Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uyanması sıkıntı değilmiş meğer. Uyanıp bizim yatağa geliyor uyandırmadan yatıyor bi uyanıyorum tuhaf tuhaf şekillerdeym yatağa sıgmak için
Benimki aciktim diyo kime cekti bilmem ki gecenin saati kac olursa gözü kapali biseyler yiyip yatiyo. Bu sabahta aynisi ben oldum normalde sadece kiz gelirdi bugün 3ü gelmis gözüm kapali elimle yokluyorum diyorum ki kac taneler lan

Benimki aciktim diyo kime cekti bilmem ki gecenin saati kac olursa gözü kapali biseyler yiyip yatiyo. Bu sabahta aynisi ben oldum normalde sadece kiz gelirdi bugün 3ü gelmis gözüm kapali elimle yokluyorum diyorum ki kac taneler lan
O çok kötüymüş verme kız yatın mutfak kilitlenmiş de

kiz musluk benimki gözü kapalı sabaha kadar aglardi hala gece uykuları parca parca ama oturup şükrediyorum.
ben anlamadım ki sen ne bekliyon bebeden

Hiç kalkmadan uyumasını benim ki de öyleydi şimdi uyanıp evde geziyor milletn bebeler uyuyor

Ahahhaha

benimki de öyle kalkiyo tuvalete gidiyo. ordan salona. sonra sulugunu bulup iciyo. sonra yanımıza gekiyo sonra ben tek yatcam deyip odasına gidiyo. ordan tekrar salona ordan bizim yanımıza. iki saat falan geziyo

Arkadaşlar, bir sorunum var. Nereye konu açacağımı bilemedim. Çiçek bakımı ile ilgili derdim var. Beni yönlendirebilir misiniz? Burada kaynamasın sorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…