- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Yaa ne zor günler değil mi sen böyle yazınca hayali gözümde canlandı bazen çok yıpratıyor uykusuzlukBen yeni doğum yaptığım zamanlar kucağımda bebe kafamı arkaya atmış uyumuş kalmışım kaç saat öyle geçti bilmiyorum.Ayakta uyuyorum diyince o aklıma geldi
Süt olsun diye ben de yiyorum rezene ısırgan demliyorum süt artırıcı etkisi var gaza da iyi.Teom valla ben 80 küsür düm gebe kaldım 90 küsür gördüm Doğum öncesi şuan süt olur diye ne bulsam yiyorum daha da aldım
Ben de kimyon rezene anason alıp karıştırıp günde 2 kupa içeceğim senin de aklında bulunsunSüt olsun diye ben de yiyorum rezene ısırgan demliyorum süt artırıcı etkisi var gaza da iyi.Kimyon tohumu aldıracağım etkili diyorlar bebişte.Aklımız fikrimiz gaz olduya bizim de
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederimJES ne güzel ya yorucu ama tatlis telaşlar valla konuya vakıf olamıyorum fazla malum prenses modundan çıktım
Ev işi moduna döndüm
Bunlar sana çok güzel anı olsrak tecrübe olarak kalıcak en önemlisiumarım lohusalıgini kolayca atlatırsın yakaladığım kisimlara göre yorum yaptım
Evett kızlarrrr mutfak pırıl priil oldu oh beeee
22.35 de giriştim 01.00 bitti
Yarın kahvaltı sonrası koltuk örtüleri yikicam balkon camları ve balkon kaldı çöpleri de toparldim sabah eşim aticak
Buzdolabı içi yıkandı
dolaplairn içi düzenlendi
Tezgah Ocak lavabo davlumbaz silindi
(Çamaşır suyu ile beklettim 5 dk falan
Tezgah arkası fayansda nasibini aldı
Fırın temzlendi
Çöp kovası camasir sulu bekletiyorum
Yarın yeni sunger. Ve bez konucak oh mis
Bı tek kahvaltı sonrası yemek masası detaylı sılincek sandalyeler sılincek o kadar ve sonrasında balkona gecicem insalalh
Ayy şimdi içime sindi mutfağım yarın 3 saat avantajım var tüm ev biter
Herkese iyi geceler biraz daha kk dolaşıp uyur bu kadın sabah gündüz telefon mesayimde var(watsap üzerinden soru cevaplama bı tesettür mağazasinin ürünlerini satan grup )
Amma da yazdım he is yapamam şandim çok yorgundum ama yaptım benden mutlusu yok
Yalnız değilsin üzülme dostumYine herkes uyur jes nöbette
Vay benim canım dert ortağım gel sarılıp ağlayakYalnız değilsin üzülme dostum
Bulduğumuz her fırsatta uyuyalım birazdan gececiler damlarVay benim canım dert ortağım gel sarılıp ağlayakya da uyuyak ahahahah
Halim itten beter keyfim paşada yok
Nöbeti devralmaya geldimYine herkes uyur jes nöbette
Bizde devir yok gardaaş 8 e kadar yolu varNöbeti devralmaya geldim
Eyi beraber tutalım o zamanBizde devir yok gardaaş 8 e kadar yolu var
Ohhh keyfe bak bizimki de beşiği düşman biliyor koyduğum gibi basıyor çığlığıEyi beraber tutalım o zamanbenimki memede yine bi güzel uyuyor benim uykum kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?