Hoş buldum çok teşekkür ederimMutfağın çok mu büyük canım sil sil bitmedi :/
Ellerine sağlık maşaallah
Bende yapayım bir kahve bari
Merhaba hoş geldin aramıza
Etiketlerim tabi ki
Hoş buldum çok teşekkür ederimMutfağın çok mu büyük canım sil sil bitmedi :/
Etiketlerim tabi ki
Hoşgeldin.Merhaba böyle günlük ödevlere beni de etiketler msnz, çalışıyorum eve yetişemiyorum en azından ödevi yaparak bi işi halletmiş olurum
Teşekkür ederim
Evet canım ya 6 metrekare halı serince bile yine bir sürü yer açık kalıyor l şeklinde ful dolapMutfağın çok mu büyük canım sil sil bitmedi :/
Etiketlerim tabi ki
Haberler negoIcinizi karartmak istemem ama dun gencecik bir kiz olduruldu
Hem de evinin onunde. Hem de carsi izni verilen bir hapishane firarisi tarafindan. Kalbinden bicaklandiVe benim kiz kardesimde ayni yerde ogrenci. Aklimi yitirecegim dunden beri nego. Serefsiz 1 araliktan beri bir suru kiz takip etmis. Sadece bu kiz yalnizdi onu oldurebildim diyor savunmasinda. Ya takip edilenlerden biri de benim kardesimse Aklimi oynatacagim dunden beri
Misafirler gitti,bir makine bulaşık artı birsürü elde yıkadım. Bebeyle misafir zormuş bayadırda ağırlamayınca hamlamışım :) yarın derin temizlik günüm baya iş var.
İyi geceler herkese ♡
Aynen oyle bonusum hepimiz adayizİyi geceler.
İş güç yapabilmiş değilim hafta içi toparlarım inş.
Diyecek bişey bulamıyorum resmen hepimiz birer adayız öldürülmek için.
Defne nasıl oldu oğlan?
Kızlar bugün bol bol çocuklarımla ilgilendim. Başkada hiiiiiiç iş yapmadım. Öyle ozlemisler ki ilgimi. Dolu dolu zaman geçirmeyi. Ellerimi öpüp durdular. Sadece çocuklarım okuldayken ( bebeğimde uyuyorsa) iş yapmaya karar verdim. Hafta ici hergun,Sabah 9_12 arası maratona beklerim efendim
Şimdiden kolay gelsin canımMisafirler gitti,bir makine bulaşık artı birsürü elde yıkadım. Bebeyle misafir zormuş bayadırda ağırlamayınca hamlamışım :) yarın derin temizlik günüm baya iş var.
İyi geceler herkese ♡
Benimde niyetim o artık ve de telefon kullanmayı artık alarmlı yapıcamKızlar bugün bol bol çocuklarımla ilgilendim. Başkada hiiiiiiç iş yapmadım. Öyle ozlemisler ki ilgimi. Dolu dolu zaman geçirmeyi. Ellerimi öpüp durdular. Sadece çocuklarım okuldayken ( bebeğimde uyuyorsa) iş yapmaya karar verdim. Hafta ici hergun,Sabah 9_12 arası maratona beklerim efendim
Eline sağlık canımCop kovalari ✔
Havlular ✔
Evin tum odalari toplandi. Yarin sadece silip supurme islemi kaldi
Günaydın Negom ben de kalkalı epey oldu. Sabah kahvaltımı yaptım banyodaki çöpü boşalttım şimdi salonu toplucam daha iş yaparsam yazarım.....7 Aralık Ödevi
Mutfak masa ve sandalyelerini silmek
Manevi ödev : Ailecek güzel vakit geçirmek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?