İyi geceler ben geldim :)
Dra gittim ic dikislerde esneme olmus (iykim haliyi kaldirmamisim ),arvelese devam dedi
Vee kizdi haliyle..sonra bel icin baska dr yonlendirdi..belimi incitmisim agri kesici ve jel verdi..dune gore daha iyiyim ,tabiki agrim var ama dunki gibi siddetli degil..agri kesiciler olmasa napardim bilmiyorum..cocuklar 21.30da erkenden uyudu ,bana acidilar sanirim bende ilaclarimi,jeli surup yattim..uyurken terlemisim dus aldim simdi ne zaman uykum gelir kimbilir (maalesef cok uyku sevmiyorum...boyle durumlarda uykum gelmeyincede sinir oluyorum kendime..biraz bdvde takilayim vakit gecsin)
Tamam canım olur, özletmeEv havalandı,
Yataklar ve ev toparlandı,
Ev süpürüldü ve toz alındı,
Çamaşır asıldı,
Oğlanı doyurdum uyutmaya çalışıyorum.
Nego buara az takıla bilirim ama günlük mutlaka uğrarım inşallah. Azaltayım biraz neti.
Eline sağlık canımKoltuk örtülerini çırptım.
Bulasık mkn bosalttm yenileri doldurdum
Mutfak tezgahı ocağı vs cifledim
Mutfakta 1 dolabı sık dağıldığı için şöyle bi düzenledim
Baharatlıkları doldurdum, sildim.
Evi süpürdm sildim
Wc yıkadım
Banyoyu topladım sildim
Çamaşır astım
Yatak odasında bekleyen camasırları katladım yerleştirdim arka odayı topladım. yarında oralari silip süpürüp tozunu alıcam
Daha ne olsun yapmışsın işteBugün pek bişe yapmadım
Yatağı topladım
Kahvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Çaydanlığı ovaladım
Ocağı sildim
Lavaboyu cifledim
Banyo yaptım
Banyoyu cifle ovaladım
Baharatlıkları temizledim
Hazırlanıp işe gidicem
Çöpü de atarım giderkene
Bitti
Az geldi gözümeTamam canım olur, özletme
Eline sağlık canım
Daha ne olsun yapmışsın işte
Tamamen gitmiyorum canım işte azcık ara vererek. Oğluş buara bana sardı ilgi istiyor,büyüyor bende onun bu zamanlarını biraz kaçırıyorum gibi hissettim :) nede olsa tekne kazıntısıydı birdaha yok :) ondan birazcık ara vereyim dedim.Tamam canım olur, özletme
Eline sağlık canım
Daha ne olsun yapmışsın işte
İyi bi düşünce aslında. Çok özletme çocuğu uyuttukca kaç gelTamamen gitmiyorum canım işte azcık ara vererek. Oğluş buara bana sardı ilgi istiyor,büyüyor bende onun bu zamanlarını biraz kaçırıyorum gibi hissettim :) nede olsa tekne kazıntısıydı birdaha yok :) ondan birazcık ara vereyim dedim.
Ah limonsuzum zaten istesemde uzak kalamıyorumİyi bi düşünce aslında. Çok özletme çocuğu uyuttukca kaç gel☺
Kalma zatenAh limonsuzum zaten istesemde uzak kalamıyorumgelicem. Şimdide ayakta sallanıyor :)
Gece hiç sallanmıyor hep beraber yataklarımıza yatıyoruz, uyuyor. Ama gündüz illa sallanacak. Uyudu çok şükür :) ama itiraf ediyorum ki ara verince çocuk bakımı zor geliyormuşKalma zatenkendi kendine uyumaya alissa ne güzel olur
Yok yok iyiAz geldi gözüme
Doğru bir düşünce canımTamamen gitmiyorum canım işte azcık ara vererek. Oğluş buara bana sardı ilgi istiyor,büyüyor bende onun bu zamanlarını biraz kaçırıyorum gibi hissettim :) nede olsa tekne kazıntısıydı birdaha yok :) ondan birazcık ara vereyim dedim.
Yok canım yok bana iyileşmek, sol taraf iyice zorluyor bugün
Ama iyisin diye okumuştumYok canım yok bana iyileşmek, sol taraf iyice zorluyor bugün
Daha iyiyim demiyim ben en iyisiAma iyisin diye okumuştum
Ellerine sağlıkBugün çamaşır astım
2 kapak mutfak dolabı sildim
Bir kaç tencere telledim
Manevi ödül çokonat yedim
Asla en büyük takıntım nerdeyseHamarat hatunlar, mutfak tezgahını, evi toplamadan yatmıyoruz değil mi
Kitap okuyanlar okumadan yatmıyor değil mi
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
B Buhayatbeni7bitirdi
Ay tam kitabımı elime almıştımHamarat hatunlar, mutfak tezgahını, evi toplamadan yatmıyoruz değil mi
Kitap okuyanlar okumadan yatmıyor değil mi
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
B Buhayatbeni7bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?