O sevgisi Aşkı olmasa yeryüzünde hiç kimseye öyle hizzmet edemeyiz zaten eeee her gülün dikeni var neyapalım....Efom İnan yorulunca öyle diyor insan ama bi gülüyor bi bakıyor dünya duruyor sankiAllah eksikliklerini göstermesin inşallah
Ama şükür iyiyim geçiyor yavaş yavaş çoğunlukta foto çekiyoe video çekiyor takılıyoruz kankimle bol bol
Üstüme işiyor sıçıyor canı isteyince uyuyor uyanıyor kısacası beni eşeği yaptı
Ben sana ne diyordum peki beben olsun görürüm ben seniYavrum o rahatlık o şekerlemeler o takılmalar filan rüya oldu
Size gülüyordum gidiyor uyuyordum siz çalışırkenşimdi millet osura osura uyurken ben bok temizliyorum ahhahahahah
Efo gülün dikeni var anladık daO sevgisi Aşkı olmasa yeryüzünde hiç kimseye öyle hizzmet edemeyiz zaten eeee her gülün dikeni var neyapalım
Allah aşkınızı muhabbetinizi artırsın eee her gülün dikeni var
aminnn!!!!sağlıklı sihatli olsunlarda her nazı çekeriz
Koku için deterjan vardı geçen gün görmüştüm hangisiydi ki ya tüh:/Nego makinayı uzunda çalıştırdım lekeler azaldı inşallah daha da olmaz ama saf siyah pamuklularda koku hala devam bezdim ya
Senin o yazdıklarını okuyup okuyup karnıma bakıp tırsıyordumBen sana ne diyordum peki beben olsun görürüm ben seni
Yaşamaya çalışıyorumNapıyonuz la geblolar
Lilium mu mavi olan yumoşKoku için deterjan vardı geçen gün görmüştüm hangisiydi ki ya tüh:/
Tam düzenliyordum zil caldı benim dikenli gülüm geldiEfo gülün dikeni var anladık da
7 yaşına geldi hala uyku yok uykuyu unut kardeşimMerak etme ben hala uyuyamıyorum. Şu an oğlan uyuyor çamaşır asılcak ona yemek yapılcak markete inilcek ama ben napıyorum oturdum telefon kurcalıyorum
Efser polyanna kayınçon muO sevgisi Aşkı olmasa yeryüzünde hiç kimseye öyle hizzmet edemeyiz zaten eeee her gülün dikeni var neyapalım....
Allah aşkınızı muhabbetinizi artırsın....
aminnn!!!!sağlıklı sihatli olsunlarda her nazı çekeriz
Ülen insanı hayattan soğutursunuz siz be7 yaşına geldi hala uyku yok uykuyu unut kardeşim
Yok gülü seven dikenine katlanırEfser polyanna kayınçon mu
Meğer küreme malum olmuşSenin o yazdıklarını okuyup okuyup karnıma bakıp tırsıyordum
Yok deterjandı bulucam durLilium mu mavi olan yumoş
Hayatın gerçekleri acıdır cesigaaaÜlen insanı hayattan soğutursunuz siz be
Başka caremiz varmıEfser polyanna kayınçon mu
Sağol ya negüzel moral oldu7 yaşına geldi hala uyku yok uykuyu unut kardeşim
Bir günde niye yemiyosun dedikMeğer küreme malum olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?