Değerli benim merdiven çıkınca aynı heleFizik deyince tam göğsümde bişey kaynadı değerli sesi çıktı
Kim fizik dediFizik deyince tam göğsümde bişey kaynadı değerli sesi çıktı
Vallaha mı bizimkinin dışı laylonumsu amaBen makineye atıyorum
1 2 sene atmadım eltim atıyordu baktım bir şey olmuyor ben de atıyorum
Onu yıkayacağıma cezvede yapar cezveyi makineye koyarımheh tamamen o sebepten valla
Bu benHer şeye üşenirim de boğaza asla.
Never
Gögermemiş olan göğermiş mi ? Beyaz halini seviyorum yeşillenince kokuyor yiyemiyorumTeyzem teee oralardan peynir göndermiş ondan yedim kurban olurum ellerine
O listenin başında ben olmalıydım Allahım beni boğazsız sanan arkadaşlarım var
Ooo ne maharetler var sendeAkşam dedim ki şu havluya başlim anca yarım kelebek kanadı yapmışım yeter
Bizimki Karaca çünkü laylonbenim dışı böyle değil sanki atılmaz makineye, bilemedim.
Bakır cezvem var gelsene gayfeyeTalaşım ben gene ocakta yapıcamhatta çelikte değil bakıra dönücem
Sokulmayacak gibi değil koku geliyor ne yapayımİşte her şeye burnunu sokmayacan
Gögermemiş olan göğermiş mi ? Beyaz halini seviyorum yeşillenince kokuyor yiyemiyorum
Dışı içinin belirli kısmı çelik sapı diğer kalan yer plastikVallaha mı bizimkinin dışı laylonumsu ama
Onu yıkayacağıma cezvede yapar cezveyi makineye koyarım
Bu ben
Gögermemiş olan göğermiş mi ? Beyaz halini seviyorum yeşillenince kokuyor yiyemiyorum
O listenin başında ben olmalıydım Allahım beni boğazsız sanan arkadaşlarım var
Ooo ne maharetler var sende
Bizimki Karaca çünkü laylon
Bakır cezvem var gelsene gayfeye
Güne tansiyon yüksekliği ile basladim ama yildirmayacak bugün dipli yapmak istiyorum artik evi
Dikkat edin kendinize kızlar Allah şifa versinBenim dün kalbim çok çarptı biraz dikkat edeyim dedim
Hiç rokfor yimedim aplaBeyaz halini severim bende. Hafif yeşillerine damak tadım alıştı tost yapıyorum onları eriyince güzel oluyo rokfor peyniri halt etmiş
Dur atacam bebeyi uyutayımDışı içinin belirli kısmı çelik sapı diğer kalan yer plastik
Yok bende yemedim dünyaca ünlü küflü peynir işteHiç rokfor yimedim apla
Onu duvara nasıl monte etmişler
Epeydir var demek kurutma makineleri ve Erzurum soğuğunda benim yok
O zmaan ki teknoloji simdi yok demekOnu duvara nasıl monte etmişler
Evet ya en cok senin ihtiyacin var kv evinde disari cikiyodum asmaya beni kalip seklinde iceri alin diyodumEpeydir var demek kurutma makineleri ve Erzurum soğuğunda benim yok
Yazın kızkardeşim geldi balkona çamaşır asıyoruz abla içeri mi assak çamaşırlar kurumak yerine donacak demiştiEvet ya en cok senin ihtiyacin var kv evinde disari cikiyodum asmaya beni kalip seklinde iceri alin diyodum
Mutayitlere desek şunu yapsalar ne varO zmaan ki teknoloji simdi yok demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?