Evet canım o.Burs dediğin bursluluk sınavından olan mı? Düşünmeleri bile yetiyor. Benimki üstüne binmek için istiyor olabilir emin değilim
MaşallahEvet canım o.
Çok şükür sevindimKızlar kızlar ben geldimmm boşuna stres etmişim korktuğum gibi geçmedi çok şükür hiç ağrı hissetmedim desem yeridirpozitif enerjiniz için teşekkürler
çok sevindim canım, inşallah sonucu da güzel olur.Kızlar kızlar ben geldimmm boşuna stres etmişim korktuğum gibi geçmedi çok şükür hiç ağrı hissetmedim desem yeridirpozitif enerjiniz için teşekkürler
Hayırlı evlat işte. Benim kızda her gördüğünde babam bana alsın oynarım diyorDün benim küçük robot süpürge reklamı görmüş. Anne babam sana bundan alsın diyor, dedim alamaz oğlum. Gitmiş babasına anneme o süpürgelerden al annem çok yoruluyor diyor
Kaça gidiyor seninki. 5. sınıfta başlıyor sınav.Maşallahbenimki hiç girmedi ona 2022 de denesin bakalım
Tüpler açık dedi, doktoruna göster sonucunu dedi videoya çektiçok sevindim canım, inşallah sonucu da güzel olur.
Benimkinden de şüpheliyimHayırlı evlat işte. Benim kızda her gördüğünde babam bana alsın oynarım diyor
4 de de olmuyor muydu? Öyle demişlerdi. 5 bu seneKaça gidiyor seninki. 5. sınıfta başlıyor sınav.
Üstüne binince çekmezde onlarıBenimkinden de şüpheliyim
Ama nasıl hararetli söylüyor babasına
Yatak odamda saklarım ben onu olsa kıymetlimissssÜstüne binince çekmezde onlarıdana gibi oldular
Vitrinim olsa vitrine koyarımYatak odamda saklarım ben onu olsa kıymetlimissss
Bizim zamanımızda yoktu ama şimdi bilmiyorum canım. Girsin canım tabi. 6. Sınıfta girdi benimki de. 330 TL veriyorlar çok değil ama damlaya damlaya göl olur. Biriktirsin üniversiteye kadar baya birikir.4 de de olmuyor muydu? Öyle demişlerdi. 5 bu sene
Tabii canım güzel düşünmüşsünüz biriktirmeyi deBizim zamanımızda yoktu ama şimdi bilmiyorum canım. Girsin canım tabi. 6. Sınıfta girdi benimki de. 330 TL veriyorlar çok değil ama damlaya damlaya göl olur. Biriktirsin üniversiteye kadar baya birikir.
görümcemin kızı kapı kapalı diye, robotun olduğu odanın kapısını tekmeliyorYatak odamda saklarım ben onu olsa kıymetlimissss
çok geçmiş olsun canım. Sizler iyisiniz inşallah. Rabbim yardımcın olsunHayirli günler kızlar
Nego Gelemedim bikac gundur kusura bakma. Bu hafta cok yagmur yağdı bu sefer nem olmakla kalmayip odanin birini su basti kabus gibiydi kova kova su bosalttik battaniyeleri seferber ettim suyu emsin diye bana misin demedi.
Neyse şükür yagmur durdu bugün. Saliya kadar gorunmuyo usta gelcek bakalim.
Kisacasi keyfim yoktu giresim gelmedi buraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?