Sağolun dualarınız sayesindeYa ne güzel çok şükür canım artık rahat edersin
Noldu efo
6 aydan sonra bebek mışıl mışıl uyuyor dedilerNoldu efo
Gerçekten mi Ya6 aydan sonra bebek mışıl mışıl uyor dediler
Etiketin vardı muhterem loranın profilindeNoldu efo
Gececek desekde her bebek kendine has kuzum o kendi düzenini kurmaya çalışıyor az sabırGerçekten mi Yasabah 9 da uyudum ben biliyonmu
3 buçuk yaş en az bir kere ağlar her geceBiz de 2 yaşını geçtik hala devam gece uyanmaları
2 yaşsa iyi benim kız hala uyanıyor arada bir 2 yaş öncesine göre şükrediyorum aslındaBenim de oğlum öyleydi 2 yaşa girince uyumaya başladık.Allah ım bu öyle olmasın inş.
Güüüünayyydınnnn
Eki Görüntüle 2979840
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@A R Y A
@Selizay
Ben de diyorum günaydının niye bu saate kaldı iyi yapmışsın bugün ben de yemek yapmayacağım isyandayımNe güzel uyudum bugün ohhh misss
Harikasın maşallah
Bir nego kolay olunmuyor çok önceden farketmiştimHallbiku profilde 2 gözüm vardıKimse ben olduğumu fark ettmemiş
Çok geçmiş olsun:/Yok kuzum ya bugün boğazım daha çok ağrıyorsesim iyice kısıldı
Birde bana bak 7 yaşında hala uyanıyor diyorum ne kadar realistim3 yaşına gelince de uyanıyorlar kızlar. Üzgünüm ama uykuyu sevmeyen bebeler böyleumut tacirlerine kanmayın
Mesela @kk birinci noteri her sene bana der ki bak gör seneye rahat edeceksino sene hiç gelmedi
Sizlerle beraber olsun canımSelam mutlu hafta sonları
Bende evi süpürdum yemek işleri hallettim
Şimdi rahatım
Efsercim sevindim cnm güzel gunler görsün insallah
Linki bulup ekleyeyimArkadaşlar, bir sorunum var. Nereye konu açacağımı bilemedim. Çiçek bakımı ile ilgili derdim var. Beni yönlendirebilir misiniz? Burada kaynamasın sorum.
Buldum bir yer ve açtım konuyu.Linki bulup ekleyeyim
Sağol negomÇok geçmiş olsun:/
Tamam bende burayı bulmuştumBuldum bir yer ve açtım konuyu.
Bahçe Bakımı ve Çiçekler - Sukulent ile Bonsai Aynı Saksıda Yetişir Mi?
Merhaba arkadaşlar. Eşim yılbaşında aşağıda görselini attığım türde bir hediye aldı. Gördüğünüz gibi bonsai ile sukulent aynı saksıda. Bonsai su isteyen bir bitki, bunun aksine sukulent çok az su ihtiyacı olan bir bitki. İkisini aynı saksıya koymuşlar. Bu şekilde tasarımları pek çok sitede...www.kadinlarkulubu.com
Yapma dışardan söyle3 buçuk yaş en az bir kere ağlar her geceAra sıra ağlamaz
2 yaşsa iyi benim kız hala uyanıyor arada bir 2 yaş öncesine göre şükrediyorum aslında
Ben de diyorum günaydının niye bu saate kaldı iyi yapmışsın bugün ben de yemek yapmayacağım isyandayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?