- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Anlamadım ama güldüm
Anlaması gerekenler anlayıp çatlamaya geçmiştie gülün gülünAynen aynen
çok geçmiş olsun canım. Sizler iyisiniz inşallah. Rabbim yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun canım ya ne kötü olmuş
Civcivim geçmiş olsun ❤
Geçmiş olsun ya
Saricivcivcikcik neler gelmiş başına öyle kuzum çok geçmiş olsun laminantlar şişmemiştir inşallah
Allah beterinden korusun Civciv bacıCok sağ olun kızlar. Valla aslinda 1.katta falan da oturmuyorum cati kati da değil.. apartmanin orta katindayim. Ne alaka anlamadim bina da öyle yikik dökük bi bina degil yepyeni 3 yillik binamalzemeden calmislar duvarin icinde bi malzeme eksik diyolar.
Bizde bir sey yok Allahtan erken uyanmistim sabah tüm odaya yayilmadan farkettim hemen müdahale ettik.
Süpürge canım parkeler coktaaan sisti. Gecen 1 2 ay önce firtina yagmur olmustuya. O zaman nemlenmisti basinca su sesi geliyo falan demistim hatirliyo musun bilmiyorum.
Artik ne diyim bunda da vardir bi hayır bu ara üst üste kötü seyler geliyo başımıza bi kara bulut dolasiyo da. Allah beterinden korusun hayra yorayim yine.
Bütün negatif enerjimi size attim su an alin napiyosaniz yapin sizin olsun
Hatırlıyorum canım ya nasıl iştir bunu anlamadım inşallah çözülür bariCok sağ olun kızlar. Valla aslinda 1.katta falan da oturmuyorum cati kati da değil.. apartmanin orta katindayim. Ne alaka anlamadim bina da öyle yikik dökük bi bina degil yepyeni 3 yillik binamalzemeden calmislar duvarin icinde bi malzeme eksik diyolar.
Bizde bir sey yok Allahtan erken uyanmistim sabah tüm odaya yayilmadan farkettim hemen müdahale ettik.
Süpürge canım parkeler coktaaan sisti. Gecen 1 2 ay önce firtina yagmur olmustuya. O zaman nemlenmisti basinca su sesi geliyo falan demistim hatirliyo musun bilmiyorum.
Artik ne diyim bunda da vardir bi hayır bu ara üst üste kötü seyler geliyo başımıza bi kara bulut dolasiyo da. Allah beterinden korusun hayra yorayim yine.
Bütün negatif enerjimi size attim su an alin napiyosaniz yapin sizin olsun
Çok sağol canımEfser sana da gecmis olsun canim ameliyat olmussun. Nasil gecti iyi misin?
Profildekinin sen olduğunu ben de bilmiyodum valla hey masallah taş
Geçmiş olsun efserim iyi misinÇok sağol canım
İyim kuzum çok geçmiş olsun boş ver gelecek seneye kadar bir şey yapma dinlenBen bugün bişey yapamadım gene . Biraz hastayım dinlenmeye çalıştım
İyim kuzum çok geçmiş olsun boş ver gelecek seneye kadar bir şey yapma dinlen
Öyle düşünme dinlenip yenilenip öyle gireceğizbütün seneyi böyle geçircem. Kırmızı don da giyemedim zaten
Bi de ışıklıları çıkmışÖyle düşünme dinlenip yenilenip öyle gireceğiz
Ben bandajımı kırmızı isteseydim ya
Yok daha nelerBi de ışıklıları çıkmış
Ben bugün bişey yapamadım gene . Biraz hastayım dinlenmeye çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?