golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
3 yaşına gelince de uyanıyorlar kızlar. Üzgünüm ama uykuyu sevmeyen bebeler böyleumut tacirlerine kanmayın
Meselakk birinci noteri her sene bana der ki bak gör seneye rahat edeceksin o sene hiç gelmedi
Ne güzel haberler bunlarAynen minik kuşum ☻ 5 e girdik hala gece uyanir
Benimki aciktim diyo kime cekti bilmem kiUyanması sıkıntı değilmiş meğer. Uyanıp bizim yatağa geliyor uyandırmadan yatıyor bi uyanıyorum tuhaf tuhaf şekillerdeym yatağa sıgmak için
O çok kötüymüşBenimki aciktim diyo kime cekti bilmem kigecenin saati kac olursa gözü kapali biseyler yiyip yatiyo. Bu sabahta aynisi ben oldum normalde sadece kiz gelirdi bugün 3ü gelmis gözüm kapali elimle yokluyorum diyorum ki kac taneler lan
Bıçağı hazırlar gelirHepinizin totosu gitti
3 yaşına gelince de uyanıyorlar kızlar. Üzgünüm ama uykuyu sevmeyen bebeler böyleumut tacirlerine kanmayın
Meselakk birinci noteri her sene bana der ki bak gör seneye rahat edeceksin o sene hiç gelmedi
Geceleri servis yapmiyoruz efenimO çok kötüymüşverme kız yatın mutfak kilitlenmiş de
Hiç kalkmadan uyumasınıkiz musluk benimki gözü kapalı sabaha kadar aglardihala gece uykuları parca parca ama oturup şükrediyorum.
ben anlamadım ki sen ne bekliyon bebeden
AhahhahaGeceleri servis yapmiyoruz efenimama buna önce benim ikna olmam lazim sghshsjsk
Hiç kalkmadan uyumasınıbenim ki de öyleydi şimdi uyanıp evde geziyor milletn bebeler uyuyor
Ahahhaha
Yok kuzum ya bugün boğazım daha çok ağrıyorsesim iyice kısıldı
Sağol bonusumLaranjit olunca ses kısılıyodu ya çok geçmiş olsun
Günaydın NegocummGüüüünayyydınnnn
Eki Görüntüle 2979840
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
S Sifayildizi
i p e k
K Kitapkontesi
Mikan
A R Y A
Selizay
Ya ne güzel çok şükür canım artık rahat edersinPasumandan geldim ev ortamında aç dedi yeni hayata alışmaya çalışıyorum
Baya körnüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?