Sağol negocumGeçmiş olsun canım
Sağol dutlugGeçmşş olsun canım
Ayy bunu şimdi görüyorum bugün o kadar ihtiyacım vardıki. Şimdi kendim dinleyeyim inşallahHadi bugün Bakara suresi açalım evde, hem cuma hem kötü enerjiler gitsin
Civcik çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusunHayirli günler kızlar
Nego Gelemedim bikac gundur kusura bakma. Bu hafta cok yagmur yağdı bu sefer nem olmakla kalmayip odanin birini su basti kabus gibiydi kova kova su bosalttik battaniyeleri seferber ettim suyu emsin diye bana misin demedi.
Neyse şükür yagmur durdu bugün. Saliya kadar gorunmuyo usta gelcek bakalim.
Kisacasi keyfim yoktu giresim gelmedi buraya da
Sağol canım üşüttüm sanırımSana noldu geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımSağol canım üşüttüm sanırım
Allah Allah ya şu binalari yaparken saglam yapin be kardesim hic mi vicdan yok anlamiyorumAllah beterinden korusun Civciv bacı
Bizim de ilk taşıdığımız evi biz taşındiktan bir hafta sonra su basmış biz otursak elektrik akımına kapılıp geberebilirdik o deredeo da sıfır daire idi bir ogretmen arkadaş yeni yaptırmıştı evi
Hatırlıyorum canım ya nasıl iştir bunu anlamadım inşallah çözülür bari
Sağol negocum
Sağol dutlug
Ayy bunu şimdi görüyorum bugün o kadar ihtiyacım vardıki. Şimdi kendim dinleyeyim inşallah
Civcik çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun
Boyle bi senenin toplam seyini gorunce icim bi hos oldu aman Tanrim didim
İnşallah cozulur kizlar sag olunEfser geçmiş olsun canım resimdeki senseinn Demek maşallah
D u t geçmiş olsun canım sana da umarım toparlarsin
Saricivcivcikcik şaştım kaldım orta katta böyle olmasi yoruldun bı dünya iş çıktı bı de
Hepimize sağlık mutluluk huzur diliyorum umarım güzel bı sene olur rabbim hayırlı yazılar yazsın hepimize
Huawei programı canım. 2020de 3 milyon yürümüşüm. 2021 de 1 milyon daha eklemişimAllah Allah ya şu binalari yaparken saglam yapin be kardesim hic mi vicdan yok anlamiyorumbunun sorumlusuna saglam beddua ettim ne yalan söylüyüm.
Allah korumus sizi canım tam zamaninda cikmissiniz
Boyle bi senenin toplam seyini gorunce icim bi hos oldu aman Tanrim didimbir sürü adım
329 kizartilmis tavuk bagete esdeger vay bee helall darisi basima. Bu program samsungun kendi programi degil dimi? Dur bakim bende de bi senelik var mi10 bin olmusmudur acaba
İnşallah cozulur kizlar sag olun
Sağol canım benimEfser Tekrar geçmiş olsun kuzum bitip gitti inşallah
Çok sağol canım
Sağol tatlımEfser geçmiş olsun canım resimdeki senseinn Demek maşallah
D u t geçmiş olsun canım sana da umarım toparlarsin
Saricivcivcikcik şaştım kaldım orta katta böyle olmasi yoruldun bı dünya iş çıktı bı de
Hepimize sağlık mutluluk huzur diliyorum umarım güzel bı sene olur rabbim hayırlı yazılar yazsın hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?