BuldumArama bölümüne adımı yazıp kaynatın çayı yazdım kendi mesajlarımı buldum
Kaçar mı sendenBuldum
İlgim varsa kaçarı yokKaçar mı senden
Gel seni aratakİlgim varsa kaçarı yok
Efser senin adınla ütü arattım 10 sayfa çıktı
Şu minik matkap varya ondan ben de aldim hatta ona matkap denmiyo galibaben de kitap, cüzdan, bitmiş parfümlerini yenileme, tshirt, eşofman altı vs alıyorum dönüşümlü.
matkap almışlığım da var ama ona değil kendime
eve lazım olan bir şeyi sürekli birilerinden istemek bana biraz ayıp geliyor. hem darbeli matkap hem şarjlı tornavida almıştım. uç takımı da ekledim yanına
Bunlar dünden raziymis bonusHepinizin fiyonk takası gelmiş
Balim baktm onlara da yani tabi alanlara saygim sonsuz bazen bana da gelir severim ama. Cogu ise yaramayan seyler gibi geliyoSaricivcivcikcik kişiye özel hediyeler var ya çiçeksepetinde onlardan düşünmezmisin?
Artik kocam olmazGözümün önüne ne geldi. bir adam kendine fiyonk takıp en güzel hediye benim derse ne olur
Şaşırtıcı olmasa gerek efoooooo
Konu benim dahiyane fikirlerimle kapatıldıŞu minik matkap varya ondan ben de aldim hatta ona matkap denmiyo galibaama gercegi masallah cok pahali
Hee biz de genelde evde ihtiyacimiz olan seyleri hediye olarak aliyoruzbi tasla iki kus
Bunlar dünden raziymis bonus
Balim baktm onlara da yani tabi alanlara saygim sonsuz bazen bana da gelir severim ama. Cogu ise yaramayan seyler gibi geliyoeskiden sevgiliyken aldim bir de onlardan hep o zaman manevi degeri vardi tabi artik yaslandik
Artik kocam olmaz
Sabah sabah sinirlerim bozuldu yeminle
En best fikirler olarak matkap ve kurdeleyi seçiyorum fikir babalarini tebrik ediyorum
Her şey seni korumak içinKonu benim dahiyane fikirlerimle kapatıldı
Elimde ütüyle geziyorum
Ben de elimle picakla geziyorumSaricivcivcikcik sana da pıçak arattım 3 sayfa çıktı
Kanlı film mi bi değişiklik yapsam izlesem mi yaBen de elimle picakla geziyorumasıl arinma gecesi filmindeki gibi bir gece olsa sen beni o zaman gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?