Sürekli atıyorum dün oğlumunkini yıkadım bugün peteğin üzerinde kurumuşKızlar merhaba. Çocukların montlarını makineye atan var mı. Atsam kurur mu kaç günde kurur kararsız kaldım. Tecrübenizi sormak istedim
Geçmiş olsun kuzum
Bdv yine kaynıyor bakmamak lazım
Bende bendeSen de mi brütüs
Hoş geldin gardaşGünaydındün giremedim önceki gün banlıydım yazamadım
Evet canım bakarken 50 idim ama çok zayıf duruyo.Yüzüm uzuyo bu şekilde daha iyi 55 kötü durur bende.☺Evet kilon boy oranına göre vki normal kilo skalasinda muhtemel 25 filan. İdeal ölçün 55 filan çıkar ama sen bu kiloda mutluysan sorun yok.
Onu görmedimmilletin kukusunun derdine yandım bende
Bende bende
Ben varım,bende uyanıktım o saatlerde..Gecenin bu vakti jesten başka kim uyanık olur ki
Kader arkadaşım ben sabah 8 de uyudum 11 de uyandımBen varım,bende uyanıktım o saatlerde..
Habarimiz olmadı yoksa çamaşır getirirdikmilletin kukusunun derdine yandım bende
Bende bende
Tefalin wok tavası var ben de ben çok memnunum.Et soteler ,sebze sote için birebirKızlar yapışmaz tava öneriniz var mı ben taşınırken hepsini yok ettimde şimdi diyetle beraber ihtiyaç oldu
Eee jes hanım artık o uykular olmazKader arkadaşım ben sabah 8 de uyudum 11 de uyandım
Kader arkadaşım ben sabah 8 de uyudum 11 de uyandım
Hep kıskandınız beni nazar ettinizEee jes hanım artık o uykular olmazuzun kahvaltı sofraları bir süre molalı
Yok be yavrum Kasım annelerine yazdım ya konuya da yazdım oğlum diyeGazı çok mu bizim kızın çok gaz sancısı var.Gece 12 de başlıyor kolik sanırsam. Bu arada bebeğinin cinsiyeti ne? Yoksa onu da mı gizli tutacaksın
Böyle güzel nazarlar hep edelim. Kız ben sana biber kızarması resmi yollamıştım, aşerdiysen cehenneme gideceğimHep kıskandınız beni nazar ettinizşimdi hızlı yemekten götüm terliyor ahahhaha
İnşallahhhh tez vakitte sende bu sefiller kervanına katılırsın teoşum
Adı neeYok be yavrum Kasım annelerine yazdım ya konuya da yazdım oğlum diye
Ülen nasıl linç ettiniz beni ahahahhaha
Eyvallah kaaarşimHoş geldin gardaş
Onu görmedim
Ben kablolarla boğuşuyorum
Bu gün toplu kıyım günü
Heee sağol yok ya 1 gün gittim sadeceHabarimiz olmadı yoksa çamaşır getirirdik
Maşallah paşaya.Yok be yavrum Kasım annelerine yazdım ya konuya da yazdım oğlum diye
Yay burcumuYok be yavrum Kasım annelerine yazdım ya konuya da yazdım oğlum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?