanıyorum öyle zamanlarda Usain Bolt getir götürümü yapar
Tam üzülecektim bi gülme geldiAllah ta seni güldürsün samdanım ya
Aklıma ne geldi sen öyle deyince bi komşum aradı ilk defa evime gelecek yeni tanışıyoruz müsaitsen bi kahveni içeyim dedi buyur gel dedim tezgahtaki bütün zımbırtıları hemen mutfak dolabına doldurmuştumsonra enereye ne tıkmıştım diye düşmüyormusun
Ben düşünüyorum
Aklıma ne geldi sen öyle deyince bi komşum aradı ilk defa evime gelecek yeni tanışıyoruz müsaitsen bi kahveni içeyim dedi buyur gel dedim tezgahtaki bütün zımbırtıları hemen mutfak dolabına doldurmuştumve oraya doldurduğumu unutup yanlışlıkla kadının yanında kapağı açtım öyle utandım yani tezgahta görse öyle utanmazdım
Bu ne çeşit bi tür ya tövbe yarabbim. Ben bazen gece tuvalate kalktığımda üstten sifon sesi duyuyorum. Aynı anda kalkmışız hehee diyip gülüp geçiyorumBenim altımtada kırsal kesimde gelen bir kalabalık bir aile var onun altında nasıl söylesem protokoldan bir komşu var diyeyim
Bizim aramızda yanı bir komşu bununla ilk tanışmam bizim temizlik şirketi aşağı dikkatsiz davranarak bir su atma meslesi olarak tanıştım adamla geldi direk bana sitede şu yasak bu yasak halı sirkelemek yasak diye başladı ben özür diledim şirketide bizaat gelerek ben uyardım
Bizde toplum yaşam kurallarını bilmiyoruz gibi yaklaşması beni biraz sinir etti yanı insan yeni tanışmış bende özür diliyorum bir merhba bir nezaketle yaklaşmasını bekledim sonuçta ben yapmadım şirket yapmış neyse velhasıl tanışmamız böyle oldu.
Sonra bir baktık bu site yönetimde görevide denetlemekten sorumluyanı temizlik işlerini takip edecek. Ama sanırım bu olayı çok yanlış anlamış her binadan çıt çıksa gruba yazıyor sandelye çektiniz yok temizlik yaptınız haliylede koca 70 dairelik bir bina illaki çıt çıkıyor bende duyuyorum ne kadar yalıtım olsada kaba gelecek sesleri duyuyorum benim için tartışma şitted olmadıktan sonra sorun yok bir gece bebek hastalanmış ağlamış yada huysuz bir bebek olsada o anneyi düşünerek bahsini bile açmam Sonuçta bende o yollardan geçtim anlarım o anneyi.
Kendi evimdede bahsedeyim Eşim aile abartmanında da burda da aynı hasasiyetle yaklaşıyor eski evimizde benim altım kiraya veiriliyordu çok kiracı gördüm ses edeni tartışanı mallesef şitted sesleri duydum polis sesiylede uyandık ama insanların mahcup olmasın diye kafamızı cevirdik mudahale edilecek yerde tüm nezaketimizle tavranarak biz ev sahibiyiz edasıyla değil uyardık anlatık çıkması gerekenlerede gereken acıklamayı yaparak yaptık .kiracı diyede ezmedik eşim çoçukları hep uyarırdı
Bazen çoçuklarda bazen cahilce konuşur "baba biz ev sahibiyiz onlar kiracı beğenmezse çıksınlar"
Dedikleri an eşim bir daha sakin duymayayım derdi böylede titiz bir adam anlayacağız bu evde uyarılar önlemler hat safada tüm sandelyeleri altı kolduklar hepsi kece altına yapıştırdı zaten eve gelince süpürge açılmaz bizde çoçuklar gelince
Kızım haftanın 2 günü tam gün okul sürüyor
Diğer günler 3 te 4 te evde çok koşan hoplayan bir çoçuk değil oğlum son sene okuldan sonra dersanede yada babasının yanına geçiyor orda
Akşam Saat 9:30 10:00 gibi eltimin oğlu büyük onunla geliyolar evde cıt yok olan ses olabilecek sesler anlıyacağız gecen bırda bahsetim bende dikkat ederim.
Sevgili komşumunaltı protokol dediğimde gecen kahveye cağırdı gittim oğlu tip 5 de 2 kızı evli kadın evde tek ve çıt hiç yok diyebilirim
Ben kendimden umadığım için herhalde alttan geliyor diye düşündüm ne yalan diyeyim baktım kadının tv si bile daha gelmemiş radyo açıyorum dedi biraz çıtlatım böyle böyle ses geldiğini söylüyor o öyle yazdıkca eşimde bize yükleniyor dedim kadında dönüp ben onların sesini duyuyorum hatta dahada hoşuma gidiyor yanlız değilim yaşam var komşum var diyorum dedi.
Gelelim olaya ben dün burayada yazdım duşa gireceğim yazdığım saate bakarsanız saat 10:20 yada 30 dur önce ses var diye gruba yazmış
Sonra eşime özel mesaj atarak densiz adam sizin gider sesiniz bizi uyutmuyor diye mesaj atmış eşim sinirli bir şekilde beni uyardı çabuk çık dedi ben önce inanmadımbeni korkutuyor dedim çıktımki eşim aramış komşuyla konuşuyor kullandığı tabir bak neymiş efedim bizim gider şelale gibiymiş eşimde beni söylememiş sonuçta bayanım oğlan duşta demiş bunun için ne yapılabilinirki demiş bizde üst katın gider sesini sizin banyo sesinizi duyorum sonuçta o da mutayite söyle yalıtımına baksın dedmiş gider yalıtım yapılır mı bilmiyorum ama bunu nasıl önlemi alınır ben anlamadım
Yani bir gider sesi bu kadar seni rahatsız ediyorsa sittede üstelik kalabalık bir sittede ne işin var.
Hepimiz insanız %90 müslüman ülkenin vatandaşıyız namazı var abtesi var özel durumu var üstelik genclerimiz var
Gece 3:00 girebiliriz 12:00 girebiliriz benimde üst katımda namaza kalkan amcamız var onun gider sesini niye takip edeyim yada nasıl şikayeçi olayım niye insanları utandırayım
Yan tarafım sağlıkcı şimdi onun giderini saat 3 te duyabilirim adam işten gelmiş pandemi sonucta kendini banyoya atar ben bunu nasıl gruba yazarım densiz adam şikayet edecek birşey bulamayınca evin sesini deneletmeye başlamış
Çok sinir oldum 20 dakikalık bir duşun 1 saatir su sesi geliyor diye yazılırmı gece yatmadım
Yetişkin bezi niye var sanki Allah AllahBu ne çeşit bi tür ya tövbe yarabbim. Ben bazen gece tuvalate kalktığımda üstten sifon sesi duyuyorum. Aynı anda kalkmışız hehee diyip gülüp geçiyorumbundan sonra site grubuna yazdırcam eşime gece kalkmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?