Düzenli Evimiz & Hayatımız

çok geçmiş olsun canım. Sizler iyisiniz inşallah. Rabbim yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun canım ya ne kötü olmuş

Civcivim geçmiş olsun ❤

Geçmiş olsun ya

Saricivcivcikcik neler gelmiş başına öyle kuzum çok geçmiş olsun laminantlar şişmemiştir inşallah

Cok sağ olun kızlar. Valla aslinda 1.katta falan da oturmuyorum cati kati da değil.. apartmanin orta katindayim. Ne alaka anlamadim bina da öyle yikik dökük bi bina degil yepyeni 3 yillik bina malzemeden calmislar duvarin icinde bi malzeme eksik diyolar.
Bizde bir sey yok Allahtan erken uyanmistim sabah tüm odaya yayilmadan farkettim hemen müdahale ettik.

Süpürge canım parkeler coktaaan sisti. Gecen 1 2 ay önce firtina yagmur olmustuya. O zaman nemlenmisti basinca su sesi geliyo falan demistim hatirliyo musun bilmiyorum.

Artik ne diyim bunda da vardir bi hayır bu ara üst üste kötü seyler geliyo başımıza bi kara bulut dolasiyo da. Allah beterinden korusun hayra yorayim yine.

Bütün negatif enerjimi size attim su an alin napiyosaniz yapin sizin olsun

Allah beterinden korusun Civciv bacı
Bizim de ilk taşıdığımız evi biz taşındiktan bir hafta sonra su basmış biz otursak elektrik akımına kapılıp geberebilirdik o derede o da sıfır daire idi bir ogretmen arkadaş yeni yaptırmıştı evi

Hatırlıyorum canım ya nasıl iştir bunu anlamadım inşallah çözülür bari

Efser sana da gecmis olsun canim ameliyat olmussun. Nasil gecti iyi misin?
Profildekinin sen olduğunu ben de bilmiyodum valla hey masallah taş
Çok sağol canım iyim çok şükür yarın bandaj açılacak şimdi 12 kadar damlalar var onları damladıp bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…