golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Bence de bi de üstüne bonusun dediğini yapAslinda bana da sacma geliyo da isteonun sevdigi bi pastam var olmazsa ondan yaparim o da bi hediyedir degil mdiir
Al sana mis gibi dogum günüBence de bi de üstüne bonusun dediğini yap
ben de kitap, cüzdan, bitmiş parfümlerini yenileme, tshirt, eşofman altı vs alıyorum dönüşümlü.Yaa onlari da aldim forma, tuttugu takimin nevresim takimi falan...
Ben niye hediye alamadigimi anladim param az abicayci aslinda alsam cok sever cayi da o da su an bütcemi aşar
Önümüzdeki seneye sağlam para biriktiriyim bari hazirliksiz yakalandik
Sen hangi marka aldin bana yazabilir misin bi bakiyim yine da belki şartları zorlariz ahsnns
Başınız sağolsunSelam hanımlar
Ben birkaç gündür cenaze sebebiyle şehir dışındaydım. Bugün döndük bu sefer oğlum rahatsızlandı
Dolayısıyla günlerdir elimi hiçbir işe süremedim bugün sadece süpürge yapıp bulaşık çamaşır yıkadım. Ev uçuyor dağınıklıktan
Evlilik yıldönümümüz için bu fikri kullanayım benKendine bi fiyonk tak daha iyisini bulamadım dersin
Bu sayede kendine hediye alırsın ay senin için aldım dersinGüzel fikir
Efo kendini alıntılayıp kendi mesajını beğenip kendi mesajına mı cevap yazdınBu sayede kendine hediye alırsın ay senin için aldım dersin
Korkulur bizden olayı kendimize cevirmede bütün algılar açık
Fikrimi açıklamam lazımdıEfo kendini alıntılayıp kendi mesajını beğenip kendi mesajına mı cevap yazdın
Bu sitenin en safi üyesiyim bulamasın
Hepinizin fiyonk takası gelmişGüzel fikir
Ben fiyonk istemiyomHepinizib fiyonk takası gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?