İşi ticarete dökücem az kaldı
Ah ben uzağı göremiyordum yazılar birbirine giriyor, yüzler bulanık oluyordu. Gözlüğümü ilk takınca ben karıncalı tv izliyormuşum meğer, ful hd görüyorum ya demiştim
Benim tek gözüm %40 görüyor, tedavisi de yok, diğer gözüme gözüm gibi bakıyorumAh ben uzağı göremiyordum yazılar birbirine giriyor, yüzler bulanık oluyordu. Gözlüğümü ilk takınca ben karıncalı tv izliyormuşum meğer, ful hd görüyorum ya demiştim
Dinle yavrum anlatıyorumgeç kaldın bence
dün benim astrologlar vardi tv de
sen çıksan sonuna kadar dinlerdim. onları sonuna kadar dinleyemedim
Bak şimdi ben de şüphelendim iyi görüyorum sanıyorum ama belki de öyle değildir.ben de gözlük alınca görmediğimi anladim
ondan önce gördüğümü saniyormusum
Öğlen nescafe içtim mısır patlatmıştım oğlana.Birazdan çay demleyeceğim tomurcuk demimle güzel oluyo çekirdek var yanında.Huuu huu çay kahve sohbet isteyen
Etiket de eksik olabilir aklına gelen yapıştırsın
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@kaybolmak
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
B
Bak şimdi ben de şüphelendim iyi görüyorum sanıyorum ama belki de öyle değildir.
Benim de gözlerde problem var maalesef gittim ama görüşüm fena değil yinede buna da hamd olsun.3 4 metre ilerdeki saate bakınca rakamları bulanık görüyodum ben. eğer netlik yok da alışkanlıktan görüyorsan hemen doktora gitmelisin:)
Benim de gözlerde problem var maalesef gittim ama görüşüm fena değil yinede buna da hamd olsun.
Mutlu mu yıllar ulan niye kutlamıyonBEN istiyoooooooom negoooo bennnnnn
Peter Pan filmi var Beyaz tv de. Dönem filmlerinde kirli kirli insanlar mekanlar gördükçe afakanlar basıyor
Yeni izliyorum bunu bakalım nasıl. Hangi birini yıkıycaz her yer pislik içindebu sene yılbaşında harry potter vermedilerverseler izlerdim ne güzel.
Peter pani sevmiyorum ya. yıkamaya gidelim mi negom
Yılbaşı deyince evde tek başına, hala açar izlerimbu sene yılbaşında harry potter vermedilerverseler izlerdim ne güzel.
Peter pani sevmiyorum ya. yıkamaya gidelim mi negom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?