- 12 Haziran 2019
- 19.747
- 121.779
- 598
- 37
Canım sütle yumuşatıyorsun o yüzden dedim. Sen bilirsin ama. Uğraşmak istemiyorum diyorsan kuşlara koy onlar da doysunİki ödevi de aldım.
Olur mu ki onlarla baya sert çünkü
Canım ara sorsana sağlık ocağını. Onlar aşı da aşı kontrol de kontrol diye ısrarla arıyorlar bu nasıl işHiç bir fikrim yok canım ama canım sıkıldı daha gün belli değil, ne yapacağız bilmiyorum
Kurabiye sert olunca kapalı bir kaba içine elma koyuyorum yumuşacık yapıyor dene istersen.Kızlar size bir şey soracağım ben dün kahvaltıya poğaça yapmıştım. Sonra onu fırının içinde unutup gitmişim taş gibi olmuş. Isıttığım halde yumuşamıyor. Onu nasıl değerlendirebilirim
Kurabiye sert olunca kapalı bir kaba içine elma koyuyorum yumuşacık yapıyor dene istersen.
Birde fırında ısıt iyice sıcakken üstüne su serp sonra başka tepsi kapat yumuşayabilir.
Sordum be yavrum 50 defa aradım birimde merak etme diyorlar diğerinde ben kayıt açtım haber ederim diyor diğerinde 3 gün önce ararız diyor böyle kepazelik görmedim.Canım ara sorsana sağlık ocağını. Onlar aşı da aşı kontrol de kontrol diye ısrarla arıyorlar bu nasıl iş
Doğumdan sonra bende çok görmeye başladım sen hayra yor canımGÜNAYDIN millet..Kötü rüya gördüm kızlar Rabbim hayra çıkarsın inş. Sadaka çıkarmam lazım evden.
Tamam şu fırında ısıtıp ıslatma işini bi deneyeyimKurabiye sert olunca kapalı bir kaba içine elma koyuyorum yumuşacık yapıyor dene istersen.
Birde fırında ısıt iyice sıcakken üstüne su serp sonra başka tepsi kapat yumuşayabilir.
Evet cidden benim de öyle oluyor Rabbim korusun.Doğumdan sonra bende çok görmeye başladım sen hayra yor canım
Amin amin inşallahEvet cidden benim de öyle oluyor Rabbim korusun.
var canım. Çok kötü de silmiyor. Ama bu evde hep kendim siliyorum nedense. Hem sen kızarsın olur muRobotun silme modu yok mu?
oh akşamdan sildim ya, sildim ya3 ocak ödevi
Aynaları silmek
Mutfak veya salon masa sandalyelerini silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
A ha ha yok canım niye kızayımvar canım. Çok kötü de silmiyor. Ama bu evde hep kendim siliyorum nedense. Hem sen kızarsın olur mu
Allah Allah şaştım bu nasıl iş. Daha bak üç hafta önce aradılar birinci sınıf aşısı için,dedim hasta antibiyotik kullanıyor bitince gelirim. Ertesi hafta tekrar aradı bitti mi hastalığı diye.Sordum be yavrum 50 defa aradım birimde merak etme diyorlar diğerinde ben kayıt açtım haber ederim diyor diğerinde 3 gün önce ararız diyor böyle kepazelik görmedim.
Doğumdan sonra bende çok görmeye başladım sen hayra yor canım
Geçecek güzel anneler inşallah daha sakin günlerinizde olacakEvet cidden benim de öyle oluyor Rabbim korusun.
Günaydın aynalari silmeyi aliyim ben3 ocak ödevi
Aynaları silmek
Mutfak veya salon masa sandalyelerini silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
Kalk hadi benim de iş çok, süpürmeyle başlıyım bariKızım düzelmedi tam hasta hala.
Dolu iş var yapılacak. Kim eğirsin kim dokusun derdi annanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?