- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.093
- 598
Normal canım. Çok almamışsın. Uykusuzluk vs derken gider.Teom valla ben 80 küsür düm gebe kaldım 90 küsür gördüm Doğum öncesi şuan süt olur diye ne bulsam yiyorum daha da aldım
Yohhhh yaa polyanna taze bittiÜlen bi içimi ferahlatın be bi su serpin gelen harlıyor giden harlıyor
Olsun sana yüklenmemek lazım, kıyamıyorumAyrıca bunda yanlış anlayacak ne var be canım rahat ol bam bam bam
Oturup ağlayacağım şimdi yapma bunu teyooooomOlsun sana yüklenmemek lazım, kıyamıyorum
Gıdık mı ne münasebet hiç yok gıdığımHemen de tripküsme ver bi gıdık bakim
O kadar yemeye oncazzz mı aldın kızTeom valla ben 80 küsür düm gebe kaldım 90 küsür gördüm Doğum öncesi şuan süt olur diye ne bulsam yiyorum daha da aldım
Nego ben zAten tosun yavrusu gibiyim nereme alayım yeter daO kadar yemeye oncazzz mı aldın kız
Birinci de 58 kiloydum 16 kilo aldım
İkinci de 68 kiloydum 10 kilo aldım
Ben yeni doğum yaptığım zamanlar kucağımda bebe kafamı arkaya atmış uyumuş kalmışım kaç saat öyle geçti bilmiyorum.Dalga mı geçin teyoooooben artık ayakta uyuyorum öğrendim asddasds
Onu da yaptık bacım onu daaaBen yeni doğum yaptığım zamanlar kucağımda bebe kafamı arkaya atmış uyumuş kalmışım kaç saat öyle geçti bilmiyorum.Ayakta uyuyorum diyince o aklıma geldi
Canları sağolsun be jes.Onu da yaptık bacım onu daaa
Evet Hasan benim de favorilerim arasındaydı hep, bayağ havalandı.Az kaldı zaten görücez hak eden kazansın.Profesyonel olarak hasan
Ama gönlüm erenden yana
Hasanı hep tutum taki şu hafta elemelerin yaptığı tabak calıntı diyene kadar ondan sonra bir midem bulanmadı değil zaten ondan sonra seyretmedim doğru dürüst
Erende sanki ocak başında duran amcalara benziyor ona magal yakışıyor profsenel mutfakla iyi bana hep ocak başında duracak gibi geliyor
Hemcinslerimi tutmak isterdim ama tarzları ne tavırları hiç sevmedim burcunun hayat hikayesi bunalttı dilarada bana aurası bozuk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?