Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim eşim doyar doymaz kalkıyor öyle bir tip. Ben de istiyorum ki saatlerce o masada oturalım sıkıldıkça yiyelim muhabbet edelim, yok anacım kıçında pire var oturmuyor
Benimkide öyle Evde çok önemsemiyorum bende yanına giderim ama dışarda çok gıcık yer yermez hadi kalkalım helede güzel bir yerse dur biraz tadını çıkaralım demeye kalmadan kalkıyoruz

Çoktan toplandı başkanım. Bugün çok iş yaptım ama yazamıcam çok uykum var. Ders çalışcaktım daha ama yatıyorum malesef. Ödevler de tamam

Ayy yemekten sonra toplamadim cunku bulasik makinesi yerlesilcek öyle agirlik çöktü ki simdi de. Ama uyumadan sürünerek de olsa toplamam lazim, 5 dk oturuyum gidiyim hatta ne uyurkeni

Durum güncellemesi part 2.. Bulaşık makinesi boşaltıldı. Kirli bulaşıklar dizildi,elde yıkayacaklar yıkandı.Mutfak dolabının 1 rafı silinip düzenlendi.Örtüler yıkandı.Lavabo yıkandı.Bulaşık m.filtresi yıkandı.Elektrikli süpürgenin parçaları yıkandı...
THE END.

Bugün yaptıklarımı yazayım;
🕊Evi supurttum
🕊Banyolari süpürdum sildim
🕊Lavabolari camasir suladim
🕊Havlulari degistirdim
🕊Camasir yikadim astim(kisin disarda kurumuyo diye evin icine asiyorum her yer toz valla cildircam artik)
🕊Toz aldim
🕊Azcik ders calisabildim
🕊Yemek yaptim
🕊Bir seyler daha yaptim da aklima gelmiyo

Son maddeye güldüm Vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…