Düzenli Evimiz & Hayatımız

Birkaç gün önce 2 yaşına girdi canım. Bence öyle alıştırma ben de öyle başladım bu sayede biraz dinleniyorum diye ama şimdi özellikle geceleri çok zor oluyor alışkanlık haline getirdi
Bu arada maşallah büyütmüşsün darısı başımıza Allah bağışlasın❤sağlıklı uzun ömrü olsun inş.

Bu arada maşallah büyütmüşsün darısı başımıza Allah bağışlasın❤sağlıklı uzun ömrü olsun inş.
Büyütürsün sen de hem tecrübrlisin bu daha kolay olur. Amin inşallah hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün

Şimdi oğlan uyudu önce bi kahve keyfi yapıp da mı işlere başlasam yoksa önce işleri yapıp sonra mı kahve içsem

Günaydıınnn

Yumoş hanımmeli kullandım negocum çok severim Bingo aklımda onu çok duydum denemem lazım Sana sponsor olursa beni de unutma be hacı
abc nin kırmızı şişeside güzel beyaz da iyi ferah kokusu var çiçeksi kokular.Ben de tam bir yumuşatıcı hastasıyım. Yumoş artık lüks oldu epey pahalı

abc nin kırmızı şişeside güzel beyaz da iyi ferah kokusu var çiçeksi kokular.Ben de tam bir yumuşatıcı hastasıyım. Yumoş artık lüks oldu epey pahalı
Tamam onu da deneyim:)
Ben yumoşu en son 17 liradan baya stoklamıştım keşke hiç bitmese

Çocuklara kahvaltı yaptırdım
Sofrayı mutfağı topladım
Odaları dolaşıp dağınıklık topladım.
Çocuğa ödev yaptırdım.
Toz aldım. Dinleniyorum biraz.
... Yapacağım bişeyler daha. Çay içmem bitsin ocağı silip çaydanlık parlatayım. Çöpleri atıp alışveriş yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…