Hiç düşündüğün gibi değil tamamen pis boğazlıkHayırdır inşallah
Bide ben yanınızda olsam hır gür çıkarHiç düşündüğün gibi değil tamamen pis boğazlık
Brokoli karnabaharı buharda pişiriyorum. Sarımsak, limon, zeytinyağlı sosda harmanlıyorum var yaaa oyşşşşş
Çocuklar da paylaşamıyoruz sen çol yedin yeter diye
Yaaa çok tatlı gözlerin güzelliğine bak
Ne demek kalkmadımmmGünaydın
Bugün işim çok ben daha yataktan kalkamadım
Unutmak değil. Gece uykulu gözlerle bilemedim demek istedimBurası neresi mio kadar yazdığın yeri unuttun mu
Şeyy gece bilemedim demek istemiştim.Sen buraya yazıyodun önceden burası mı neresi
Valla öyle. Dün akşam yemeğini gece 11de yedikTemizlik düzen hak getire diyorsun yani dostumbizde de öyle
Kalktım vallah başkanNe demek kalkmadımmm
Amiinn inşaAllah dualarımda benimde hep. Rabbim 10 yıl sonra bana nasip etti ya inşaAllah ben kadar beklemeden kavuşturur Rabbim hayırlı bi evlada Canım ArkadaşımıGönlümden geçti Rabbim C Capanin Gururu Teyom ıma da bebekle nöbetteyim mesajları yazmayı nasip etsin tez vakitte
Niye kızıyonBen de bugün jüriyim yine
Senin bebiş kaç aylık canım ?Cinsiyeti Ne?Ben de yanıma alıp uzanarak emziriyorum böyle biraz daha dinlenmiş oluyorum hiç olmazsa.Eyi beraber tutalım o zamanbenimki memede yine bi güzel uyuyor benim uykum kaçtı
Allahım şu kullun sinirliyken iş yapıyor ben niye yapamıyorum hatta sevinçlikende yapamıyorumDün bir sürü iş yaptım ( sinirli olduğum için) hatta buzdolabını bile boşaltıp temizledim. Ama girip yazamadım.
Hatta işler bitince dedim ki iyi ki sinirlenmişim
Kısırlaştırdınız mıGünaydın kızlar
Nego dun yapamadım iş tekrar ağırlar başladı ben de zorlamadım.
Su anda kedi görmek istemiyorumbizimki yine küçük odada bir yere koku bırakmış, eşim koku almıyor ben de eğilip koklayamıyorum oda leş gibi kokuyor.
Çok abartılı olmamakla beraber biraz karnabahar yemiştim.
Kısırlastırdık canım ama çok geç kısırlastırdım. 3 yaşına kadar bekledim nedense.Allahım şu kullun sinirliyken iş yapıyor ben niye yapamıyorum hatta sevinçlikende yapamıyorum
Bunun kafasından istiyorum
Kısırlaştırdınız mı
İnşallah:)Unutmak değil. Gece uykulu gözlerle bilemedim demek istedimen kısa zamanda dönmek istiyorum aslında ama yazdan önce zor gibi
Şeyy gece bilemedim demek istemiştim.
Valla öyle. Dün akşam yemeğini gece 11de yedik
Ne yaptı da çamur oldu?Kalktım vallah başkandün akşam benim herif sağolsun balkonu balkon halısını dolabı çamur deryasına çevirmiş orayı temizlemem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?