Denedik canım işe yaramadıHatırlıyorum canım takıma yazmıştın. Hacamat denediniz mi fıtık için? Yaptırıp memnun olan çok tanıdığım var. Eşim de de var ona da ısrar ediyorum hacamat yaptır diye
Bende mutfakta iş yaparken laptop dan açıyorum 7 numarayıses sistemine bağladım birde bazen de hareketli müzik açıyorum
Günaydın, ne güzelGünaydınlar bugün biraz uyudum sanki
Sen de enerjik gibi gibisinGünaydın, ne güzel
Çok şükür daha rahat uyudum bu geceSen de enerjik gibi gibisin
Buraya takılmaya devam et canım zamanla olur :) yapılan işleri okuyunca insan dursmıyor :)
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Çöp kocalarını dezenfekte ettim banyo tuvalet ı lavobolari da ovaladim duş aldım :) odaları toparladım tam çıkıyordum oğlum tüm çekmeceyi aşağı indirmiş tekrar düzelttim kızımı doyurup okula gönderdim tekrar sonra havlu dolabını indirdim sildim düzelttim mutfağı toparladım eşim cuma namazına kalktı onu doyurdum tekrar mutfağı toparladım yazarken yoruldum :) daha bi ton isim var herkeze kolay gelsin :)
Eline sağlık canım çerçeven de hoş olmuşBu çerçeve nerden çıktı onu da anlamadım
Tüm etiketliler rutini yazmıyor sanırım ondan sessizlik var. Bonusuda göremedim dünden denk gelmedik hiçBugün sesiniz çıkmıyor
Eline sağlık, misafir için de kolay gelsin canımEv havalandı,
Yatak yorgan toplandı,
Ev süpürüldü,toz alındı,
Banyo temizlendi,
Okula uğradım,hava süoer biraz parkta hoşbeş edip gezdik.
Misafirim gelecek yemek hazırlığı yaptım,oğlan uyuyunca girişicem.
Evet herkes yazmıyorTüm etiketliler rutini yazmıyor sanırım ondan sessizlik var. Bonusuda göremedim dünden denk gelmedik hiç
Sağol canımEline sağlık, misafir için de kolay gelsin canım
Evet herkes yazmıyor
Merhaba böyle günlük ödevlere beni de etiketler msnz, çalışıyorum eve yetişemiyorum en azından ödevi yaparak bi işi halletmiş olurum4 Aralık Çarşamba ödevi.
Mutfak dolaplarının yüzünü silmek.
Herkese kolay gelsin
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@SchonerDuft
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
]@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@sebepsiz07
Mutfağın çok mu büyük canım sil sil bitmedi :/6 kapak mutfak dolanı silindi iç dış (daha çok dolap var)
Buzdolabımiç dış silindi
Bardakların hepsi çamaşır suyuna bastırılıp yıkandı
2 makine çamaşır katlanacak şimdi 1 makine asıldı
Manevi ödev yapıldısebep olandan Allah razı olsun
Şimdi nescafe yapıldı yanında 2 incir yenecek Zuhal topal izlenecek
Merhaba hoş geldin aramızaMerhaba böyle günlük ödevlere beni de etiketler msnz, çalışıyorum eve yetişemiyorum en azından ödevi yaparak bi işi halletmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?