Düzenli Evimiz & Hayatımız

Denedik canım işe yaramadı

Buraya takılmaya devam et canım zamanla olur :) yapılan işleri okuyunca insan dursmıyor :)

Saol ablam ben de öyle yapıyorum şimdilik :) aslında ilk evlendiğim zaman öyleydi eşim nöbetten geldiğinde sabah 9da kahvaltıya milföy pizzalar falan yapardım şimdi adam akşam 6da geldiğinde bulaşığı bile yıkamadığım zamanlar oluyo sanırım bi an önce kendime gelmem lazım

Çöp kocalarını dezenfekte ettim banyo tuvalet ı lavobolari da ovaladim duş aldım :) odaları toparladım tam çıkıyordum oğlum tüm çekmeceyi aşağı indirmiş tekrar düzelttim kızımı doyurup okula gönderdim tekrar sonra havlu dolabını indirdim sildim düzelttim mutfağı toparladım eşim cuma namazına kalktı onu doyurdum tekrar mutfağı toparladım yazarken yoruldum :) daha bi ton isim var herkeze kolay gelsin :)

Bu çerçeve nerden çıktı onu da anlamadım
Eline sağlık canım çerçeven de hoş olmuş
Kolay gelsin, bir sürü iş yapmışsın zaten

Eline sağlık, misafir için de kolay gelsin canım
Tüm etiketliler rutini yazmıyor sanırım ondan sessizlik var. Bonusuda göremedim dünden denk gelmedik hiç
Evet herkes yazmıyor

6 kapak mutfak dolanı silindi iç dış (daha çok dolap var )
Buzdolabımiç dış silindi
Bardakların hepsi çamaşır suyuna bastırılıp yıkandı
2 makine çamaşır katlanacak şimdi 1 makine asıldı
Manevi ödev yapıldı sebep olandan Allah razı olsun
Şimdi nescafe yapıldı yanında 2 incir yenecek Zuhal topal izlenecek

Merhaba böyle günlük ödevlere beni de etiketler msnz, çalışıyorum eve yetişemiyorum en azından ödevi yaparak bi işi halletmiş olurum

Mutfağın çok mu büyük canım sil sil bitmedi :/
Ellerine sağlık maşaallah
Bende yapayım bir kahve bari
Merhaba böyle günlük ödevlere beni de etiketler msnz, çalışıyorum eve yetişemiyorum en azından ödevi yaparak bi işi halletmiş olurum
Merhaba hoş geldin aramıza
Etiketlerim tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…