- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Canısıuyudum valla az daha iyiyim
Neyse bu totolar birazda sıvazlansın en azındanOnun da sizin de totonuzun kurtuluşu yok
Bencede uyumuş pıcak yok ortadanerde olsa tanırım azıcık uyumuş yeni anne
Evet canım hayırlısını istemek lazım. Beklemek yoruyor biraz, en çokta üzüyor. Rabbim inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda nasip eder bana daCanım bende şaşırdım.3 doz aşı olmuş adam iş yerinde arkadaşları belim ağrıyor diyince test yaptır demişler.Yeni varyant belki de bele vuruyor bende şaşırdım.
Ama seninki kadınsal belli.
Canım hayırlısı olsun.Bugun bir arkadaşımizin bebeğinin kalp sorunu olduğunu öğrendik .6 ay yaşarsa tedavi olacakmis.Cok istemişlerdi çocuk oldu çocuk doğdu ama bir çok hastalığı mevcut.Yasarsa tedavi olsa bile başka hastalıkları varmış .
Beterin beteri varı örnek göstermeyi sevmem lakin bana bu konu bir kez daha herşeyin hayırlısı sözünün ne kadar doğru olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Akrabamız var kadının 7 çocuğu var kimse bakmıyor kızının yanında itiş tepis üst üste yaşıyorlar.5 oğlu 2 kızı var doğurmuş büyütmüş yokluk çekmiş.
Hayırlı zamanda hayırlı bir bebeğin olsun inşallah
Allah razı olsun cancağzım sen harika bir insansın ve harika da bir anne olursun eminimEvet canım Ankara dönüşü kardeşimden aldım geldimKışın yalnız kalmasını istemiyorum:)
Ah canım benim
Amin Jesim sağlıklı huzurlu olun ikiniz de inşallah
Sana bol güç ve sabır diliyorumTüm anneler birer mucize:)
Uyuduğum da yarı göz açık yarı kapalınerde olsa tanırım azıcık uyumuş yeni anne
Buda hoşuna gitti efonunNeyse bu totolar birazda sıvazlansın en azından
O aradan benim durumumuma bakıyorUyuduğum da yarı göz açık yarı kapalı
Yer görmeyince piş pişlansın zavallıBuda hoşuna gitti efonun
oooo en tatlı uykulardan biri o yavUyuduğum da yarı göz açık yarı kapalı
Hala inatla değiştirmiyor kofik efoO aradan benim durumumuma bakıyor
Yenileniyorum
Hazır ol yeni dürbül taktırıyorum burdan seni gözetliyecemNe ameliyatı efo
Allah razı olsun cancağzım sen harika bir insansın ve harika da bir anne olursun eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?