Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bak böyle yazınca üzüldüm çeken bilirmiş.Gözlerinde katarakt vardı değil mi?Göz çok hassas umarım inş.şifayi bulursun canım.Ben de çektim biliyorum geçen yıl bi uyandım gözüm yanağım şişmiş resmen hemen dr.a gittim damla ile neyse geçti.Eczaneden ilaç alırken bayan arkadaş gözleriniz ne kadar güzel falan deyince ah bir bilsen ne kadar çok çektiğimi şu gözlerimden demiştim. Önce sağlıklı olması herşeyden önemli.

Çok şükür benimkiler portakal suyu istediler onlarıda içsinler bulaşık makinesini çalıştırayım
Afiyet olsun..❤Portakal masada duruyor ama yiyemiyorum bebişe çok gaz yapıyormuş. Birşey yasak olunca sanki insanın canı daha çok istiyor gibi

Fenalardayım. Büyüğüm domuz gribi oldu. Ondan küçüğe geçti. Şimdi de bana geçti. Eşim de şehir dışında. Kaldık böyle hasta hasta. O kadar da dikkat ettim ya bana geçmesin diye.
Çok geçmiş olsun

İlk fark ettiğimde yaa en fazla kataraktır dedim
İnan çok zorlamadıda taşınır yerleşir hallederiz dedik.Zaten hemen almıyolar onun bir kıvamı varmış onu bekletik o süre de tek gözümle yıllardır zaten miyop astımant var gözlükle rahat kulanıyorumdum
Son zamanlarda beni en çok etkileyen ışık evin içi güneş alıyor sabah hiç bir şey yapamıyorum göremiyorum en sevmediğim kabalı hava içim daralırdı artık ne olur bugün hava kapalı olsun diye dua ediyorum Biri güneşi arkasına alıp oturdumu yüzü bende hiç yok göremiyorum sanırım diğer gözümde ilerledikce iyice darladı
Aslında bir hafta ongün içinde yapılır denilen şey 3 haftayı geçti vardır bir hikmet belkide en doğru zamanı bekliyorum onun için bu engeller Sonu hayır olsun rabbimize her azamız için ne kadar şükür etsek aztır
Yakında baktığımda sıkıntım yok telefonun ışığını azaltıyorum öyle kullanıyorum bakalım artık

Fenalardayım. Büyüğüm domuz gribi oldu. Ondan küçüğe geçti. Şimdi de bana geçti. Eşim de şehir dışında. Kaldık böyle hasta hasta. O kadar da dikkat ettim ya bana geçmesin diye.
Geçmiş olsun canım yok mu yakınlarda biri sana en azında bir çorba filan yapacak getirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…