Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben o mertebeye eremedim

Ben o mertebeye eremedim
Şöyle diyyeyim
Zaman zaman takıyorum bende insanım
Sonra diyorum bak bir nefes aldım verirken o da bitti hayat bu kadar uzun değil ki

Gecenlerde biri aaa kv anlaşıyorsunuz demeki beraber taşındınız dedim edimm ölem oldu
Nasıl kolaymı dedi
Dedim valla hiç kolay değil ama idare eden liderdir bende idare etttim

Sağol ya negüzel moral oldu
Gulummm bak çoçuk meselesini artık sırtladık omuzumuza
Korkmayın ama her boydan var bende diye söyleyeyim 40 gelsin gazı geçer 6 altı ayda dişi çıkar yok 10 da düzene girer diye diye bekledik yok öle bişey unutun bu meletler 22 sinede gelse aynı aynı yine gece uykun kaçıyor yurduna gittimi motunu giydimi yok yağmur yağdımı acaba kimin yanın da çok ararsan güvenmiyorsun az arıyorsun ilgilenmiyorsun Yaaa Kaygı 1000 milyon daha çok artıyor artık uyuyamıyorsun
Artık şu saaten sonra kendine bir polıyana kayımco bul

18 inde olur heralde ben en ufak sese uyanıyorum. Birde bir şey yaparlar kendilerine zarar verirler diye bırakıp uyuyamıyorum.
Benim adam da erken uyanıyor o baksın şu emme çiş kaka işi bitsin de

18 inde olur heralde ben en ufak sese uyanıyorum. Birde bir şey yaparlar kendilerine zarar verirler diye bırakıp uyuyamıyorum.
O zamanıda diyeyim bu sefer bir birleriyle çatışma başlıyor o saatim nerde bu gömleğim yok
Birde benim küçükle kavga etmesin diye aralarında siper durumundayım yine başlarını bekliyorsun

Polyanna kayıncoyu kim kaybetmiş ben bulam neyse en iyisi bu konuyu kapatalım

Allah razı olsun efo olmayan psikolojimi bozdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…