Düzenli Evimiz & Hayatımız

Senin bebiş kaç aylık canım ?Cinsiyeti Ne?Ben de yanıma alıp uzanarak emziriyorum böyle biraz daha dinlenmiş oluyorum hiç olmazsa.
Uzanarak emzirirken dikkat et canım, başı dümdüz olmasın yoksa kulak iltihabına sebep oluyor.

Günaydıınnn
Levaiz hanımeli kokusu seversen yumoş hanımeli aldım. Bingo manolya birde
Yumuşatıcı firmaları bana sponsor olsa keşke
Yumoş hanımmeli kullandım negocum çok severim Bingo aklımda onu çok duydum denemem lazım Sana sponsor olursa beni de unutma be hacı

Senin bebiş kaç aylık canım ?Cinsiyeti Ne?Ben de yanıma alıp uzanarak emziriyorum böyle biraz daha dinlenmiş oluyorum hiç olmazsa.

Birkaç gün önce 2 yaşına girdi canım. Bence öyle alıştırma ben de öyle başladım bu sayede biraz dinleniyorum diye ama şimdi özellikle geceleri çok zor oluyor alışkanlık haline getirdi

Birkaç gün önce 2 yaşına girdi canım. Bence öyle alıştırma ben de öyle başladım bu sayede biraz dinleniyorum diye ama şimdi özellikle geceleri çok zor oluyor alışkanlık haline getirdi
Yaa nasıl durduracağımı bilemiyorum ama gazlı o saatlerde ancak emerek rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…