- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
bio gaia denediniz mi probiyotikli damla bağırsak düzenleyici iyi gelirdi belki.İyi ama huzursuz kuzum canımbir gece uyumuyor bir gündüz uyumuyor Kabızlık vart dengem alt üst ama yeter ki sağlıklı olsun valla başka birşey istemiyorum
Açtım Müge izliyordumAynı beyaa
Fox tvyi aç burçları anlatıyolar belki güzel bişeyler söylerler
Ne kadar pozitif bir arkadaşBunu aklında tut inşallah doğuma gittiğinde de söyleyeceksin
Evin bütün çöp kutularını boşalttım.31 aralık ödevi
Ev terliklerini yıkamak.
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek. Dileyen kaynatıp parlatabilir.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
@Mikan
A R Y A
@Selizay
Bende de aynı çocuklar okullar ödevleriNasılsınız kızlar.Bende durumlar aynı çok bi değişiklik yok.
Bebeğinle sen iyi oldaHayirli cumalar. Kizlar bebegim 2 hafta geriden gosteriyo kendini. Dr istirahat onerdi. Dun rapor aldim.onumuzdeki hafta izne ayrilcaktm zaten.ev islerinde cok aktif olamiycam elimden geldigince az az bsyler yaparim. Dun zaten evimi temizlemistim.bugun sadece yemek yapip mutfagimi toparlarim
Hayırlı cumalar canım. Bol bol dinlen, vitaminli besinler tüket. Dilerim bebeğin de sen de çok iyi olursunuzHayirli cumalar. Kizlar bebegim 2 hafta geriden gosteriyo kendini. Dr istirahat onerdi. Dun rapor aldim.onumuzdeki hafta izne ayrilcaktm zaten.ev islerinde cok aktif olamiycam elimden geldigince az az bsyler yaparim. Dun zaten evimi temizlemistim.bugun sadece yemek yapip mutfagimi toparlarim
Ne kadar pozitif bir arkadaş
Korkma canım bebeğin daha çok küçük toparlar.Biraz dikkat edersin bu süreçte bol bol beslen.Bana sürekli bebiş geriden geliyo dendi iki hastanede de boyu 3 haftaya yakın bi gerilik vardı.Sonuç tam tersi oldu kızım gayet uzun doğdu 50cmHayirli cumalar. Kizlar bebegim 2 hafta geriden gosteriyo kendini. Dr istirahat onerdi. Dun rapor aldim.onumuzdeki hafta izne ayrilcaktm zaten.ev islerinde cok aktif olamiycam elimden geldigince az az bsyler yaparim. Dun zaten evimi temizlemistim.bugun sadece yemek yapip mutfagimi toparlarim
bizim elektrikler varEvin bütün çöp kutularını boşalttım.
Kahvaltı hazırladım, kahvaltı bulaşıklarını makineye yerleştirdim.
Oturma odası ve araları süpürdüm.
Mutfaktayken elektrikler gitti. Saat 16.00'a kadar da gelmeyecekmiş of
İşimi yapıp gezmeye gidecektim, aracım sitenin garajında kaldı kapılar otomatik olduğu için açılmıyor, kös kös oturuyorum.
Onu hiç izlemedim izlememBenim adam da işten gelir gelmez esra erolu açtırıyo bana
Şu Müge yi bi ben sevmiyorum galiba bütün bayanlar izliyor.Açtım Müge izliyordum
Müge o dediklerinle kıyaslamamaz bile, kulvarları farklı. Diğerleri show yapıyorŞu Müge yi bi ben sevmiyorum galiba bütün bayanlar izliyor.Esra Erol da sevmem.Hele ki Sedanın ki tam bi saçmalık ötesi bi kız ve bi genç var hep sürekli aynı konu.Kumanda çevirmeyince Sedanın programa maruz kaldım bi gün aman Allah ım seviye yerlerde.
O programla ilgili tek anladığım önüne gelen birbirine ayakkabı atıyorÇok heyecanlı oluyomuş öyle diyi
Demek sen üst taraflardasıııınbizim elektrikler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?