Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim stres egzaması var canım. Vizelerde sürekli maske de takınca gözlerim, boynum aşırı kötü oldu. Dün akşam da çok kötü kaşıdım.o yüzden sabah doktora gittim
Çok geçmiş olsun benim oğlummkide alerjiye bağlı egzama bilirim o huzursuzlugu Rabbim şifa versin

Hayatı zindana çeviriyor canım. Yıllardır sabun kullanmıyorum.
Ben oğlumu 7 yaşında ben yıkamadım vucuduna lif değmiyecek ben girince durmam yıkarım diye eşim yıkadı belli süre sonra zaten kendi yıkandı
Bilmezmiyim şapuanlar bile bazen fark ediyor kremlerimiz stokta var kaşıntı başladımı önlem için küçüken aleji başladımı kaşıntı şurubuda veriyordum şu ara kremle idare ediyoruz

Kremler de kortizonlu, uzun süre kullanma dedi.Gerçi mecbur kalınca kullanıyorum. Uyuz gibi kaşımak zor

Sizede geçmiş olsun efser epey küçükken başlamış demek zor ya

Bilmiyorum ki canım öyle bir keyifsizlik hayatı sorgulama hali vardı bugün üzerimde
Benim stres egzaması var canım. Vizelerde sürekli maske de takınca gözlerim, boynum aşırı kötü oldu. Dün akşam da çok kötü kaşıdım.o yüzden sabah doktora gittim
Çok geçmiş olsun. Benim de ara ara saç derimde oluyor egzama çok kötü oluyor ya.

Efser size de çok geçmiş olsun

Kremler de kortizonlu, uzun süre kullanma dedi.Gerçi mecbur kalınca kullanıyorum. Uyuz gibi kaşımak zor
Valla yara ya ceviriyor yarada enfeksyona meçbur artık kaşıntı ilacıda kortuzonlu ne yapalım
Sizede geçmiş olsun efser epey küçükken başlamış demek zor ya
Evet kuzum ara ara alejiye bağlı çıkıyor geri geçiyor 6 yaşında 10 gün hastanede tedavı gördü tüm testler yaptık neye alajisi olduğu bulunamadı bu zamana kadar deneme yanılmayla ilerledik çok alevlendiği zamanlar dr ile önemlerimizi aldık sağol canım

Sağol canım bizimki artık kazık kadar herif oldu o meletle büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…