Zeytinde 2 sayfa çıktıŞaşırtıcı olmasa gerek efoooooo
16 lı mı 26 lı mı bişeydi neydiZeytinde 2 sayfa çıktı
Hoş geldin kuzumsenin bir ara doğum günün olması gerekmezmiydi benmi kaçırdım
Hoş gördüm inşallah sahalara dönüyorum temelliZeytinde 2 sayfa çıktı
Hoş geldin kuzumsenin bir ara doğum günün olması gerekmezmiydi benmi kaçırdım
Sen bari yapma beeee16 lı mı 26 lı mı bişeydi neydiJES
Haklısın bir hezayene gelebilir bu durumHer şey seni korumak için
Bizde olay şöyle başlar o da meçbür bu pandedide oldu yapmaya çalışır olmaz biz bırak olmuyor tamirci gelsin deriz o bir inatla birgün akşamda olsa uğraşır sonuç bu olmuyor der.sanırım bu parcada kırıkmış der
Ay Efser ne güzel anlatmışsın, çok güldüm.bandemi dönemi başlarında benim külüstür bulaşık Makinesi bozuldu taşınma işi olduğundan almakta istemiyoruz o dönem eve tamirci servis çağırmaktan korkuyoruz çok söylenince bu girişti her mutfağa gittiğimde elinde farklı bir parca makineda baş aşağı cevirdik bende dua ediyorum olsun diye baya kurcaladı bana seslendi gittim elinde bir parca bu nersiydi diyorneti yutube de videolaru açtım bakdık ancak öyle taktık
Sonra makineyi cevirdik düğmeye bastık ışık filanda yokdedim eskiden elektiriği vardı en azından şimdi oda yok
Gelseydin soracaktım gelmedinHoş gördüm inşallah sahalara dönüyorum temelli
Evet 19 aralıktı bi allahın kulu hatırlamadı totonuzu kesem ben
Üzerine yok çok beceriklidir büyük bir zevkle içimi boşaltımAy Efser ne güzel anlatmışsın, çok güldüm.
Sen bari yapma beeee
Sağol bonuscum inşallahgolgefeslegeni allah hayırlı yaşlar nasip etsin yavruna ❤
Doğum günü kutlu olsun yavrununSağol bonuscum inşallah
Bu yasima kadar cok duyup bi türlü izleyemedigim bi filmdi. Ben begendim bence begenirsin sürükleyiciydi yaniKanlı film mi bi değişiklik yapsam izlesem mi ya
Doğum günü kutlu olsun yavrunun
golgefeslegeni Allah hayırlı, sağlıklı, güzel bir ömür nasip etsin inşallah minik kuzuya. Doğum günü kutlu olsun.
Teşekkür ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?