- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
3 hafta çok yoğunum başganım. Yapabildiğim kadar yapmaya çalışacağım4 ocak ödevi
Buzdolabını ayrıntılı temizlemek
Mutfak dolap içlerini düzenlemek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
Günaydın4 ocak ödevi
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
balon çok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGünaydın hayırlı, bereketli, sağlıklı bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2981399
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
yok kuzum ne günahı, aksine daha iyi olurCanlar ben evde gün içinde hep dualar açıyorum tv den bebeğim de duysun diye bazen de ikimizde uyuyoruz dua okunurken. Bunun günahı var mı ?
niye ki canımGünaydınBugün biraz canım sıkkın, keyfim yok ama buzdolabını yapmaya çalışacağım.
Bu konuda pek bilgim yok ama bebeğim meme reddi yaşarken ben de dua açıp emzirirdim. Benim de hep aklımda acaba günah mıdır sorusu olurdu. Bu şekilde çok güzel emip, uyurdu.Canlar ben evde gün içinde hep dualar açıyorum tv den bebeğim de duysun diye bazen de ikimizde uyuyoruz dua okunurken. Bunun günahı var mı ?
Kolay gelsin işle mi ilgili?3 hafta çok yoğunum başganım. Yapabildiğim kadar yapmaya çalışacağım
Kuran'ı Kerim okunurken yatılmaz diye biliyorum. Doğrusunu bilen yazarCanlar ben evde gün içinde hep dualar açıyorum tv den bebeğim de duysun diye bazen de ikimizde uyuyoruz dua okunurken. Bunun günahı var mı ?
HayrolsunGünaydınBugün biraz canım sıkkın, keyfim yok ama buzdolabını yapmaya çalışacağım.
"Ben sedirimin üzerine uzanmış iken Kur'ân-ı Kerîm'i okurdum." (Muğni, I/803)
Olabilir jes bir de saat olarak aynı olsa ds uyku bölünüyor mutlaka o da verimli olmuyorRBirşey diyeyim mi ben de de hafta da 1 gün bebekten önce ki kadar uyusam da yorgun hissetme olayı var bildiğin psikolojik yorgunluk bence bendeki
evet canım, sınavlar başlıyor. gün boyu görevli oluyoruz. akşamları da pert oluyorum.Kolay gelsin işle mi ilgili?
saygısızlık amaçlı olmadıktan sonra sorun yok canım. Bebiş olunca istisna duruma giriyor.Kuran'ı Kerim okunurken yatılmaz diye biliyorum. Doğrusunu bilen yazar
Eyvallah negoooom canııııımJES bu durumda sakıncası yoktur.
İshak bin İbrahim diyor ki: Ebû Abdullah ile birlikte camiye giderken Kehf süresini okuduğunu işittim. Aişe (ra) de şöyle diyor:
Aynen kesintisiz olmuyor 2-3-4 gibi oda vücuda iyi gelmiyor Ya da ben alışamadım daha sanırımOlabilir jes bir de saat olarak aynı olsa ds uyku bölünüyor mutlaka o da verimli olmuyor
Evet öyleymiş bize hep saygılı olun dendiği için işte kalıplaşmış davranışlarsaygısızlık amaçlı olmadıktan sonra sorun yok canım. Bebiş olunca istisna duruma giriyor.
Neyin var ?GünaydınBugün biraz canım sıkkın, keyfim yok ama buzdolabını yapmaya çalışacağım.
Dolap içlerini alıyorum nego4 ocak ödevi
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
Bilmiyorum Teyo. Uzun zamandır aklımı kurcalayan, bazı şeyleri yeni idrak ettiğim durumlar var. Kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Eşim sevgliliğimizden beri bana yardımcı olmak, işlerimi hafifletmek için elinden geleni yapıyor ama farkında olmadan beni ona bağımlı yaptı. Ben de bu durumun farkına çok sonradan vardım. İlk başlarda hoşuma da gidiyordu. Eve gelirken markete uğrar (evde ne eksik ne değil bilir), yemek yapar, temizlik yapar, çocuğa bakar, istediğim her yere götürür getirir ama artık bundan rahatsızlık duymaya başladım. Bir türlü de kurtulamıyorum. Öğrenciğimi, her işimi kendimin gördüğü hayatımı özledim. Böyle bir ayrım yapmak doğru mudur bilmem ama sanki evin hanımı eşimmiş gibi. Kendi evimde misafirmişim gibi hissediyorum kendimi bazen. Evdeki işlerin kontrolünü elime alayım diyorum bebekten bir gün yapsam sonraki günler yapamıyorum. Kendi karnımı zor doyuruyorum bazı günler. Dışarı çıkıyorum kızımla ama evin etrafında dolanıp geliyoruz, merkeze uzak evimiz gidebileceğim, oturup bi kahve içebileceğim yer yok. Arkadaşım, komşum da yok. İyice sinmiş, içine kapanmış, artık tek başıma ne bir iş yapabilecek ne de karar verebilecek durumda hissediyorum kendimi. Ne düşünmem, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Belki de büyütüyorum durumu ama ruhsal olarak da kendimi çok iyi hissetmiyorum.niye ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?