Hafta bir gün baklagil günü ilan ettim bu hafta piyaz vardı gelecek hafta mercimekli köfte olsunYap yap hergün ne pişirelim
Burayı takip et,tek cözüm .Sen yaptıklarını yazdıkca aaa yarında şunu yapayım diye kafanda plan hazırlıyorsun.Arkadaşlarının yapılanları okuyukcada ertelediğim şeyleri planlama isteği geliyor.Selam kızlar, kendinden çok rahatsız olduğum bir konu var lütfen yardımcı olun bana. Konu erteleme konusu. Her şeyi erteliyorum, yapacağım işleri, temizliği...
Ertelediğim için sıkışıyor ve yarın yamalak oluyor. Üzerimde inanılmaz bir tembellik var, ama depresyon gibi değil neşem yerinde. Bu durum fazlasıyla moralimi bozuyor, evim tertemiz olunca çok mutlu oluyorum ama temizlemek için hiçbir şey yapmıyorum. Nasıl aşacağım bu durumu
Hadi inşallah, kurtarın beniBurayı takip et,tek cözüm .Sen yaptıklarını yazdıkca aaa yarında şunu yapayım diye kafanda plan hazırlıyorsun.Arkadaşlarının yapılanları okuyukcada ertelediğim şeyleri planlama isteği geliyor.
Siz bide sormaya yelteniyorsunuz
Acımıyacak hiç hissemiyeceksin bileHadi inşallah, kurtarın beni
Üfleee Malatya gurummm yerüm seniAcımıyacak hiç hissemiyeceksin bile
Mesela bikaç şarkı seçip onlar bitene kadar çamaşırı katlamak asmak bi yeri toplamak gibi eğlenceli şekilde de yapabilirsin ufak şeyler en çok ertelenenler.Hadi inşallah, kurtarın beni
Çok çok doğru valla. Çalışınca yoruluyorum ister istemez, direk yatasım geliyor bir yerlere. Ama bundan sonra yok, silkeleniyorum artık.Mesela bikaç şarkı seçip onlar bitene kadar çamaşırı katlamak asmak bi yeri toplamak gibi eğlenceli şekilde de yapabilirsin ufak şeyler en çok ertelenenler.
Büyük işler içinde saat tutabilirsin.
Belli bi sürede bittiğini görünce ertelemek istemiyosun.
Hergün düzenli süpürülen ev mesela çok çabuk süpürülür.
Ama biraz beklemişse zor süpürülüyor vakit alıyor.
Burası ceyran yapıyorÜfleee Malatya gurummm yerüm seni
Küçüğün dersi var bugün çok nazlı onu bekliyorumİyi akşamlar ❤
Bende 7:30 da topladım mutfağı.
Hemen okumaya oturdum küçüğümü okuttum.
Bakım demeVerimsiz bir gündü anca mutfak topladım yemek yaptım.
Yatırmadan çocukların odasını topladım katlancak kıyafetleri katladım.
Bi duş aldım siyah nokta temizledim.
Bakım gecelerine devam edelim böyle olmayacak
Üzme kendini.Kimseden faayda yok.
Bakım yazıp aratsan biBakım deme
Bir sürü krem taşıdığımdan beri orda duruyor elimi sürmedimneyi nereye sürdüğümüde unutum
Naptın yigidim
Hacıt seni ihmal ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?