Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir tarafını kaşı kk hatunları hazırda bekliyor

Bir tarafını kaşı kk hatunları hazırda bekliyor
Kaşıdım kaşıdım. Benim sülale böyle kuzenlerim hepsi fittir soyadım bile ona uygun.☺Dedem öyleymiş soy adlar verilince köye gelen nüfus memurları koymuş.Hiç soyadıma rastlamadım Türkiye sınırları içinde bir tek bizde var.

Kiz sen bir de yeni doğum yapmadın mi hamileyken de mi almadın boyun kaç kilon kaç bakayım

Hareketli bir rutinin vardır ve ölçülü yiyorsundur.Yiyip yiyip kilo almayanlar abartılı yemiyor.Dengeli besleniyor .

Kiz sen bir de yeni doğum yapmadın mi hamileyken de mi almadın boyun kaç kilon kaç bakayım

Hareketli bir rutinin vardır ve ölçülü yiyorsundur.Yiyip yiyip kilo almayanlar abartılı yemiyor.Dengeli besleniyor .
Boyum 1.64 kilom kilo 63 ama kilolu etli değilim kemiğim ağır. Hep aynı düzeydeyim hiç abartılı kilolar almıyorum.Bu hamileliğinde çok rahatsızdım o yüzden az aldım 7,8 kilo almıştım. Bebekle birlikte evet çok hareketli bi rutindeyim.Cidden çok yediğim zamanlarda almıyorum metobolizmam hızlı.Hamileyken çok yediğim zamanlarda oldu emzirirken çok acıkıyordum gece bile yiyordum yok almıyorum.Hatta kuzenim gördü sen hep aynısın dedi çocuk doğurmak seni bozmuyor.Ama eski fitlik nerdesıfır göbek şu an göbek biraz var sıkılaşmadı korse başlayacağım.

Bizde annanem ince narin uzun annemin babası uzun ve şişman annem babasına çekince 1 ablam bende dedemize cektik yapılıyız abilerim ne alakaysa annaneme çekmiş
Babam tarafı tıfıl ve tombul (baba afet)
2 ablamda baba tarafına çekmiş
Bazen anneme diyorum bu gen dağılımını nasıl başardın kurban olduğum bak teyzeme hepsi uzun ince narinler hepsi bir nizam sen niye böyle zerkeş davrandın

Son düzenleme:
Erkek dayıya kız halaya çekermiş.Ben aslında yapılı vücut beğenirim.Güçlü gösteriyor.Benimde annem kısa minyon tek benzerliğimiz çenemizde olan gamzemiz .Benim oğlum aynı abim gibi uzun ve ince.Benim kızda belli bana hiç benzemiyo gibi bi sağ tarafta gamzemiz var ikimizinde. Göz rengi belli değil sanki ela olacak gibi.

Annemin genleri baskın gelmiş bizde alayını kendine çekmiş hoş baba tarafının durumu başka bir boyut iki ablamın fiziksel yapısı baba yüz anne
Annemin genleri olayı fazla benimseyip ne dayı ne amca ne hala dinlemiş tamamen kokteyil çalışmış
Zaten o yapıdan yırtıyorum dedem kiloluymuş ama yapılı olduğu için kilo dağılımı dengeli
Dedeme çekmişim şu an 97 kiloyum desem kimse inanmaz her yer oratılı göze çarpmıyorum
Ama tabi düşünmüyorda değilim orda narin kibar bir kadın varken biz dedeye çekmek ne yavvvv halamda olurdu

Dede yaşıyor mu?Adamın bu gece kulaklarını pek bi çınlattın. Bunları duysa bütün genlerini isteyecek senden. Evet 97 diyince herkese çok gelir ama bazı insanlar göstermiyo cidden.Kemiğin ağırdır.Sağlıklı bi beden en önemlisi bazen zayıflık insanı daha sağlıksız yapıyor.Biraz zayıflasam hemen başım dönüyor gözlerde hep kararma ben zayıflamak istemiyorum bu yüzden

Dedem de nenemde nurlar içinde yatsın fiziki yapıları gayet düzgün gen yapı gereği biraz göçmenlikte var ikiside renkli gözlü güzel insanlarmış küçük kızımım ten rengini dedemden almış İşin şakasındayız ikiside uzun ve sağlıklı yaşadılar bizde sağlıklı huzurlu yaşasak daha ne isterimki varsın biraz kilolu kadın olalım herşeyin başı sihhat
Sadece şu 70 lı yıllardaki kilolu imaji geri dönsün

Son düzenleme:
Merhaba. Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Nevresimi değiştirdim, yıkayıp astım,
Yatağı ve yorganı havalandırdım,
Salon koltuklarını ve sandalyelerini süpürdüm,
Salonu, antreyi, çocuk odasını, mutfağı ve banyoyu süpürdüm,
Süpürgenin toz haznesini temizledim,
Tuvalet ve lavaboyu temizledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…