Bir tarafını kaşıYa benim hiç kilo problemim olmadı kızlar Allah kolaylık versin size sürekli diyet zor iş.Heleki yemek yemeyi çok severim.Cidden herşeyi yerim ama hiç kilo almamBünyeden dolayı bence hep fit olmak zorunda mıyım arkadaş
Bugün çooook durdum az girmek daha hayırlı benim için görmüş oldumGidin hepiniz gidinatın beni bdv nin kollarına
Ah canım gelmiş. Nasılsın çikolatamKolay gelsin hatunlar
Kaşıdım kaşıdım.Bir tarafını kaşıkk hatunları hazırda bekliyor
Hayırlı olsun jes. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyümesi dileğiyle.Canlar günaydın bu konu sizler için ❤
Thread 'JES'ten Kadınlar Kulübündeki ailesine.. ❤' JES'ten Kadınlar Kulübündeki ailesine.. ❤
Çok teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun jes. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyümesi dileğiyle.
Çok şükür canım bende iyiyimİyiyim ballı lokmam sen nasılsın
Kiz sen bir de yeni doğum yapmadın miYa benim hiç kilo problemim olmadı kızlar Allah kolaylık versin size sürekli diyet zor iş.Heleki yemek yemeyi çok severim.Cidden herşeyi yerim ama hiç kilo almamBünyeden dolayı bence hep fit olmak zorunda mıyım arkadaş
Boyum 1.64 kilom kilo 63 ama kilolu etli değilim kemiğim ağır.Kiz sen bir de yeni doğum yapmadın mihamileyken de mi almadın boyun kaç kilon kaç bakayım
Hareketli bir rutinin vardır ve ölçülü yiyorsundur.Yiyip yiyip kilo almayanlar abartılı yemiyor.Dengeli besleniyor .
Bizde annanem ince narin uzun annemin babası uzun ve şişmanKaşıdım kaşıdım.Benim sülale böyle kuzenlerim hepsi fittir soyadım bile ona uygun.☺Dedem öyleymiş soy adlar verilince köye gelen nüfus memurları koymuş.Hiç soyadıma rastlamadım Türkiye sınırları içinde bir tek bizde var.
Erkek dayıya kız halaya çekermiş.Bizde annanem ince narin uzun annemin babası uzun ve şişmanannem babasına çekince 1 ablam bende dedemize cektik yapılıyız abilerim ne alakaysa annaneme çekmiş
Babam tarafı tıfıl ve tombul (baba afet)
2 ablamda baba tarafına çekmiş
Bazen anneme diyorum bu gen dağılımını nasıl başardın kurban olduğum bak teyzeme hepsi uzun ince narinler hepsi bir nizam sen niye böyle zerkeş davrandın
Annemin genleri baskın gelmiş bizde alayını kendine çekmiş hoş baba tarafının durumu başka bir boyut iki ablamın fiziksel yapısı baba yüz anneErkek dayıya kız halaya çekermiş.Ben aslında yapılı vücut beğenirim. Güçlü gösteriyor.Benimde annem kısa minyon tek benzerliğimiz çenemizde olan gamzemiz .Benim oğlum aynı abim gibi uzun ve ince.Benim kızda belli bana hiç benzemiyo gibi bi sağ tarafta gamzemiz var ikimizinde. Göz rengi belli değil sanki ela olacak gibi.
Dede yaşıyor mu?Adamın bu gece kulaklarını pek bi çınlattın.Annemin genleri baskın gelmiş bizde alayını kendine çekmiş hoş baba tarafının durumu başka bir boyut iki ablamın fiziksel yapısı baba yüz anne
Annemin genleri olayı fazla benimseyip ne dayı ne amca ne hala dinlemiş tamamen kokteyil çalışmış
Zaten o yapıdan yırtıyorumdedem kiloluymuş ama yapılı olduğu için kilo dağılımı dengeli
Dedeme çekmişim şu an 97 kiloyum desem kimse inanmaz her yer oratılı göze çarpmıyorum
Ama tabi düşünmüyorda değilim orda narin kibar bir kadın varken biz dedeye çekmek ne yavvvvhalamda olurdu
Dedem de nenemde nurlar içinde yatsınDede yaşıyor mu?Adamın bu gece kulaklarını pek bi çınlattın.Bunları duysa bütün genlerini isteyecek senden. Evet 97 diyince herkese çok gelir ama bazı insanlar göstermiyo cidden.Kemiğin ağırdır. Sağlıklı bi beden en önemlisi bazen zayıflık insanı daha sağlıksız yapıyor.Biraz zayıflasam hemen başım dönüyor gözlerde hep kararma ben zayıflamak istemiyorum bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?