- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yeni izliyorum bunu bakalım nasıl. Hangi birini yıkıycaz her yer pislik içinde
Evet ya dün hiçbirşey yoktu film açmayada erindim öyle oturdum
O çocuğu çocukken de sevmezdim, yaş aldım artık hiç sevmiyorumYılbaşı deyince evde tek başına, hala açar izlerim
Tivibu alıcam annemde belgesel falan bir dünya şey izliyordukben şimdi sendul saban izlicemtv de o var çok da severim
çok büyük ayıp ama film koymuyorlar artik
Yılbaşı deyince evde tek başına, hala açar izlerim
Şimdiki halini evladın olsa eldivenle seversin zatenO çocuğu çocukken de sevmezdim, yaş aldım artık hiç sevmiyorum
Tivibu alıcam annemde belgesel falan bir dünya şey izliyorduk
Puhhhhbizde bein diye bisey var. netfiliks var, exen diye bisey var. kablo TV var.
sor ne izliyorumyoutube dan Türk filmi açıp izliyorum
Ben netflixte 3 saat izleyecek bir şey aradıktan sonra karar veremeyince sıkılıp kapatıyorumbizde bein diye bisey var. netfiliks var, exen diye bisey var. kablo TV var.
sor ne izliyorumyoutube dan Türk filmi açıp izliyorum
Ben netflixte 3 saat izleyecek bir şey aradıktan sonra karar veremeyince sıkılıp kapatıyorumhiçbir şey tv de denk geldiğim sevdiğim bir film kadar keyif vermiyor
Ben tam tersi araştırırım liste yaparım planlı izlerimBen netflixte 3 saat izleyecek bir şey aradıktan sonra karar veremeyince sıkılıp kapatıyorumhiçbir şey tv de denk geldiğim sevdiğim bir film kadar keyif vermiyor
Elinde olan kıymet bilmiyor Ya Rabbimbu kadar olur hep elim boş çıkıyorum o netflikstensadece anime izliyorum en son sprited aday izledim:)
Ben de kore dizisi bakıyorum artık fırsatım olmuyor pek amabu kadar olur hep elim boş çıkıyorum o netflikstensadece anime izliyorum en son sprited aday izledim:)
Elinde olan kıymet bilmiyor Ya Rabbim
Ben de kore dizisi bakıyorum artık fırsatım olmuyor pek ama
Film izlemek en sevdiğim ama vaktim yokkiz ben pek sevmem izlemeyi
bi eskiden supernatural izliyordum. bak ona başlayabilirim tekrar
Exxen dizileri de güzel. Yeni bir dizi gördüm merak ettim onu da.
Film izlemek en sevdiğim ama vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?