Seni ora götüren herkesin totolarını kör bıcakla keseceğimGündüz üşüdüm canım, ondan sanırım
Çok iyi olur yaaaSeni ora götüren herkesin totolarını kör bıcakla keseceğim
Afiyet olsun önümüzdeki hafta bende yapayımÇok güzel oldu canım.
Beni de avize ışığı rahatsız eder.Yukarı doğru olanlar daha iyi oluyo benim için.İlk fark ettiğimde yaa en fazla kataraktır dedim
İnan çok zorlamadıda taşınır yerleşir hallederiz dedik.Zaten hemen almıyolar onun bir kıvamı varmış onu bekletik o süre de tek gözümle yıllardır zaten miyop astımant var gözlükle rahat kulanıyorumdum
Son zamanlarda beni en çok etkileyen ışık evin içi güneş alıyor sabah hiç bir şey yapamıyorum göremiyorum en sevmediğim kabalı hava içim daralırdı artık ne olur bugün hava kapalı olsun diye dua ediyorumBiri güneşi arkasına alıp oturdumu yüzü bende hiç yok göremiyorum sanırım diğer gözümde ilerledikce iyice darladı
Aslında bir hafta ongün içinde yapılır denilen şey 3 haftayı geçti vardır bir hikmet belkide en doğru zamanı bekliyorum onun için bu engellerSonu hayır olsun rabbimize her azamız için ne kadar şükür etsek aztır
Yakında baktığımda sıkıntım yok telefonun ışığını azaltıyorum öyle kullanıyorum bakalım artık
Sağol canımBeni de avize ışığı rahatsız eder.Yukarı doğru olanlar daha iyi oluyo benim için.Ben de telefonun ışığını azaltıp kullanıyorum.Senin için hayırlısı olsun ameliyat inş.en güzel şekilde çok başarılı geçer. ❤
Kimseden faayda yok.Geçmiş olsun canım yok mu yakınlarda biri sana en azında bir çorba filan yapacak getirecek
Yorganın altına gir dinlen bolca o zaman dikkat et kendineGündüz üşüdüm canım, ondan sanırım
Geçmiş olsunFenalardayım. Büyüğüm domuz gribi oldu. Ondan küçüğe geçti. Şimdi de bana geçti. Eşim de şehir dışında. Kaldık böyle hasta hasta. O kadar da dikkat ettim ya bana geçmesin diye.
Yap yap hergün ne pişirelimAfiyet olsun önümüzdeki hafta bende yapayım
Başka yere sordun mu belki ellerinde vardır. Zor yaArtık gözlüğü tamamen çıkardım onlada görmüyorum
Aradım piysalar abla deyip duruyorlar
Niye biz dışarıya mahkumuz çoçukları tiktoklarda orda burda telef edeceğimize kendi kalitemize kendimiz imza atalım
Mutfağı toplamasam kızarlar mıYorganın altına gir dinlen bolca o zaman dikkat et kendine
Kimsin kimlerdensin anlat hele. Gbt temizse gelirsinMerhabalar
Bende katılabilirmiyim?
Yeni başlangıç yapıyorumdur
Grip ilacı alıp sıcak tut kendini. Çabucak geçer inşallahGündüz üşüdüm canım, ondan sanırım
Hastayım dersinMutfağı toplamasam kızarlar mı
Tamam aramızdaHastayım dersin
Bunu yapmayaydın eyiydi
TamamTamam aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?