Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi ama huzursuz kuzum canım bir gece uyumuyor bir gündüz uyumuyor Kabızlık vart dengem alt üst ama yeter ki sağlıklı olsun valla başka birşey istemiyorum
bio gaia denediniz mi probiyotikli damla bağırsak düzenleyici iyi gelirdi belki.

Evin bütün çöp kutularını boşalttım.
Kahvaltı hazırladım, kahvaltı bulaşıklarını makineye yerleştirdim.
Oturma odası ve araları süpürdüm.
Mutfaktayken elektrikler gitti. Saat 16.00'a kadar da gelmeyecekmiş of
İşimi yapıp gezmeye gidecektim, aracım sitenin garajında kaldı kapılar otomatik olduğu için açılmıyor, kös kös oturuyorum.

Bebeğinle sen iyi olda sohbete katılırsın.

Hayırlı cumalar canım. Bol bol dinlen, vitaminli besinler tüket. Dilerim bebeğin de sen de çok iyi olursunuz

Korkma canım bebeğin daha çok küçük toparlar.Biraz dikkat edersin bu süreçte bol bol beslen.Bana sürekli bebiş geriden geliyo dendi iki hastanede de boyu 3 haftaya yakın bi gerilik vardı.Sonuç tam tersi oldu kızım gayet uzun doğdu 50cmÇok inanmıyorum ultrasonlara güvenmiyorum.Oğlumda da söylendi zayıf diye ben toparlayınca doğumda gayet iri bi bebek olarak doğdu.

bizim elektrikler var

Açtım Müge izliyordum
Şu Müge yi bi ben sevmiyorum galiba bütün bayanlar izliyor. Esra Erol da sevmem.Hele ki Sedanın ki tam bi saçmalık ötesi bi kız ve bi genç var hep sürekli aynı konu.Kumanda çevirmeyince Sedanın programa maruz kaldım bi gün aman Allah ım seviye yerlerde.

Müge o dediklerinle kıyaslamamaz bile, kulvarları farklı. Diğerleri show yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…