Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teom valla ben 80 küsür düm gebe kaldım 90 küsür gördüm Doğum öncesi şuan süt olur diye ne bulsam yiyorum daha da aldım
O kadar yemeye oncazzz mı aldın kız
Birinci de 58 kiloydum 16 kilo aldım
İkinci de 68 kiloydum 10 kilo aldım

Selam arkadaşlar
Yürüyüşe başladım
Okul ,ev ,yemek derken üstüne bir de yürüyüş.Neyseki 10.000 oldu şükür
Ama yürüyüşten gelince pert oluyorum
Yemek yaptım düdüklü hava kaçırıyor o da pişmedi neyseki dünden yemeğim ve buzlukta hazır yemek vardı

Selam kizlar 10 sayfa okuyamadim özür dilsrim halaaa yorgun gibiyim
2 sepet çamaşır yıkadım 2. Yıkanıyor asicam 40 Dk ya
Bulaşık makinesi bosalttim çay bardaklairni attım
Ama aklma yatan bişi daha Var en sevdiğim akşama.mutfak temizleyip gündüz salona girişmek evet evet yapicam dolapları (iç dış )tezgahı buzdolabı temzlicem tezgah çamaşır suyu ile sılincek Ocak davlumbaz falan vakit kazanmak için en azından diye düşündüm yarın daha erken biter isim gece iş yapmayı seviyorum bakalm yapicakmiyim yaparım herhalde heveeslendim

Eklentiler

• 16406298795924850832871481671999.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Merhaba. Önümüzdeki birkaç gün memleketimde aile ziyaretinde olacağız. Sayfaya giremeyebilirim. Bugün ise;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Katlanıp yerleştirilmeyi bekleyen tüm çamaşırları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Bazaya koyacaklarımı koydum,
El havlularını değiştirdim,
El havlularını koyduğum kutuyu düzenledim,
Kızımın çantasını düzenledim,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım,
Çöpleri ayarladım yarın sabah atılacak,
Valiz hazırladım.

Dalga mı geçin teyooooo ben artık ayakta uyuyorum öğrendim asddasds
Ben yeni doğum yaptığım zamanlar kucağımda bebe kafamı arkaya atmış uyumuş kalmışım kaç saat öyle geçti bilmiyorum. Ayakta uyuyorum diyince o aklıma geldi

Evet Hasan benim de favorilerim arasındaydı hep, bayağ havalandı.Az kaldı zaten görücez hak eden kazansın.Bebişten ben de seyredemiyorum pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…