- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Benimde toplu daha yemek yemedik diyecektimama hala toplu yemek ben hızlı yiyorum yiyip kalktım diğerleri sofrada hala mutfak da derli toplu masallah
Bu benGözde mert, Instagram: "Ne yesek kar 🤣🤣🤣 #anne #bebek #cocuk #annelik"
1,399 likes, 31 comments - annelinko, January 3, 2022: "Ne yesek kar 🤣🤣🤣 #anne #bebek #cocuk #annelik".www.instagram.com
Çocukar görmeden abur cuburu gömerken benGözde mert, Instagram: "Ne yesek kar 🤣🤣🤣 #anne #bebek #cocuk #annelik"
1,399 likes, 31 comments - annelinko, January 3, 2022: "Ne yesek kar 🤣🤣🤣 #anne #bebek #cocuk #annelik".www.instagram.com
Bu topiğin yine en az %90ı ama yine ispatlayamıyorumBu ben
Bu topiğin yine en az %90ı ama yine ispatlayamıyorum
Her gün ilk ben kalkıyorum sofradan kızım babasına hep annem kazanıyor dedi geçenÇocukar görmeden abur cuburu gömerken ben
Her gün ilk ben kalkıyorum kızım babasına hep annem kazanıyor dedi geçenulen çocuk üç kuruşluk havam kalmıştı onu da yok ettin
Ha ha haGözde mert, Instagram: "Ne yesek kar 🤣🤣🤣 #anne #bebek #cocuk #annelik"
Sabah atmışlardıHa ha ha
Nerden buluyorsun kız boyle şeyleri
Ben aşırı hızlı yer içerim yatenefüs bitmeden o çayı kahveyi içecem diye haftanın iki üç günü damagim yanmış soyulmuş geziyorum
3-4 dakikada kahvemi içiyorum çikolata yiyorum üstüne bir de suçünkü tenefüs 10 dk kahve pişmesi 3 dk 7 dk da en üst kattan in kahve yap iç anca : D
Kocam bana da alıyorBen kızların cipsini yiyince akşam babalarına şikayet ediliyorum
Benimkiler babalari bisey alinca anneme aldin mi diye soruyorlar onlarinkine salca olcam diyebenimki direk babasına sesli mesaj atıyo babaaaaa anneeeğm gene agurcugurumu bitirmeeiiiişş
Ha haSabah atmışlardıben de onu çok yaşıyordum öğlen arası dürüm vs söylüyorduk millet dürümün kağıdını soymadan ben dürümü mideye indirmiş oluyordum bi böyle kibar kibar hanımefendi gibi yiyemiyorum ortam , Kişiler hiç etkilemiyor
Benimkiler babalari bisey alinca anneme aldin mi diye soruyorlar onlarinkine salca olcam diye
Ayt sofra sohbetini bende severimHa hakağıdı soymadan he gıcık oluyorum öyle yavaş aheste aheste yiyenlere Ankara da ablam var sofradan hiç kalmaz çene çalacam diye oturur babam oturur yer ama konuşmaktan fırsat bulamaz
Babam ona debul dubul Sergül derdiçok konuşuyor hiç susmuyor lafı çok uzatıyor gibisin den yani
Yaaa sende mi bende çiğnemeyi hiç sevmiyorumAyt sofra sohbetini bende severimhele kahvaltıda aheste aheste yirim kalabalıkta. Ama teksem çiğnemeden yutarım
Spoiler verYaaa sende mi bende çiğnemeyi hiç sevmiyorum
Kötü bir anım var çiğnememek ile ilgili ama şimdi milletin midesi kalkmasin
Ha haSpoiler ver
Benim eşim doyar doymaz kalkıyor öyle bir tip. Ben de istiyorum ki saatlerce o masada oturalım sıkıldıkça yiyelim muhabbet edelim, yok anacım kıçında pire var oturmuyorAyt sofra sohbetini bende severimhele kahvaltıda aheste aheste yirim kalabalıkta. Ama teksem çiğnemeden yutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?