- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Bu arada maşallah büyütmüşsün darısı başımızaBirkaç gün önce 2 yaşına girdi canım. Bence öyle alıştırma ben de öyle başladım bu sayede biraz dinleniyorum diye ama şimdi özellikle geceleri çok zor oluyor alışkanlık haline getirdi
Benim öğlene kadar uyumuşluğum yoktur da oluyor bazen işte uyanıp tekrar uyudum bir sürü rüya gördüm yoruldumSabah bende öyle bir gaflete düştüm
Seninki daha küçük şimdi nasıl rahatlıyorsa öyle yap ama 5. 6. Aydan sonra devam etme benceYaa nasıl durduracağımı bilemiyorum ama gazlı o saatlerde ancak emerek rahatlıyor.
Büyütürsün sen de hem tecrübrlisin bu daha kolay olur. Amin inşallah hepimizin evlatları sağlıkla büyüsünBu arada maşallah büyütmüşsün darısı başımızaAllah bağışlasın❤sağlıklı uzun ömrü olsun inş.
abc nin kırmızı şişeside güzel beyaz da iyi ferah kokusu var çiçeksi kokular.Ben de tam bir yumuşatıcı hastasıyım.Günaydıınnn
Yumoş hanımmeli kullandım negocum çok severimBingo aklımda onu çok duydum denemem lazım Sana sponsor olursa beni de unutma be hacı
Benim ki uyudu koşa koşa iş başı yapacağım.Şimdi oğlan uyudu önce bi kahve keyfi yapıp da mı işlere başlasam yoksa önce işleri yapıp sonra mı kahve içsem
Tamam onu da deneyim:)abc nin kırmızı şişeside güzel beyaz da iyi ferah kokusu var çiçeksi kokular.Ben de tam bir yumuşatıcı hastasıyım.Yumoş artık lüks oldu epey pahalı
Kahve suyunu koydum ortslık toparlıyorumBenim ki uyudu koşa koşa iş başı yapacağım.
Benimde yokBenim öğlene kadar uyumuşluğum yoktur da oluyor bazen işte uyanıp tekrar uyudum bir sürü rüya gördüm yoruldum
Aratayım
hiç alakam olmayan bir yarışmaya jüri yazıyorlar. Bir bardak çay bile vermedilerO ne demek acabasıı
Benimde yokmayışıp uyuşup gezerdim şimdi küt gidiyorum kalkınca başım ağrıyor hiç alışık değilim
ayyy canım benim ya. Rabbim razı olsun.Gönlümden geçti Rabbim C Capanin Gururu Teyom ıma da bebekle nöbetteyim mesajları yazmayı nasip etsin tez vakitte
çünkü asıl gitmesi gereken kapris yapıp gitmiyor. Benim alanım olmadığı halde ben gidiyorumNiye kızıyon
Kızlar mantarlı güzel bir tarifiniz var mı
Kalkayım da yine ev toplayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?