Ben o mertebeye eremedimBaşka caremiz varmı
Oturup o ağladı bu zırladı öteki kaçtı bu da uçtu dersek hangi hayat gecer
Artık ruhumuz kaldı elde o da gitmeden bizde iki nefes alak
Hepsi benim dersimdi öğrendim bitti gitti demek lazım
Yalan mı söylüyüm fesleğenSağol ya negüzel moral oldu
Şöyle diyyeyimBen o mertebeye eremedim
Şöyle uyanıp ben uyanana kadar kendi başının çaresine baktığı vakitler gelmiyor muYalan mı söylüyüm fesleğen
Sen Efsere sor en iyisi
18 inde olur heraldeŞöyle uyanıp ben uyanana kadar kendi başının çaresine baktığı vakitler gelmiyor mu
Hangi birini alam negooooJES
- Çamaşırlarınızı makineye doldurduktan sonra deterjan haznesine yarım bardak sirke ekleyin.
Eki Görüntüle 2977171 Eki Görüntüle 2977172 Eki Görüntüle 2977172 Eki Görüntüle 2977173 Eki Görüntüle 2977174
Birini seç işte seçenek sunduk sanaHangi birini alam negoooo
Nego bana seçenek sunma bana seç direkBirini seç işte seçenek sunduk sana
Gulummm bak çoçuk meselesini artık sırtladık omuzumuzaSağol ya negüzel moral oldu
Benim adam da erken uyanıyor o baksın şu emme çiş kaka işi bitsin de18 inde olur heraldeben en ufak sese uyanıyorum. Birde bir şey yaparlar kendilerine zarar verirler diye bırakıp uyuyamıyorum.
Başım döndü bu neJES
- Çamaşırlarınızı makineye doldurduktan sonra deterjan haznesine yarım bardak sirke ekleyin.
Eki Görüntüle 2977171 Eki Görüntüle 2977172 Eki Görüntüle 2977172 Eki Görüntüle 2977173 Eki Görüntüle 2977174
O zamanıda diyeyim bu sefer bir birleriyle çatışma başlıyor o saatim nerde bu gömleğim yok18 inde olur heraldeben en ufak sese uyanıyorum. Birde bir şey yaparlar kendilerine zarar verirler diye bırakıp uyuyamıyorum.
Polyanna kayıncoyu kim kaybetmiş ben bulamGulummm bak çoçuk meselesini artık sırtladık omuzumuza
Korkmayın ama her boydan var bende diye söyleyeyim 40 gelsin gazı geçer 6 altı ayda dişi çıkar yok 10 da düzene girer diye diye bekledik yok öle bişey unutunbu meletler 22 sinede gelse aynı aynı yine gece uykun kaçıyor yurduna gittimi motunu giydimi yok yağmur yağdımı acaba kimin yanın da çok ararsan güvenmiyorsun az arıyorsun ilgilenmiyorsun Yaaa Kaygı 1000 milyon daha çok artıyor artık uyuyamıyorsun
Artık şu saaten sonra kendine bir polıyana kayımco bul
Hiçbirini kullanmadımNego bana seçenek sunma bana seç direk
Allah razı olsun efo olmayan psikolojimi bozdunGulummm bak çoçuk meselesini artık sırtladık omuzumuza
Korkmayın ama her boydan var bende diye söyleyeyim 40 gelsin gazı geçer 6 altı ayda dişi çıkar yok 10 da düzene girer diye diye bekledik yok öle bişey unutunbu meletler 22 sinede gelse aynı aynı yine gece uykun kaçıyor yurduna gittimi motunu giydimi yok yağmur yağdımı acaba kimin yanın da çok ararsan güvenmiyorsun az arıyorsun ilgilenmiyorsun Yaaa Kaygı 1000 milyon daha çok artıyor artık uyuyamıyorsun
Artık şu saaten sonra kendine bir polıyana kayımco bul
NegoooooooooooHiçbirini kullanmadımyorumlardan bak jes bu kadar hazıra konma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?