- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
ElbetteBeşik ekibi devam mı
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım@Efser geçmiş olsun canımresimdeki senseinn Demek maşallah
D u t geçmiş olsun canım sana da umarım toparlarsin
@Saricivcivcikcik şaştım kaldım orta katta böyle olmasi yoruldun bı dünya iş çıktı bı de
Hepimize sağlık mutluluk huzur diliyorum umarım güzel bı sene olur rabbim hayırlı yazılar yazsın hepimize
Daha iyimisin?Teşekkür ederim canım
Yok kuzum ya bugün boğazım daha çok ağrıyorDaha iyimisin?
Ballı süt ic kuzuYok kuzum ya bugün boğazım daha çok ağrıyorsesim iyice kısıldı
ahh kuzum yaa sabaha kadar sürdü bizim nöbet çocuk mahvoldu sancıdan.Sen beni korkutuyorsun ama 3 aylıkta geçer diyolar genelde e sen de hala gece mesaisindesin.Umutlarım tükeniyor
İçiyorum bitanemBallı süt ic kuzu
Kızımda 2 sene sürdü gece nöbetlerim benim çılgın bebelere bakma senahh kuzum yaa sabaha kadar sürdü bizim nöbet çocuk mahvoldu sancıdan.Sen beni korkutuyorsun ama 3 aylıkta geçer diyolar genelde e sen de hala gece mesaisindesin.Umutlarım tükeniyor
Biz de 2 yaşını geçtik hala devam gece uyanmalarıKızımda 2 sene sürdü gece nöbetlerim benim çılgın bebelere bakma sen
Benim de oğlum öyleydi 2 yaşa girince uyumaya başladık.Kızımda 2 sene sürdü gece nöbetlerim benim çılgın bebelere bakma sen
Aynen minik kuşum ☻ 5 e girdik hala gece uyanir3 yaşına gelince de uyanıyorlar kızlar. Üzgünüm ama uykuyu sevmeyen bebeler böyleumut tacirlerine kanmayın
Meselakk birinci noteri her sene bana der ki bak gör seneye rahat edeceksin o sene hiç gelmedi
Uyanması sıkıntı değilmiş meğer. Uyanıp bizim yatağa geliyor uyandırmadan yatıyor bi uyanıyorum tuhaf tuhaf şekillerdeym yatağa sıgmak içinAynen minik kuşum ☻ 5 e girdik hala gece uyanir
Gerçekleri söylemek istemiştik sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?