Konun gidişatı belli
hangisi? Gerçi hepsi aynı da
Aslıda dedemde uzaylı derse hiç şaşırmıyacağızHeeeeseni gidii seniiii
Aslıda dedemde uzaylı derse hiç şaşırmıyacağız
"Aaa bu konun simetri bozuk olmadı "
Uyumadı bizimki deBen babaya sattım iyice huysuzlanmadan bana bulaşmayın dedimhoş yan gelip yatmıyorum evi süpürülmeye hazır hale getirdim ben gider
Yok yeni konu açmış bir derdim var diye
Buldum galiba bi bakcamBoşver heryeri sarba sardı
Ben de bi hız başladım durmadı yarım kaldıUyumadı bizimki de
Ben yeni girdim kizlar. Dolayısıyla buraya da katilmadim. Çok büyük depresyondayım toparlanamadim bir türlü kusura bakmayınYoluna girer inşallah umutsuz olma
Kızımın montunu, kendi momtlarımızı hep makinada yıkıyorum. Bir saatlik programda en düşük devirde sıkma yapıyorum. Kururken çok ıslak kalıp koku yapmasın diye de kaloriferin üzerine serip kurutuyorum.Kızlar merhaba. Çocukların montlarını makineye atan var mı. Atsam kurur mu kaç günde kurur kararsız kaldım. Tecrübenizi sormak istedim
Biz de gece 4 ile 7.30 arası uyanıktıkKader arkadaşım ben sabah 8 de uyudum 11 de uyandım
Neyseki halıya dökülmemis iyi tarafından bakalımMutfağı toplayayım derken 1 litre den fazla yağı tezgaha devirdim. Nerden baksan zarardayım
Evet yine zarardan kardayımNeyseki halıya dökülmemis iyi tarafından bakalımgiden 20-30 TL cik olsun.
Benim yolluğa dökülmüştü lekesi tam çıkamadı.
Nerden baksan halı yağdan daha pahalı
Şükür halıya laminanta mutfak dolaplarına gelmemiş başına gelmiş biri olarak bilmem mi o hissi ay ne zor o yağı arındırmak vıcık vıcıkMutfağı toplayayım derken 1 litre den fazla yağı tezgaha devirdim. Nerden baksan zarardayım
Çok geçmiş olsun canım, çok sinir bozucu. Yağa mı üzülesin, kirlenmeye miMutfağı toplayayım derken 1 litre den fazla yağı tezgaha devirdim. Nerden baksan zarardayım
Tezgah tan temizlerken cinnet geçirdim. Seni düşünemedim zorŞükür halıya laminanta mutfak dolaplarına gelmemiş başına gelmiş biri olarak bilmem mi o hissi ay ne zor o yağı arındırmak vıcık vıcık
Evet ya onca yap çözücü cif ne varsa köpük köpüğe gitti mutfakÇok geçmiş olsun canım, çok sinir bozucu. Yağa mı üzülesin, kirlenmeye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?