Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla en iyisini yapıyosun canım benim eşim eve geldimi çok tembell
Rabbime binlerce şükür çok daha iyiyim. Maşaallah süphanallah diyeyim kendime
Biraz kitap okuyup yatıcam.
İyi geceler güzel sayfamın güzel hanımları
Çookkkk sevindim canım Maşallahh Allah iyilik sağlık versin iyi gecelerr❤

İçlerini boşaltıp mı yapcaz yoksa dıştan dıştan mı

Kbb drna gorun bide istersen? Canim Allah sifani versin,cok gecmis olsun
Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun bu arada
Sagol canim..himm soyle anlatiyim..yumurtalik kanseri oldum,1cm tumor rahim catisindan ic organlarima gecmek uzereyken farkedildi (evre 2), histerektomi yontemiyle rahmi kazidilar..hem tumoru hemde kanser hucrelerini rahimden temizlediler..1.5 hafta sonra isin tedavisine baslancak..hakkimda hayirlisi olsun
Diz ameliyatı oldum da kağnı hızındayım
Cok gecmis olsun dikkat et kendine
Yalniz degilmisim.. annem 1 hafta zoraki kaldi.. ameliyatin 3.gunu gitti..bi sicak corba pisirmedi..kocamdanda fayda gormedim zaten..neyse alisigim ben kendi basimin caresine bakmaya.
Ben de bel fıtığım patladığım zaman bir bardak çay demleyemeyip suya bisküvi bastırdığım günleri hatırladım
Oyy kiyamam yaa..valla hastalik zor ama insanlarin durumunu bilipte yardim etmemeleri daha zoruna gidiyo
Benim esimde boyleydi ... 12 yil gecti..degistimi hayir..degisse geceleri is yapayim diye didinmez uyurdum.. yeni evliykende cok sık küserdi..evde dedigini yaptirabilmek icin.. Allah yardimcin olsun bide surekli sikayet eder,begenmez yaptiklarimi..adim usengec,tembel falandir..yapa yapa bunu mu yaptin der.. sen ayagini kirdin ben bsktim sana demistim cok sinirlenmistim..bana bakmasaydin dedi..gel delirme bu adama..

İyi geceler ben geldim :)
Dra gittim ic dikislerde esneme olmus (iykim haliyi kaldirmamisim ),arvelese devam dedi
Vee kizdi haliyle..sonra bel icin baska dr yonlendirdi..belimi incitmisim agri kesici ve jel verdi..dune gore daha iyiyim ,tabiki agrim var ama dunki gibi siddetli degil..agri kesiciler olmasa napardim bilmiyorum..cocuklar 21.30da erkenden uyudu ,bana acidilar sanirim bende ilaclarimi,jeli surup yattim..uyurken terlemisim dus aldim simdi ne zaman uykum gelir kimbilir (maalesef cok uyku sevmiyorum...boyle durumlarda uykum gelmeyincede sinir oluyorum kendime..biraz bdvde takilayim vakit gecsin )

Valla en iyisini yapıyosun canım benim eşim eve geldimi çok tembell

Çookkkk sevindim canım Maşallahh Allah iyilik sağlık versin iyi gecelerr❤
Amin canım çok sağol
İçlerini boşaltıp mı yapcaz yoksa dıştan dıştan mı
Dıştan da olur evladım
Ah canım ya lütfen dikkat et kendine, bak kimseden fayda da yokmuş sana bir şey olsa evlatlarını düşün madem kendini düşünmüyorsun önceden olsa bende o halıyı siler yıkar kendimi paralardım, şimdi hemen yıkamayı arıyorum, eşim de söylenir o zaman kendin yola sil diye başlıyorum dır dıra
Benide lütven etiketlermisiniz ödevlere
Tabi ki eklerim bugünün ödevini geceden verdim.
Baharatlık temizlemek
Manevi ödev : Bir kahve yapalım kendimize, bir müzik açalım güzel şeyler düşünelim.
Yarından itibaren etiketin gelir

Hayırlı sabahlar
Yeni günü verene binlerce şükür. Kar yağdı dünden beri, her yer beyaz örtü
Bitkiler için, insanlar için kar çok önemli.
Sokak hayvanları için, soğukla mücadele etmek zorunda olanlar için maalesef değil :/ Allah onlara yardım edebilmeyi nasip etsin bize bu kış.

Günaydınn
Çok daha iyi ol inşallah Nego seni görmek güzel

İki ödev de güzel ama maneviye bayıldım şimdi küçük oğlum gider gitmez bi kahve yapıcam kendime.....

Dün pazara girildi
Yeşillikler yıkandı
Mutfak süpürüldü
Yemek yapıldı
Ocak, davlumbaz temizlendi
Mutfak balkonu yıkandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Dünkü çamaşırlar toplandı, yerleştirildi
Ütü yapıldı

Bugün baharatlıkları kontrol ederim, bir yıldan fazla durmaması gerekiyormuş, benim vardır o kadar duran ama atmaya kıyamıyordum bir eleme yapmam lazım
Yemek takviyesi yapılacak
Salon süpürülecek, toz alınacak
Çalışma odası süpürülecek, toz alınacak

İnşallah enerjim olur da yapabilirim

Günaydınn
Çok daha iyi ol inşallah Nego seni görmek güzel ❤
Günaydın, inşaallah canım amin
İki ödev de güzel ama maneviye bayıldım şimdi küçük oğlum gider gitmez bi kahve yapıcam kendime.....
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin canım

Bugün ki planım da dinlemek olacak, yapacağım işleri tam iyileşene kadar erteliyorum. İçime ata ata, üstünü örte örte sorunlardan kurtulmuş olmuyorum.
Akşam iyiydim sabah yine ağrıyla kalktım, sinirim yıprandı son günlerde her anlamda.
Şu hayatta tek gerçek kendimiziz onun dışında ki herkes gelip geçici. O yüzden kendime iyi bakmam lazım hem ruhen hem bedenen.
Kimsenin dibe çekmesine, beni ruhen bedenen sömürmesine izin vermiycem artık.
Sabah sabah o kadar basit şeylere patladım ki, görünürde basit ama derinlerde birikmişlik, tükenmişlik.
Ne için geldiysen dünyaya onun için yaşa demişler, bakıyorum da ondan başka her şey için yaşayıp kafa yoruyorum. Sonuç elde var koca hayal kırıklıkları, üzüntüler, hastalıklar.
Kaldırabileceğimden fazlasını yüklemiycem artık kendime, bu da benim bu hafta ki mottom olsun. Bu hafta sonra ay olsun, yıl olsun.
İçimi dökmek istedim öyle...

Eve girip kapıyı kapattığınız da herkezi dışarı da bırakın öğretmenim :)

Hastayken insan ruhende çok yorgun oluyor. Allah'tan baskasida yalan. İnsanlar nankör. Hepimiz yani. Çok fazla gönül koymamak lazım. İnsanız nihayetinde et,kemik. Rabbim beterinden korusun. Dermansız dert, hastalıkla imtihan etmesin. Ben beş aylık hastaligimda sağlığinin zekâtını veriyorsun diye teselli ettim kendimi. Hastalık zor

Ne hastalığın vardı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…