Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugunun odevini yaptim.
Bunlari da yarin yaparim nego. Zaten yarin cuma. Temizlik gunum. Hafta sonu dinlenmek icin cumadan yapiyorum artik haftalik temizligi.

Ay negom hala mutfaktan çıkamadım ya, hersey halloldu şükür, baharatlılar da dahil bitmiyor bu evin isi bitmiyor

Bugun uzgunum biraz negocan. Moralim cok bozuk. Temizlige bile elim kalkmadi ki hic
Hayırdır canım ne oldu
DC ikonlar serisinden batman-marie lu nun kaleminden, bilim kurgu pek severim Negom, sen ne okuyorsun
Ben genelde tarihi roman, kişisel gelişim, polisiye severim.
Şimdi Kürk Mantolu Madonna okuyorum, bitse Tess Gerritsen ikiz bedenler okuycam.
Bilim kurgu hiç okumadım sanırım, bir ara bakayım
Ay negom hala mutfaktan çıkamadım ya, hersey halloldu şükür, baharatlılar da dahil bitmiyor bu evin isi bitmiyor
Eline sağlık canım, yorma kendini bu kadar ama

Hayırdır canım ne oldu

Haberler nego Icinizi karartmak istemem ama dun gencecik bir kiz olduruldu
Hem de evinin onunde. Hem de carsi izni verilen bir hapishane firarisi tarafindan. Kalbinden bicaklandi Ve benim kiz kardesimde ayni yerde ogrenci. Aklimi yitirecegim dunden beri nego. Serefsiz 1 araliktan beri bir suru kiz takip etmis. Sadece bu kiz yalnizdi onu oldurebildim diyor savunmasinda. Ya takip edilenlerden biri de benim kardesimse Aklimi oynatacagim dunden beri

Aman Yarabbi tüylerim diken diken oldu. Çok kötü ne diyebilirim ki buna
Allahın azabı üstüne olsun böyle canilerin.
Allah korusun kardeşini de herkesi herkesi

Benimde en çok bilim kurgu fantastik
çok güzel bi kitap ama sabahattin alinin tüm kitaplarını okudum severim

Aman Yarabbi tüylerim diken diken oldu. Çok kötü ne diyebilirim ki buna
Allahın azabı üstüne olsun böyle canilerin.
Allah korusun kardeşini de herkesi herkesi
Soylenecek cok sey var ama tukendik nego.
Kasim ayinda 39 kadin oldurulmus. 39 inanbiliyo musun?
Hepsi de erkek. Babasi , kocasi, eski kocasi, kardesi, sevgilisi, eski sevgilisi...
Kadin olmak ne zor su ulkede.

Soylenecek cok sey var ama tukendik nego.
Kasim ayinda 39 kadin oldurulmus. 39 inanbiliyo musun?
Hepsi de erkek. Babasi , kocasi, eski kocasi, kardesi, sevgilisi, eski sevgilisi...
Kadin olmak ne zor su ulkede.
Şimdi baktım habere, çocuk öldüren birine nasıl izin verirler aklım almıyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…