- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
bizim evde varTavana ayna dizeceğine kurutma için yer ayarlasaydın ya
evet canım tıpkısı bu
Bence daha mandıklıbizim evde varama bizim de giyinme odası yok. Onun yerine makine ve ütü odası var
ama almayı düşünmüyorum. Biz iki kişiyiz. Çok çamaşır olmuyorBence daha mandıklı
Bizimde üste üste yapmışlar o zamanda depolama alanı olmuyor diye yapmadım
Benim yarısına kadar metal çelik diğer kalan yeri plastik Ben makinede denedim bir şey olmadı ama tabi sizi bilemem
Riske atamam taksidi yeni bittiBenim yarısına kadar metal çelik diğer kalan yeri plastik Ben makinede denedim bir şey olmadı ama tabi sizi bilemem
ben de atamam, zaten az kullanıyorum. Elimde yıkarımBenim yarısına kadar metal çelik diğer kalan yeri plastik Ben makinede denedim bir şey olmadı ama tabi sizi bilemem
Elticiğinin hediyesi kıyılır mı?ben de atamam, zaten az kullanıyorum. Elimde yıkarım
Kuzum bizim için bildiğin ihtiyaçama almayı düşünmüyorum. Biz iki kişiyiz. Çok çamaşır olmuyor
Kıyısın almayı becermemişsin der gibi kullanElticiğinin hediyesi kıyılır mı?
kıyılmazzzzzzElticiğinin hediyesi kıyılır mı?
Getir ben kıyayımkıyılmazzzzzz
gaza getirme kızKıyısın almayı becermemişsin der gibi kullan
İnsan makine atılanıda düşünür demi
Efser annem gibisin bi yerden sonra amaaann boş ver moduna girdi kadın kırılmış mı çizilmiş mi hiç etkilenmezGetir ben kıyayım
Aaaa elimden sen makineye düş birde yıkan .gaza getirme kız
Ben kırılan hiçbirşeyden etkilenmemEfser annem gibisin bi yerden sonra amaaann boş ver moduna girdi kadın kırılmış mı çizilmiş mi hiç etkilenmez
En güzeli aslında annem çok kıymet verirdi eşyalarına şimdi hiç umursamıyor öyle bir durumdan böyle bir duruma dönüşmesi değişik geliyor bize çocukken korka korka kullandırdık hep şimdi kırılmış mı çizilmiş mi dert etmiyor aman deyip geçiyorBen kırılan hiçbirşeyden etkilenmem
Bu şu anlama gelmesin güzel kullanırım hor kullanmamama ömrü tecelli ederse bay cicis demek daha güzeli yerine gelecek der önümdeki maçlara bakacağız derim
Bu benim kayınvalidemBu da şu yüzden oldu kv bir şey kırıldımı 3 gün yas ilan ediyor o yüzden ben onun gibi olmama karırı aldığım için oldu
Parmak kısmı yok mu direk mi başlıyorDüşünceli kocama jest yaptım bugün işten gelip görünce çok mutlu olacak
Çoraplarım şekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?