Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah ben uzağı göremiyordum yazılar birbirine giriyor, yüzler bulanık oluyordu. Gözlüğümü ilk takınca ben karıncalı tv izliyormuşum meğer, ful hd görüyorum ya demiştim

ben de gözlük alınca görmediğimi anladim

ondan önce gördüğümü saniyormusum

Ah ben uzağı göremiyordum yazılar birbirine giriyor, yüzler bulanık oluyordu. Gözlüğümü ilk takınca ben karıncalı tv izliyormuşum meğer, ful hd görüyorum ya demiştim
Benim tek gözüm %40 görüyor, tedavisi de yok, diğer gözüme gözüm gibi bakıyorum

B
Bak şimdi ben de şüphelendim iyi görüyorum sanıyorum ama belki de öyle değildir.

3 4 metre ilerdeki saate bakınca rakamları bulanık görüyodum ben. eğer netlik yok da alışkanlıktan görüyorsan hemen doktora gitmelisin:)

3 4 metre ilerdeki saate bakınca rakamları bulanık görüyodum ben. eğer netlik yok da alışkanlıktan görüyorsan hemen doktora gitmelisin:)
Benim de gözlerde problem var maalesef gittim ama görüşüm fena değil yinede buna da hamd olsun.

Benim de gözlerde problem var maalesef gittim ama görüşüm fena değil yinede buna da hamd olsun.

benim ekrandan oldu. bide çok yordum gözlerimi iyice bozdum
Sana da geçmiş olsun canım Allah şifa versin:)

bu sene yılbaşında harry potter vermediler verseler izlerdim ne güzel.
Peter pani sevmiyorum ya. yıkamaya gidelim mi negom
Yeni izliyorum bunu bakalım nasıl. Hangi birini yıkıycaz her yer pislik içinde
Evet ya dün hiçbirşey yoktu film açmayada erindim öyle oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…