- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Haklısın ama hepsi sabah programı işte o da sabah yayınlanıyor.Müge o dediklerinle kıyaslamamaz bile, kulvarları farklı. Diğerleri show yapıyor
hee zengin caddesinde değilizDemek sen üst taraflardasıııın
Tövbeeeeehee zengin caddesinde değiliz
ben öyle isim koydumTövbeeeee
Geçmiş olsun canım, ameliyatın çok başarılı geçer umarımHastanede bile
eman boşver nego öğlen toplarsınKalk nego çamaşır topla
Ben de senin gibi düşünüyorum. Bakalim takip edip gorcezKorkma canım bebeğin daha çok küçük toparlar.Biraz dikkat edersin bu süreçte bol bol beslen.Bana sürekli bebiş geriden geliyo dendi iki hastanede de boyu 3 haftaya yakın bi gerilik vardı.Sonuç tam tersi oldu kızım gayet uzun doğdu 50cmÇok inanmıyorum ultrasonlara güvenmiyorum.Oğlumda da söylendi zayıf diye ben toparlayınca doğumda gayet iri bi bebek olarak doğdu.
1den sonraE öğlen oldu ya
Sabah programı diye hepsi aynı kategoride olmuyor ki. Alan razı satan razı, izlemesin insanlarHaklısın ama hepsi sabah programı işte o da sabah yayınlanıyor.RTÜK neden müdahale etmiyor anlamıyorum.
hayırlı evlatDün benim küçük robot süpürge reklamı görmüş. Anne babam sana bundan alsın diyor, dedim alamaz oğlum. Gitmiş babasına anneme o süpürgelerden al annem çok yoruluyor diyor
31 aralık ödevi
Ev terliklerini yıkamak.
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek. Dileyen kaynatıp parlatabilir.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
A R Y A
@Selizay
Benim oğlan da burs alıyor. Burs paramı biriktirip robot alcam sana diyordu. Şaban'ın başlık parası gibi o biriktirdikçe fiyatlar yükseldiDün benim küçük robot süpürge reklamı görmüş. Anne babam sana bundan alsın diyor, dedim alamaz oğlum. Gitmiş babasına anneme o süpürgelerden al annem çok yoruluyor diyor
Burs dediğin bursluluk sınavından olan mı? Düşünmeleri bile yetiyor. Benimki üstüne binmek için istiyor olabilir emin değilimBenim oğlan da burs alıyor. Burs paramı biriktirip robot alcam sana diyordu. Şaban'ın başlık parası gibi o biriktirdikçe fiyatlar yükseldigerçi aldırmam zaten üniversitede kullanmak için biriktirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?