Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kurabiye sert olunca kapalı bir kaba içine elma koyuyorum yumuşacık yapıyor dene istersen.
Birde fırında ısıt iyice sıcakken üstüne su serp sonra başka tepsi kapat yumuşayabilir.

Kurabiye sert olunca kapalı bir kaba içine elma koyuyorum yumuşacık yapıyor dene istersen.
Birde fırında ısıt iyice sıcakken üstüne su serp sonra başka tepsi kapat yumuşayabilir.

Dene bunu mutlaka gölge tepsi işini teflonfa da yapabilirsin altı kısık suyla buharla yumuşar illaki

Canım ara sorsana sağlık ocağını. Onlar aşı da aşı kontrol de kontrol diye ısrarla arıyorlar bu nasıl iş
Sordum be yavrum 50 defa aradım birimde merak etme diyorlar diğerinde ben kayıt açtım haber ederim diyor diğerinde 3 gün önce ararız diyor böyle kepazelik görmedim.

Tamam şu fırında ısıtıp ıslatma işini bi deneyeyim

Sordum be yavrum 50 defa aradım birimde merak etme diyorlar diğerinde ben kayıt açtım haber ederim diyor diğerinde 3 gün önce ararız diyor böyle kepazelik görmedim.
Allah Allah şaştım bu nasıl iş. Daha bak üç hafta önce aradılar birinci sınıf aşısı için,dedim hasta antibiyotik kullanıyor bitince gelirim. Ertesi hafta tekrar aradı bitti mi hastalığı diye.
Böyle saçmalık olur mu ararız demişler ama tarihi mi geçiyor yani senin endişen ne canım kazan gibi kafam anlamıyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…