Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım
Sağol negocum
Geçmşş olsun canım
Sağol dutlug
Hadi bugün Bakara suresi açalım evde, hem cuma hem kötü enerjiler gitsin
Ayy bunu şimdi görüyorum bugün o kadar ihtiyacım vardıki. Şimdi kendim dinleyeyim inşallah
Civcik çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun

Efser geçmiş olsun canım resimdeki senseinn Demek maşallah
D u t geçmiş olsun canım sana da umarım toparlarsin
Saricivcivcikcik şaştım kaldım orta katta böyle olmasi yoruldun bı dünya iş çıktı bı de
Hepimize sağlık mutluluk huzur diliyorum umarım güzel bı sene olur rabbim hayırlı yazılar yazsın hepimize

Allah Allah ya şu binalari yaparken saglam yapin be kardesim hic mi vicdan yok anlamiyorum bunun sorumlusuna saglam beddua ettim ne yalan söylüyüm.
Allah korumus sizi canım tam zamaninda cikmissiniz
Hatırlıyorum canım ya nasıl iştir bunu anlamadım inşallah çözülür bari

Sağol negocum

Sağol dutlug

Ayy bunu şimdi görüyorum bugün o kadar ihtiyacım vardıki. Şimdi kendim dinleyeyim inşallah

Civcik çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun

Bu sayfada da paylaşayım bu sene bu kadar yürümüşüm.Darısı 2022ye Eki Görüntüle 2979700
Boyle bi senenin toplam seyini gorunce icim bi hos oldu aman Tanrim didim bir sürü adım
329 kizartilmis tavuk bagete esdeger vay bee helall darisi basima. Bu program samsungun kendi programi degil dimi? Dur bakim bende de bi senelik var mi 10 bin olmusmudur acaba
İnşallah cozulur kizlar sag olun

Huawei programı canım. 2020de 3 milyon yürümüşüm. 2021 de 1 milyon daha eklemişim

Efser Tekrar geçmiş olsun kuzum bitip gitti inşallah
Sağol canım benim
Efser çok geçmiş olsun iyi geçmesine çok sevindim
Çok sağol canım
Sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…