- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sağol canım amin.benim ekrandan oldu. bide çok yordum gözlerimi iyice bozdum
Sana da geçmiş olsun canım Allah şifa versin:)
Haha oshin vardı bide japon dizisi sabır çiçeği Türkçesiben de tarihi cin dizileri izliyorumbenim gibi bir kiz generalin hanımı falan izlemiştim bide şey vardı kaplan ve gülün aşkı
Hepsinin dizileri çeşitli sitelerde mevcut zaten boşveronu nescafe kutusundan çıkmıştı deneme üyeliği gibi bisey:)
sonra eşim onu iptal edip satın aldı galiba
Haha oshin vardı bide japon dizisi sabır çiçeği TürkçesiAbla ne çekmişti be
Hepsinin dizileri çeşitli sitelerde mevcut zaten boşver
Aynıymışız bu konu da ben de Karayip Korsanlarını izleyemezdim.Leş gibi gelirlerdi Jack Sparrow özelliklePeter Pan filmi var Beyaz tv de. Dönem filmlerinde kirli kirli insanlar mekanlar gördükçe afakanlar basıyor
Jack sparrow kırmızı çizgimiz lütfen. Nevresim takımı bile vardı bendeAynıymışız bu konu da ben de Karayip Korsanlarını izleyemezdim.Leş gibi gelirlerdi Jack Sparrow özellikle
Yaa aynenAynıymışız bu konu da ben de Karayip Korsanlarını izleyemezdim.Leş gibi gelirlerdi Jack Sparrow özellikle
Orda Hükümsüz dizisi var iki bölüm bakmıştım onu izliycem. Birde Ölüm Zamanı diye bir dizi başlıycak o dikkatimi çekti bakarım.işte niye bide ona para veriyo bi anlasamordan behzat c izliyo galiba bi tek
Johnny Depp evet ama karakterin siyah tırnakları kiri ay bana bir şeyler oluyorJack sparrow kırmızı çizgimiz lütfen. Nevresim takımı bile vardı bende
Aynen öyle yaptım karşimm atara atar gidere giderYapma dışardan söyle
Oh afiyet olsun iyi yapmışsınAynen öyle yaptım karşimm atara atar gidere gider
Bizimkilerde bayılırlardı ablamlar kızlar falan evet komik sempatik ama☺Jack sparrow kırmızı çizgimiz lütfen. Nevresim takımı bile vardı bende
Bizimki hep zaten en baştan kırık oluyorKocası tamir ederken bozanlardanız bu akşam musluk gittiyenisini almaya gidiyoruz
Kim digeç kaldın bence
dün benim astrologlar vardi tv de
sen çıksan sonuna kadar dinlerdim. onları sonuna kadar dinleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?