Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu saat oldu sadece kahvaltı yapıp kaldırdım
Eşim gelince üçüncü doz aşımızı olmaya gidicez. İnşAllah ağrı ve yan etki yapmaz.
İnşallah canım şifa olsun
Yok artık tövbe yarabbi hiç mi apartmanda oturmamış bu adam sen onu, o seni hoş görecek yeri geldiğinde yemin ederim bi komşum gece yarıları bağır çağır tartışırlardı içimizden Allah iyi etsinden başka bir şey demedik hele ki kaldı banyo valla bazen banyodan komşularımın sümkürme sesi bile geliyor ne kadar ayıp kalkıp ne diyelim

Çok sessiz kalıp idare edilecek bir tip değil. Aynı şekilde tavır gösterin, alttan aldıkça üste çıkmaya devam eder.
Eşim Bugün ben bir hal yoluna bakayım dedi yoksa bir kahve bahanisiyle ben eşiyle konuşacağım hatta altınfaki komşuyuda cağırayımki denilenlere şahid olsun
Eşim beni söylemediği halde inanın çok utandım
Hiç demiyor eşi banyodadır belki diye
Özel bir sebebi vardır herşeyi kenara bırak otede dahi böyle bir şikayet alamazsın kaldıkı burası ev

bir yaşıma daha girdim. Ne kadar ayıp ya
Uyumadım ya birde buraya sirkeli suyla yıkanıp üzerimdeki negatif enejimi atayım dedim yaaa
Oan kafama sirke şisesini geçirsem yine kar etmezdi
ya yakında tuvaletten de ses geliyor. Az yiyin demesin
Bulamasa bir şikayet artık beklenir
Hiç küçümsemek için yazmıyorum ama kırsaldan mustakil bir evden gelmeler beklentisi dağbaşı sesizliği
Biz ilk başta bu ortamın yabancısı onlarda alışacak gözüyle baktık.
Yok Asansör sesi,yok biz üşüyoruz (sana şöyle diyeyim daha yazlıkları evin içi için kadırmadık yorgan çıkarmadık)
Sobalı ev durumu dahi olsa ev sobalı gibi çok sıcak
Sandelye sesi temizlik sesi çıt sesi bıt sesi sürekli yazdı dediğim gibi hiç üzerime alınmadım taki aşağıdaki komşuyla tanışana kadar baktım onlarda ses yok son zamanlarda artık üzerime alınmaya başladım bu son damla oldu,

Her gün çocuk şarkısı açıp biri kucağımda diğerinin peşinden koşarak dans ediyoruz arkadaşım eşşek günlük rutinimiz zaten muhtemelen alt komşum bizden duydu baktım öğleden önce onlar da açmış aynı şarkıyı yani ses elbette gelir mühim olan birbirini hoş görmek

Aynen öyle taşınırken herşeyi düşünerek taşındık
Az çok tahmin edilecek şeyler var şimdi bitişik komşumlada konuştum yok ben ses duymuyorum diyor eşide müziksiz banyo yapmazmış dedi ben almıyorum müzik sesi dedim ciddende hiç almıyorum ben açılan müzik sesini duymuyorum o gider sesi rahatsız ediyor

İyi akşamlar kızlar
2 gündür pek bir sey yapamadim anca kendime geldim regl agrisindan sürünüyorum sukur iyiyim toparladim.
Haber vereyim dedim.

Bugün alisveris yaptim, yemegim vardi, sabah bulasik makinesini yerlestirdim, aksam yemeginden sonra mutfagi topladim, kettle ı parlattim limon tuzuyla kaynattimm caydanligi parlattim,camasir yikadim astim.
Bu kadar. Simdi yarina yemek düşünüyorum bitmeyen cilem

Yataklar toplandı odalar havalandı
Kıyafetler büküldü yerine yerleşti
Mutfak toplandı
Ev süpürüldğ silindi
Banyo tuvalet yıkandı
Duşa kabin silindi
Kapılar silindi
Çocuk pdasının camı silimdi
Bulaşık makşnası çalıştırıldı
Toz alındı
Diyete devam 3 litre su içildi
Kitap okundu
Çiçekler sulandı
Kv ve görümcelerle sohbet edildi
Ywter bugünlük başım ağrıdı

sonra enereye ne tıkmıştım diye düşmüyormusun
Ben düşünüyorum
Aklıma ne geldi sen öyle deyince bi komşum aradı ilk defa evime gelecek yeni tanışıyoruz müsaitsen bi kahveni içeyim dedi buyur gel dedim tezgahtaki bütün zımbırtıları hemen mutfak dolabına doldurmuştum ve oraya doldurduğumu unutup yanlışlıkla kadının yanında kapağı açtım öyle utandım yani tezgahta görse öyle utanmazdım

Ben genelde toplarken sen şimdilik şurda dur dediğim şeyleri görüp sen niye burdasınki diye düşünüyorum

Bu ne çeşit bi tür ya tövbe yarabbim. Ben bazen gece tuvalate kalktığımda üstten sifon sesi duyuyorum. Aynı anda kalkmışız hehee diyip gülüp geçiyorum bundan sonra site grubuna yazdırcam eşime gece kalkmasınlar

Bugün yaptıklarım
Evi toparladım
Salonun ve oturma odasının halılarını süpürüp kaldırdım. Koltukları çekerek süpürdüm sildim.
Kalan yerleri süpürdüm açık olan yerleri sildim.
Çöpleri çıkardım
Çiçekleri suladım
Lavabo ve klozeti ovdum

Yetişkin bezi niye var sanki Allah Allah gece çişe kalkıp komşunuzu rahatsız edecekseniz apartmanda yaşamayın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…