Ben yarından itibaren katılayım oğlan aşıdan sonraçok huysuzlanmazsaDıt dı dı dıtttt
Gün gün oda oda temizlik yapmak isteyenler katılsınnnnnn.
Ben bugün salonu yapıcam İnşallah. Yarın çocuk odası veya çalışma odası hangisi varsa.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
Aslansın kaplansın yaparsın senÇok vakit harcadım bende çok işim var odaklanmalıyım
Dilara sinsiiiiii gıcık hiç sevmiyorumMert’ten önce o gitseydi bari
Ay ben de şu Dilara’yı niye sevemiyorum diyordum bebekten ötürü çok izleyemiyorum çok şey bilmiyorum hakkında ama itici gelen bir yanı var gibi geliyordu bana hepDilara sinsiiiiii gıcık hiç sevmiyorum
Ben Burcucuyum diyorum neyini seviyorsun diyorlar. Sinsi değil doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı diyorum. Dilarayı nasıl seviyorlar asıl, hırsından çatlayacak bir gün
Ben ilk defa bu sene yarısında başladım bakmaya biliyor musunAy ben de şu Dilara’yı niye sevemiyorum diyordum bebekten ötürü çok izleyemiyorum çok şey bilmiyorum hakkında ama itici gelen bir yanı var gibi geliyordu bana hep
Çek ruhumu çıkar mutfaktanBen gidiyorum kardeşler takılırsam kalır her şey. Hemen süpürgeyi toplayayım. Okul saati gelir zaten hemen.
İlk zamanlarda çok öyleydi sonradan açıldı. Ben Burcuyu sevmezdim ama bence çok başarılı yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Senin favorin kim?Oraya ait değildi sanki kendini diğerleri gibi öne çıkaramadı
Dilara nın yerine Emre olmalıydı yada İbrahim çok başarılıydı bu ikisiMert’ten önce o gitseydi bari
Profesyonel olarak hasanİlk zamanlarda çok öyleydi sonradan açıldı. Ben Burcuyu sevmezdim ama bence çok başarılı yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Senin favorin kim?
Efom İnan yorulunca öyle diyor insan ama bi gülüyor bi bakıyor dünya duruyor sankiYapma kuzum öyle düşünme zor bir süreç bizlerde aynı durumlardan geçittik kendini bırakmaşimdi kendime kızıyom ulan neyin davasıydı o diye al sana çoçuk bak keyfini çıkar bak o günler geride gelmiyor en güzel en özel günlerdesin o bebek kokusu gecince başka erğen kokuları var bu sürecin tadını çıkar bence
Bundan sonra paşa ne isterse oEfom İnan yorulunca öyle diyor insan ama bi gülüyor bi bakıyor dünya duruyor sankiAllah eksikliklerini göstermesin inşallah
Ama şükür iyiyim geçiyor yavaş yavaş çoğunlukta foto çekiyoe video çekiyor takılıyoruz kankimle bol bol
Üstüme işiyor sıçıyor canı isteyince uyuyor uyanıyor kısacası beni eşeği yaptı
Yavrum o rahatlık o şekerlemeler o takılmalar filan rüya olduBundan sonra paşa ne isterse o
Merak etme ben hala uyuyamıyorum. Şu an oğlan uyuyor çamaşır asılcak ona yemek yapılcak markete inilcek ama ben napıyorum oturdum telefon kurcalıyorumYavrum o rahatlık o şekerlemeler o takılmalar filan rüya oldu
Size gülüyordum gidiyor uyuyordum siz çalışırkenşimdi millet osura osura uyurken ben bok temizliyorum ahhahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?