- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sanada geçmiş olsun canım ya mesajları okudum yazamadım neler olmuş öyle.Böyle gitmez inş.bi çaresi bulunur.Ev bu yaşam alanı sonuçta en önemli şey.Günaydın aynalari silmeyi aliyim ben
Nego aşı gümü geçiyor bacım adamların umurunda değil ben yalvarıyorum resmenAllah Allah şaştım bu nasıl iş. Daha bak üç hafta önce aradılar birinci sınıf aşısı için,dedim hasta antibiyotik kullanıyor bitince gelirim. Ertesi hafta tekrar aradı bitti mi hastalığı diye.
Böyle saçmalık olur muararız demişler ama tarihi mi geçiyor yani senin endişen ne canım kazan gibi kafam anlamıyorum bugün
İnşallah negoooooom canımın içiGeçecek güzel anneler inşallah daha sakin günlerinizde olacak
Anladım canım doktorun ne diyecek bakalımNego aşı gümü geçiyor bacım adamların umurunda değil ben yalvarıyorum resmenbunu geç olursa tüm aşı düzeni sarsılacak endişem bu
Dedi geç olsa sorun değil diğer aşıları buna göre düzenlerizAnladım canım doktorun ne diyecek bakalım
Tamam işte doktor sorun yok demiş ne dert arıyorsun kendine acabaaaDedi geç olsa sorun değil diğer aşıları buna göre düzenleriz
Zaten canım buna sıkıldı
Ne bileyim Nego günü varken keyfi ileri atacaklar tüm aşılarıTamam işte doktor sorun yok demiş ne dert arıyorsun kendine acabaaa
Ne bileyim Nego günü varken keyfi ileri atacaklar tüm aşıları
Dert bende derman sende
Aşk bende ferman sende negooooooooo
Aynen öyle canım sag olasınSanada geçmiş olsun canım ya mesajları okudum yazamadım neler olmuş öyle.Böyle gitmez inş.bi çaresi bulunur.Ev bu yaşam alanı sonuçta en önemli şey.
Geçmiş olsun bonus hiç hafiflemedi mi dahaKızım düzelmedi tam hasta hala.
Dolu iş var yapılacak. Kim eğirsin kim dokusun derdi annanem
Geçmiş olsun Allah şifa versin.❤ Benim de bi dünya iş var.Daha yeni kahvaltı yapıyorum sabaha kadar uyuyamayınca böyle oluyo haliyle sabah 1 saat uyumuşum.Dolu iş var yapılacak. Kim eğirsin kim dokusun derdi annanem
Kız senin bebe 42-43 günlük değil mi daha 15 gün var aşıya sakin ol dostumNego aşı gümü geçiyor bacım adamların umurunda değil ben yalvarıyorum resmenbunu geç olursa tüm aşı düzeni sarsılacak endişem bu
Sizin bebekler var canım :))
Geçmiş olsun Allah şifa versin.❤ Benim de bi dünya iş var.Daha yeni kahvaltı yapıyorum sabaha kadar uyuyamayınca böyle oluyo haliyle sabah 1 saat uyumuşum.
Geçti sandım wc kendi gidip geldi düzeldi dedi dün gördüm geçmemiş daha reflor verdim şimdi yine vericem toparlanır heraldeGeçmiş olsun bonus hiç hafiflemedi mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?