Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben yarından itibaren katılayım oğlan aşıdan sonraçok huysuzlanmazsa

Bütün evi toparladım(ayağa kalkmış gidiyordu ev)
Nevresimleri değiştirdim
2 sepet çamaşır katladım
Makineye çamaşır attım
Yatak odasını süpürüp yerleri elimle sildim
Çocuk odasının halısını süpürüp kaldırdım
Beşiği çektim süpürüp sildim yerleştirdim
Mutfağı süpürdüm yerleri sildim elimle
Oturma odasının halısını süpürdüm kaldırdım koltuğu çekip sildim yerleştirdim
Oğlanı yıkadım uyuyunca devam inşallah

Mert’ten önce o gitseydi bari
Dilara sinsiiiiii gıcık hiç sevmiyorum
Ben Burcucuyum diyorum neyini seviyorsun diyorlar. Sinsi değil doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı diyorum. Dilarayı nasıl seviyorlar asıl, hırsından çatlayacak bir gün

Ay ben de şu Dilara’yı niye sevemiyorum diyordum bebekten ötürü çok izleyemiyorum çok şey bilmiyorum hakkında ama itici gelen bir yanı var gibi geliyordu bana hep

Ay ben de şu Dilara’yı niye sevemiyorum diyordum bebekten ötürü çok izleyemiyorum çok şey bilmiyorum hakkında ama itici gelen bir yanı var gibi geliyordu bana hep
Ben ilk defa bu sene yarısında başladım bakmaya biliyor musun asla izlemezdim. Hep ablamgil yüzünden başladım
İnsanlar hakkında hislerime hep güvenirim, yamuk dediğim düz çıkmadı daha

İlk zamanlarda çok öyleydi sonradan açıldı. Ben Burcuyu sevmezdim ama bence çok başarılı yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Senin favorin kim?
Profesyonel olarak hasan
Ama gönlüm erenden yana
Hasanı hep tutum taki şu hafta elemelerin yaptığı tabak calıntı diyene kadar ondan sonra bir midem bulanmadı değil zaten ondan sonra seyretmedim doğru dürüst
Erende sanki ocak başında duran amcalara benziyor ona magal yakışıyor profsenel mutfakla iyi bana hep ocak başında duracak gibi geliyor

Hemcinslerimi tutmak isterdim ama tarzları ne tavırları hiç sevmedim burcunun hayat hikayesi bunalttı dilarada bana aurası bozuk geliyor

Efom İnan yorulunca öyle diyor insan ama bi gülüyor bi bakıyor dünya duruyor sanki Allah eksikliklerini göstermesin inşallah

Ama şükür iyiyim geçiyor yavaş yavaş çoğunlukta foto çekiyoe video çekiyor takılıyoruz kankimle bol bol

Üstüme işiyor sıçıyor canı isteyince uyuyor uyanıyor kısacası beni eşeği yaptı

Bundan sonra paşa ne isterse o

Yavrum o rahatlık o şekerlemeler o takılmalar filan rüya oldu

Size gülüyordum gidiyor uyuyordum siz çalışırken şimdi millet osura osura uyurken ben bok temizliyorum ahhahahahah
Merak etme ben hala uyuyamıyorum. Şu an oğlan uyuyor çamaşır asılcak ona yemek yapılcak markete inilcek ama ben napıyorum oturdum telefon kurcalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…