Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ha ha ha
Nerden buluyorsun kız boyle şeyleri
Ben aşırı hızlı yer içerim ya tenefüs bitmeden o çayı kahveyi içecem diye haftanın iki üç günü damagim yanmış soyulmuş geziyorum

3-4 dakikada kahvemi içiyorum çikolata yiyorum üstüne bir de su çünkü tenefüs 10 dk kahve pişmesi 3 dk 7 dk da en üst kattan in kahve yap iç anca : D

Sabah atmışlardı ben de onu çok yaşıyordum öğlen arası dürüm vs söylüyorduk millet dürümün kağıdını soymadan ben dürümü mideye indirmiş oluyordum bi böyle kibar kibar hanımefendi gibi yiyemiyorum ortam , Kişiler hiç etkilemiyor

Ha ha kağıdı soymadan he gıcık oluyorum öyle yavaş aheste aheste yiyenlere Ankara da ablam var sofradan hiç kalmaz çene çalacam diye oturur babam oturur yer ama konuşmaktan fırsat bulamaz

Babam ona debul dubul Sergül derdi çok konuşuyor hiç susmuyor lafı çok uzatıyor gibisin den yani

Ayt sofra sohbetini bende severim hele kahvaltıda aheste aheste yirim kalabalıkta. Ama teksem çiğnemeden yutarım

Ayt sofra sohbetini bende severim hele kahvaltıda aheste aheste yirim kalabalıkta. Ama teksem çiğnemeden yutarım
Yaaa sende mi bende çiğnemeyi hiç sevmiyorum cigneyince ağzımdaki lokmanın sanki yemeğin tadı kaçıyor gibi geliyor büyük büyük yiyince damakta tadı kalıyor simiti bile çiğnemeyi sevmiyorum

Kötü bir anım var çiğnememek ile ilgili ama şimdi milletin midesi kalkmasin

Benim eşim doyar doymaz kalkıyor öyle bir tip. Ben de istiyorum ki saatlerce o masada oturalım sıkıldıkça yiyelim muhabbet edelim, yok anacım kıçında pire var oturmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…