Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben yeni doğum yaptığım zamanlar kucağımda bebe kafamı arkaya atmış uyumuş kalmışım kaç saat öyle geçti bilmiyorum. Ayakta uyuyorum diyince o aklıma geldi
Yaa ne zor günler değil mi sen böyle yazınca hayali gözümde canlandı bazen çok yıpratıyor uykusuzluk Benim de ayağımda bebiş sallıyorum şu an az önce bi kriz atlattık.

Çalışma odasını temizledim
Kitaplıkları düzenleyip, tozunu aldım
Çamaşır katladım
Tekrar çamaşır koydum, çıkınca asıp uyuyacağım
Mutfağı topladım
Elde yıkanacakları yıkadım
Çaycıya limon tuzu kaynattım
Ocağı cilitbangle sildim
Baharatlıkları sildim
Tezgahla dolap aralarını sildim
Tezgahı cifledim
Bulaşık makinesi ve buzdolabını sildim

Teom valla ben 80 küsür düm gebe kaldım 90 küsür gördüm Doğum öncesi şuan süt olur diye ne bulsam yiyorum daha da aldım
Süt olsun diye ben de yiyorum rezene ısırgan demliyorum süt artırıcı etkisi var gaza da iyi.Kimyon tohumu aldıracağım etkili diyorlar bebişte.Aklımız fikrimiz gaz olduya bizim de

Süt olsun diye ben de yiyorum rezene ısırgan demliyorum süt artırıcı etkisi var gaza da iyi.Kimyon tohumu aldıracağım etkili diyorlar bebişte.Aklımız fikrimiz gaz olduya bizim de
Ben de kimyon rezene anason alıp karıştırıp günde 2 kupa içeceğim senin de aklında bulunsun

JES ne güzel ya yorucu ama tatlis telaşlar valla konuya vakıf olamıyorum fazla malum prenses modundan çıktım
Ev işi moduna döndüm
Bunlar sana çok güzel anı olsrak tecrübe olarak kalıcak en önemlisi umarım lohusalıgini kolayca atlatırsın yakaladığım kisimlara göre yorum yaptım
Evett kızlarrrr mutfak pırıl priil oldu oh beeee
22.35 de giriştim 01.00 bitti
Yarın kahvaltı sonrası koltuk örtüleri yikicam balkon camları ve balkon kaldı çöpleri de toparldim sabah eşim aticak
Buzdolabı içi yıkandı
dolaplairn içi düzenlendi
Tezgah Ocak lavabo davlumbaz silindi
(Çamaşır suyu ile beklettim 5 dk falan
Tezgah arkası fayansda nasibini aldı
Fırın temzlendi
Çöp kovası camasir sulu bekletiyorum
Yarın yeni sunger. Ve bez konucak oh mis
Bı tek kahvaltı sonrası yemek masası detaylı sılincek sandalyeler sılincek o kadar ve sonrasında balkona gecicem insalalh
Ayy şimdi içime sindi mutfağım yarın 3 saat avantajım var tüm ev biter
Herkese iyi geceler biraz daha kk dolaşıp uyur bu kadın sabah gündüz telefon mesayimde var(watsap üzerinden soru cevaplama bı tesettür mağazasinin ürünlerini satan grup )
Amma da yazdım he is yapamam şandim çok yorgundum ama yaptım benden mutlusu yok

Eklentiler

• IMG20211228005814.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 26
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim dilerim hepimiz için hayatimizin her anı yorucu da olsa sağlıklı ve huzurlu geçer ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…