Hayırlı yaşlar olsun şimdidenİyi akşamlar kızlar bugün hastaneden kvye geçtim misafiri vardı. Evde bir şeye dokunmadım. Yarın dip köşe yapmam lazım. Perşembe oğlanın doğum günü sadece ailelerle kutlayacağız inşallah
Merceğin önümüzdeki hafta gelme ihtimali yüksek mi yoksa daha vekleyecek misinKızlar sizede sorayım
Ben bu hafta kadını iptal ettim ameliyata yakın yapacağım en azından bir hafta çok ev işi ile uğraşmayayım dedim.Bugün dr yi aradım o da merceğin gelmesi belli değil dedi.firmayla ilgi bir sorun var sanırım bu piyasaların durumundan dolayı bir sıkıntı var
Şimdi çok karasızım yardımcımı alsam belli değil almasam ev kalk gidekeşimde belli olsun öyle al dedi kafam çok karışık
Teşekkür ederimHayırlı yaşlar olsun şimdiden
Firmada sıkıntı var en az bir hafta 10 gün sürerdi ama bu sefer biraz uzadı dedi.Merceğin önümüzdeki hafta gelme ihtimali yüksek mi yoksa daha vekleyecek misin
Sen bilirsin ev fenaysa bi yarım gün al bence ameliyat zamanı tekrar alırsınFirmada sıkıntı var en az bir hafta 10 gün sürerdi ama bu sefer biraz uzadı dedi.
Bende ameliyat tarihini ben ayarlıya biliyormuyum dedim tabi sizbilirsiniz dedi
Vallah boştır
Ama bir tencere söz konusuVallah boştır
Dolma tenceresiAma bir tencere söz konusu
Geçmiş olsun. Bazen ne kadar dikkat edersek edelim önüne geçemiyoruz. İnşallah hemen iyileşir minnoş.İyi akşamlar kızlar..Bugün biz de hastane işleri ile uğraştık .Kızımın tahlilinde mikrop çıktı ishal şuanda moralmen biraz düşüğüm yinede iyi düşünmeye çalışıyorum.O kadar hijyene dikkat ediyorum dr.a da söyledim banyo suyundan bile kapmış olabilir dedi.Ne kadar pimpiriklenirsen bazen oluya ya bi şekilde.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen tez zamanda biter bu ishal.Bugün 35 günlük oldu Asya kuşum.
Geçmiş olsun minigeİyi akşamlar kızlar..Bugün biz de hastane işleri ile uğraştık .Kızımın tahlilinde mikrop çıktı ishal şuanda moralmen biraz düşüğüm yinede iyi düşünmeye çalışıyorum.O kadar hijyene dikkat ediyorum dr.a da söyledim banyo suyundan bile kapmış olabilir dedi.Ne kadar pimpiriklenirsen bazen oluya ya bi şekilde.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen tez zamanda biter bu ishal.Bugün 35 günlük oldu Asya kuşum.
Bir an önce şifa bulun inşallahİyi akşamlar kızlar..Bugün biz de hastane işleri ile uğraştık .Kızımın tahlilinde mikrop çıktı ishal şuanda moralmen biraz düşüğüm yinede iyi düşünmeye çalışıyorum.O kadar hijyene dikkat ediyorum dr.a da söyledim banyo suyundan bile kapmış olabilir dedi.Ne kadar pimpiriklenirsen bazen oluya ya bi şekilde.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen tez zamanda biter bu ishal.Bugün 35 günlük oldu Asya kuşum.
Sağol canımTeneffus Zili geçmiş olsun canım
Efser canm umarım bı an önce sağlıkla ameliyat olur iyileşirsin...
golgefeslegeni nice yıllara minnosa
Ayy kızlar rutin iş yapmaktan sıkıldımdip köşe yapmayı istiyorum ama korkuyorum daha bakalm yarın carsi pazar ve aşı işi var onları da bı atlatayim çamaşırlar yıkandı yarın içeri alıp kurutucam bakalm çamaşırlık da bekliyor hepsi
Dip köşe zamanı geldi mi de usenmemis olurum umarım
Sağol ❤inşallah tez vakitte şifa bulur.Tüm hastalara Rabbim den şifa dilerim amin..Geçmiş olsun minige
Dünyaya alışacak içini ferah tut.
Sağolun ❤Teneffus Zili geçmiş olsun canım
Efser canm umarım bı an önce sağlıkla ameliyat olur iyileşirsin...
golgefeslegeni nice yıllara minnosa
Ayy kızlar rutin iş yapmaktan sıkıldımdip köşe yapmayı istiyorum ama korkuyorum daha bakalm yarın carsi pazar ve aşı işi var onları da bı atlatayim çamaşırlar yıkandı yarın içeri alıp kurutucam bakalm çamaşırlık da bekliyor hepsi
Dip köşe zamanı geldi mi de usenmemis olurum umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?