- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Fenalardayım. Büyüğüm domuz gribi oldu. Ondan küçüğe geçti. Şimdi de bana geçti. Eşim de şehir dışında. Kaldık böyle hasta hasta. O kadar da dikkat ettim ya bana geçmesin diye.İzinli misin?
Çok geçmiş olsun canımFenalardayım. Büyüğüm domuz gribi oldu. Ondan küçüğe geçti. Şimdi de bana geçti. Eşim de şehir dışında. Kaldık böyle hasta hasta. O kadar da dikkat ettim ya bana geçmesin diye.
SağolÇok geçmiş olsun canım
Benim duruyor daha. Çok halsizim böğünMutfak toplandı
Bak böyle yazınca üzüldüm çeken bilirmiş.Gözlerinde katarakt vardı değil mi?Göz çok hassas umarım inş.şifayi bulursun canım.Artık gözlüğü tamamen çıkardım onlada görmüyorum
Aradım piysalar abla deyip duruyorlar
Niye biz dışarıya mahkumuz çoçukları tiktoklarda orda burda telef edeceğimize kendi kalitemize kendimiz imza atalım
Ben de topladım.Şükür bugünümüze de.Mutfak toplandı
Çok şükürBen de topladım.Şükür bugünümüze de.Eşim oğlumu traşa götürdü.Bende oturuyorum şimdilik.
Afiyet olsun..❤Portakal masada duruyor ama yiyemiyorum bebişe çok gaz yapıyormuş.Çok şükürbenimkiler portakal suyu istediler onlarıda içsinler bulaşık makinesini çalıştırayım
Çok geçmiş olsunFenalardayım. Büyüğüm domuz gribi oldu. Ondan küçüğe geçti. Şimdi de bana geçti. Eşim de şehir dışında. Kaldık böyle hasta hasta. O kadar da dikkat ettim ya bana geçmesin diye.
Teyocan hasta mı oluyorsun yoksaBenim duruyor daha. Çok halsizim böğün
İlk fark ettiğimde yaa en fazla kataraktır dedimBak böyle yazınca üzüldüm çeken bilirmiş.Gözlerinde katarakt vardı değil mi?Göz çok hassas umarım inş.şifayi bulursun canım.Ben de çektim biliyorum geçen yıl bi uyandım gözüm yanağım şişmiş resmen hemen dr.a gittim damla ile neyse geçti.Eczaneden ilaç alırken bayan arkadaş gözleriniz ne kadar güzel falan deyince ah bir bilsen ne kadar çok çektiğimi şu gözlerimden demiştim. Önce sağlıklı olması herşeyden önemli.
Mercimekli köfte nasıl olduBenim duruyor daha. Çok halsizim böğün
Ben bugün milletin canlarını hep birşeyler çektirdimAfiyet olsun..❤Portakal masada duruyor ama yiyemiyorum bebişe çok gaz yapıyormuş.Birşey yasak olunca sanki insanın canı daha çok istiyor gibi
Geçmiş olsun canım yok mu yakınlarda biri sana en azında bir çorba filan yapacak getirecekFenalardayım. Büyüğüm domuz gribi oldu. Ondan küçüğe geçti. Şimdi de bana geçti. Eşim de şehir dışında. Kaldık böyle hasta hasta. O kadar da dikkat ettim ya bana geçmesin diye.
Çok güzel oldu canım.Mercimekli köfte nasıl oldu
Gündüz üşüdüm canım, ondan sanırımTeyocan hasta mı oluyorsun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?