Kem göze geldimDiyetin başını ne yedi hele söyle
Bi ara çay içip bulaşık makinesini boşaltıyorduSuç bonusta, beni gaza getirdi
Yarın Pazartesi yeniden başlarsınKem göze geldimherife sinirlendim
Yani 6 tabaka da kalır mı
Bir tarafın donar6 tabaka sildim, günde biraz biraz silersem biter
Mercek gelrse ararız deditarih vermediler mi peki. inşallah çabucak hallolur canım
O sol gözüme yetmediMehter bilem çalmıştım sana oysa
Benden günah gitti
Nevse kukusuna dönmüş ortalık der. Neden ama neden dedim bi gün . Yeni doğum yapmış kadının şaftı kayar dikişi olur aynaya baksa tanıyamaz bi taraflarını dedianladım tamam daha açıklama allaaaasen sus dedim. O günden beri dağınıklık görünce anam gelir aklıma.
Benim için byük travma
Ne kadar da motive edici bir arkadaşyok o camlar sil sil bitmez. hepsi bittiği gün ilk silinen camlar tekrar kirlenmiş olur galiba teocum. ondan dedim
Şikayet eden olmazsa yememMercek gelrse ararız dedi
O sol gözüme yetmedi
Tatiften bam yiyeceksin
Ne kadar da motive edici bir arkadaş
valla eşime ev bakarken diyorum cam balkon istemem. camları fransiz pencere olsun hepsi silmesi kolay olur.
çok üst kat olmasın. ev çok büyük olmasın. evde teras veya çok büyük balkon istemiyorum....
hep temizlik aşkından bunlar negom
ahahqhahha
Bu istemediklerinin hepsini istiyorum bendevalla eşime ev bakarken diyorum cam balkon istemem. camları fransiz pencere olsun hepsi silmesi kolay olur.
çok üst kat olmasın. ev çok büyük olmasın. evde teras veya çok büyük balkon istemiyorum....
hep temizlik aşkından bunlar negom
bide projeden almayı düşünürsen cam temizleme firmasıyla anlaşmalı olan projeler vardır onlara bak bari disarda silmeye ugrasmayalim
Yok canım, elle siliyorum. Çoğunlukla kadın geliyor aslında. Bu sefer gelmedi diye ben siliyorumC Capanin Gururu Teyom cam silme mopun var mı?
Peşinde kablolar var dolanır boynunaŞikayet eden olmazsa yemem
Bu istemediklerinin hepsini istiyorum bende
Emann olsun o kadaryok o camlar sil sil bitmez. hepsi bittiği gün ilk silinen camlar tekrar kirlenmiş olur galiba teocum. ondan dedim
allaaaaaaaahım sana geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?